detay yok herhalde dizi ile alakalı?Osman Sınav'ın dizisi başka, o bir kaç haftaya başlayacak. Oktay Kaynarca'nın dizisi Eylül'de başlayacak, hem yapımcı olacak hem başrol.
detay yok herhalde dizi ile alakalı?Osman Sınav'ın dizisi başka, o bir kaç haftaya başlayacak. Oktay Kaynarca'nın dizisi Eylül'de başlayacak, hem yapımcı olacak hem başrol.
Çok acıklı bir kadın ve çok sert bir erkeğin hikayesi anlatılacak denilmişti Aralık'ın son haftasında.detay yok herhalde dizi ile alakalı?
Haberde ona dair bir şey yok ama bence 200. bölümdür. Yoksa oyuncular dağıldı ve kanal ile anlaşmalarından dolayı oynayamayabilirler.
Hem dizi hem film. Çekilen ama son dakika yayın akışından çıkarılan bölüm film olarak yayınlanacak ek sahneler çekilip eklendikten sonra. Şubat ayında da dizi çekecekler, başrolünde de Ozan Akbaba yer alacak.Son efsane dediği ne Emre filmmi o birde yeni bölümler demiş açıkcası haberden hiç bişi anlamadım
Hem dizi hem film. Çekilen ama son dakika yayın akışından çıkarılan bölüm film olarak yayınlanacak ek sahneler çekilip eklendikten sonra. Şubat ayında da dizi çekecekler, başrolünde de Ozan Akbaba yer alacak.
Börü 2039 ile birlikte platformun en iddialı işi konumunda şu an bence. Her ne kadar kadronun önemli isimleri olmasa da ilgi görür. Rakipleri karşısında pek bir etkisi olur mu bilmem ama üye ve izlenme sayısının bayağı yükseleceği kesin.Anladım teşekkürler🙂. Blu heralde yeni rakiplerinden dolayı oyunu sağlam oynamaya karar vermiş. Güzel hamleler. İzlemiyordum edho ı ama hayranları çok.
Sıpranos uyarlamasının yayınlanacağı platform konusunda bir haber var mı o da bluda olsa süper olur blu adına aslındaBörü 2039 ile birlikte platformun en iddialı işi konumunda şu an bence. Her ne kadar kadronun önemli isimleri olmasa da ilgi görür. Rakipleri karşısında pek bir etkisi olur mu bilmem ama üye ve izlenme sayısının bayağı yükseleceği kesin.
Emir Benderlioğlu da en son Barbaroslar'a geçmiştiBlu TV akıllı hamleler yapmaya devam ediyor. Keşke oyuncu ekibi aceleci olmayıp bunun netleşmesini bekleseydi.
Oktay Kaynarca ve Yunus Emre Yıldırımer'de olsa çok iyi olurdu ama Ozan Akbaba'da tek başına bu işi götürecek güç var. Umarım Emir Benderlioğlu'da olur yapımda.
Orijinali BluTV'de, uyarlaması da orada olur belki. Eğer o da orada olursa platformun bir süre sırtı yere gelmez.Sıpranos uyarlamasının yayınlanacağı platform konusunda bir haber var mı o da bluda olsa süper olur blu adına aslında
Hahaha tam olarak aradığım yorumHastayım bu kadının haberlerine. Öyle güzel yazıyor ki çıkacak her sonuçta "benim dediğim çıktı" diyebilir. Haberde ne için konuştuklarını keşke söyleseymiş.
Özellikle bu dizi için hep ucu açık konuşuyor.Hahaha tam olarak aradığım yorum![]()
Yani dijital TV'ye göre daha iyi, ayrıca ATV bildiğim kadarıyla senaryoya da karışıyordu. Öyle bir dertleri yok en azından şimdi.ali eyüboğlu'na göre daha özgür daha sert olacakmış dizi blu tv'de
Ben de dizisini ilk defa izlemeyi düşünüyorum. Yavaş sahneler olmayacağı için kusa süresi ile kaliteli olacaktır bence.Kanal ve yapım şirketi kurbanı olan dizinin bir şekilde devam etmesi güzel izleyicileri adına. Önemli karakterlerin olmamasına rağmen kemik izleyici kitlesini iddialı bir hikaye ile çekecektir her türlü platforma.
Diziyi hiç izlemedim ama filmine, hatta diziye de bakarım meraktan.
Aynen dijital her şekilde bu dizi için çok iyi olacak.Ben de dizisini ilk defa izlemeyi düşünüyorum. Yavaş sahneler olmayacağı için kusa süresi ile kaliteli olacaktır bence.