'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' BluTV'de!

Aynen dijital her şekilde bu dizi için çok iyi olacak.

Bu arada Ali Eyüboğlu'nun haberine göre; dizinin adı belli değişmiş. Filmin adı Son Efsane, dizinin yönetmeni ise Zübeyr Şaşmaz olacakmış.
Dizinin adı da son efsane olsa iyi olur aslında. Her ikisine de gidebilecek bir isim. Aynı ekip sonuçta

Dizi için önemli iki ismin olmaması kötü ama yine de başarısını sürdürebilecek bir potansiyeli olduğunu düşünüyorum. Bu arada Uğur Yücel ve Levent Ülgen'le tekrar anlaşabilirlerse dizi adına güzel olur.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
aynen senle işi bitmiş ne kovalıyorsun bizde hakları falan filan diye sen elindeki işlere bak biteni boşver
Zaten Bahadır Özdener'in böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum. Belki şu 200.Bölüm'ün filme dönüşmesi ile bir durum olabilir lakin dizi versiyonunda bir problem çıkacağını zannetmiyorum.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Zaten Bahadır Özdener'in böyle bir hata yapacağını düşünmüyorum. Belki şu 200.Bölüm'ün filme dönüşmesi ile bir durum olabilir lakin dizi versiyonunda bir problem çıkacağını zannetmiyorum.
olabilir sıkıntı oluyorsa direk dizi çekimleri başlasın o zaman eğer sıkıntı o ise

• Beğendim
Reactions: Alemdar
olabilir sıkıntı oluyorsa direk dizi çekimleri başlasın o zaman eğer sıkıntı o ii
Ben de haberin doğru olmadığını duydum ama sanırım Bahadır Özdener'in atv ile başka problemi olduğunu duydum yani konunun yeni proje ile alakası yok..Ceren Hanım ise kime primci demek istedi merak ediyorum :X

• Beğendim
Reactions: Emre Ozansoy