@Bully de @Harunnn60 gibi ciddiye alıyor şaka etme şunlaraBu kadar önemsiz olduğumuzu bilmiyorduk. En hassas noktamızdan vurduk.. @Bully konuşmadan tekrardan çıkalım..
@Bully de @Harunnn60 gibi ciddiye alıyor şaka etme şunlaraBu kadar önemsiz olduğumuzu bilmiyorduk. En hassas noktamızdan vurduk.. @Bully konuşmadan tekrardan çıkalım..
8 bölümAyoll dizi 6 bölüm değilmi zaten niye biz başlamadan 4 izliyon @Harunnn60
Neyse bu gece 1.bölüm yorumum gelecek sonra duruma bakarız
@Harunnn60 la biz 4 bölüm izlemeden 5 e geçme8 bölüm
@Bully de @Harunnn60 gibi ciddiye alıyor şaka etme şunlara
Tamamdır, beklemedeyim sizi@Harunnn60 la biz 4 bölüm izlemeden 5 e geçme
@Bully a tas kafasın diyorum zaten asıl atacanla seni çıkaramadım Son cümlenden belli ciddiyetinCiddiye alınması gereken bi konu çünkü. Sen hala dalgaya vurmaya çalış ama gerçekten Kaan'ın kalbini kırdın. Önemsenmemenin nasıl bir his olduğunu bilmiyorum ( ) çünkü ben hep önemli biriydim ama yine de üzücü..
Ozaman gidimde izliyim @Harunnn60 da izlesin yarında 2-3 desek pazartesi sana yetişirizTamamdır, beklemedeyim sizi
Ben Harun kadar değilim canım Umut ciddiye alınır mı hiç@Bully de @Harunnn60 gibi ciddiye alıyor şaka etme şunlara
@sokak sanati na oyun çıktı işteBen Harun kadar değilim canım Umut ciddiye alınır mı hiç
Ama arada sana oynamak hoşuma gidiyor tabii
4'ü de bu gece izlerim, şu an yerli dizimi izliyorum.
Sürükleyici bir iş vallahi.
Ne kadar uyumlu bir ekipsiniz siz öyleBiz en iyisi rahmetliyi bekleyelim @Harunnn60 @MasacRE
Sen beni niye her yerde kıskanıyorsun, tamam göz koydun bana da ben de bu kadar baskıya gelemem.Ne kadar uyumlu bir ekipsiniz siz öyle
Sen izle kalan bölümleri boşver, bu kaplumbağalar izleyene kadar 4. sezon çıkarSen beni niye her yerde kıskanıyorsun, tamam göz koydun bana da ben de bu kadar baskıya gelemem.
5'e geçtim ben zaten.Sen izle kalan bölümleri boşver, bu kaplumbağalar izleyene kadar 4. sezon çıkar
5'e geçtim ben zaten.
Yarın sana yetişecektik niye beklemiyorsun @Harunnn60 istediği kadar pehlesin hiç kaırşmıcam görürsün sen 😱😱😱Sen izle kalan bölümleri boşver, bu kaplumbağalar izleyene kadar 4. sezon çıkar
Yaa işte gör yeni ekip arkadaşını, nasıl da sattı seni hemen (Yalnız ne ikili oynadım be )Yarın sana yetişecektik niye beklemiyorsun @Harunnn60 istediği kadar pehlesin hiç kaırşmıcam görürsün sen 😱😱😱
@Harunnn60 Pehleme rekoru kıracak @Yiğitt üzerindeYaa işte gör yeni ekip arkadaşını, nasıl da sattı seni hemen (Yalnız ne ikili oynadım be )
Ay yok dün dedim ya 4’ü izleyip duracam diye sizi bekliyorum işteYarın sana yetişecektik niye beklemiyorsun @Harunnn60 istediği kadar pehlesin hiç kaırşmıcam görürsün sen 😱😱😱
5 İzlemedin yanı @MasacRE @Harunnn60Ay yok dün dedim ya 4’ü izleyip duracam diye sizi bekliyorum işte
Ay yok dün dedim ya 4’ü izleyip duracam diye sizi bekliyorum işte
İzlemedi ama her an izleyebilir5 İzlemedin yanı @MasacRE @Harunnn60