'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' BluTV'de!

Emre Ozansoy

Konu Sahibi
Moderatör
Reaksiyon puanı
64,008
Puanı
1,060
Web Sitesi
twitter.com
ljjnedw.

'Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz' BluTV'de!

Yönetmenliğini Onur Tan'ın, senaristliğini Bahadır Özdener'in, yapımcılığını BVB Yapım'ın üstlendiği dizinin yeni sezonu yapım şirketi ve yayıncı kanal arasında yaşanan anlaşmazlıklar nedeniyle iptal edilmiş ve çekilen 200. bölüm ekrana gelmemişti.

Yaşanan olaylardan sonra sessizliğini koruyan Raci Şaşmaz ile Bahadır Özdener'in dizinin izleyicilerinin ısrarına ve gelen tekliflere çağrısız kalmayarak dijital platform BluTV ile anlaştı.

Televizyonda yayınlanmayan 200. bölümün ay sonunda yenilenen montaj ve ek sahnelerle film (Son Efsane) olarak platformda yayınlanacağı öğrenildi.

Ayrıca, şubat ayında çekimlerine başlanılacak olan dizinin başrolünde Ozan Akbaba, kadrosunda Ceren Benderlioğlu yer alacak. Hızır (Oktay Kaynarca) hapiste, Alparslan (Yunus Emre Yıldırımer) ise sürgünde olarak gösterilecek.

Son Efsane özel filmi ve yeni bölümleriyle yakında BluTV'de!

Kaynak: Birsen Aluntaş

Son düzenleme:
Neyi görüşüyorlar, anlamadım? (b) 200. bölümü yayınlamayı mı, ek bölüm çekmeyi mi?

Hastayım bu kadının haberlerine. Öyle güzel yazıyor ki çıkacak her sonuçta "benim dediğim çıktı" diyebilir. Haberde ne için konuştuklarını keşke söyleseymiş.

• Harika
Reactions: denizz19
Konu güncellendi.

Birsen ALTUNTAŞ'ın konu ile ilgili detaylı yeni haberi:
Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz ekibinin Türkiye’nin ilk internet platformu blutv’yle anlaşması sektörde bomba etkisi yarattı.

Bahadır Özdener’in BVB adlı yapım şirketinin imza attığı dizinin yayınlanmayan 200. bölümü yenilenen montajı ve ek sahneleriyle film olacak.

İsim hakkı atv’de olan projenin yeni adı ise “Son efsane” oldu.

Filmin ay sonunda olması planlanan yayın tarihini blutv kısa süre içinde açıklayacak.

Öte yandan efsane projenin dizi versiyonu şubat ayında çekilecek ve başrolde İlyas Çakırbeyli’ye hayat veren başarılı aktör Ozan Akbaba olacak.

Dizinin Hızır’ı Oktay Kaynarca hapiste, atv’nin “Okul Yolunda” dizisiyle anlaşan Yunus Emre Yıldırımer de yurt dışında sürgünde gösterileceği için dizide yer almayacak.
Hastayım bu kadının haberlerine. Öyle güzel yazıyor ki çıkacak her sonuçta "benim dediğim çıktı" diyebilir. Haberde ne için konuştuklarını keşke söyleseymiş.
bencede yeni projedir
Başka bir dizi için görüşüyorlardır:A O zaman Gülse Birsel de Avrupa Yakasını başlatsin :A
Neyi görüşüyorlar, anlamadım? (b) 200. bölümü yayınlamayı mı, ek bölüm çekmeyi mi?

Kırk yıl düşünsem bu dizi ve BluTV'nin aynı haberde buluşacağı aklıma gelmezdi. 😱 Gerçi Sıfır Bir ve Sokağın Çocukları gibi işleri de yayınladıklarını düşünürsek pek de tuhaf kaçmıyor ama 6 sezonluk ATV dizisini taşımak bayağı radikal bir hareket. Sevenlerinin 200. bölümü izleyecek olması güzel olmuş ama bence başroller dağılmışken yeni diziye gerek yokmuş.

Epey başarılı bir atak olmuş, sürpriz de atılım diyebiliriz aslında. Yeni diziye gerek var mıydı bilemiyorum ama ilgi göreceğini düşünüyorum.

• Beğendim
Reactions: ömer karataş
Bu son efsane dedikleri dizi de mi blu tv de yayınlanacak anlamadım.

Kadrodan başka kimler olacak merak ettim, günün bombası resmen.

Demek ki sözleşme işi yılbaşında çözülmüş. Dijitale geçtiği için kadro büyük ölçüde daralır ama Ozan Akbaba'nın başrol olması iyi olmuş.

• Beğendim
blutv varsa huzur var olsun 200.bölümü izleyeceğiz ya o bile yeter :)
oktay kaynarca açıklama yapar haftaya kadar dizide olmayacaktır yüksek ihtimalle ama flashback sahneleri kullanacakları için ismi geçebilir diye düşünüyorum #SonEfsane ha ismi biraz kötü ama 7sezon emeğe karşılık verip izlemek gerek

• Beğendim
blutv varsa huzur var olsun 200.bölümü izleyeceğiz ya o bile yeter :)
oktay kaynarca açıklama yapar haftaya kadar dizide olmayacaktır yüksek ihtimalle ama flashback sahneleri kullanacakları için ismi geçebilir diye düşünüyorum #SonEfsane ha ismi biraz kötü ama 7sezon emeğe karşılık verip izlemek gerek
Eylül'de yeni bir diziye başlayacak ve o yüzden açıklama falan yapmaz bence. Dizide de ismi geçer her bölüm o kadar.

• Beğendim
herkes oktay kaynarcayı atvde başlayacak olan diziyle anıyor doğruluk payı var mı? osman sınav'ın dizisi
Osman Sınav'ın dizisi başka, o bir kaç haftaya başlayacak. Oktay Kaynarca'nın dizisi Eylül'de başlayacak, hem yapımcı olacak hem başrol.

• Beğendim