The_Erinch
Favori Üye
Anlık Dizi ile alakası olmayıp Masumlar Apartmanı izleyen ben 🤪🤪🤪
Ne sözüymüşBirsen Altuntaş'ın haberi:
Yine dört ayak üstüne düştünüz.Anlık Dizi ile alakası olmayıp Masumlar Apartmanı izleyen ben 🤪🤪🤪
Total düşünsün 🤫🤫🤫Yine dört ayak üstüne düştünüz.
Kanal değiştirse bu kadar şanslı olamaz benceedho kanal değiştirmeli saygısızlık bu kanalın yaptığı resmen
Ohaa Edho bitti mi şimdi 😱😱😱😱😱Kanal değişikliği bu dizi için kesinlikle şart. Show TV veya başka bir kanal, alsın ve salı gününe koysun. İzlenmeye devam eder, hatta ATV'de aldığı oranlardan daha fazlasını alır.
Sanki izliyordunAy ben böyle rezil bir kanal görmedim. Allah akıl fikir versin yönetimindekilere, kanalın yaptığı resmen yediği kaba tükürmek. Bu dizinin kemik kitlesi var zaten, sen ne hakla böyle birşey yapıyorsun ki? Cidden yazık kafasına bir kez daha nefret ettim ATV'den...
Bakıyordum bir arkadaş vesilesiyleSanki izliyordun
Hadi canım, sen ve bu diziBakıyordum bir arkadaş vesilesiyleReytinglere yazık olsa izlicem
CİDDİYİM O DİLARA SAYESİNDE İZLİYODUM söz vermiştim ona ondan sonra güzeldi ne yalan söylim DMSLKFKSMFHadi canım, sen ve bu dizi
Spor sayfasında dizi haberi miSabah gazetesi yeni bölüm 2 Kasım 2021 diye yazmış, ama hala resmi bir açıklama yok.
EDHO bugün var mı? EDHO yeni bölüm ne zaman yayınlanacak? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO bu akşam var mı, neden yok?
ATV ekranlarına Salı akşamları gelen Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz yeni sezon merakla bekleniyor. Dizinin hayranları “EDHO ne zaman başlıyor, neden yok? Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz EDHO bu akşam var mı?” sorularına yanıt ararken bilindiği üzere geçtiğimiz hafta yeni sezon yeni bölümden tanıtım...www.sabah.com.tr
Al işte tam da tencere kapak yani, onun aklına uymasana safozum.CİDDİYİM O DİLARA SAYESİNDE İZLİYODUM söz vermiştim ona ondan sonra güzeldi ne yalan söylim DMSLKFKSMF
------
Baştan sona tabii ki izlemedim ama ciddn güzel dizi
------
Haksızlığa sessiz kalma Selo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?