Yeni velet?O seriyi en azından izleyebiliyorsun ama şu yeni veletin oynadığı seriler izlenmiyor
Yeni velet?O seriyi en azından izleyebiliyorsun ama şu yeni veletin oynadığı seriler izlenmiyor
Şu ortadakıYeni velet?
Ortadaki kim?Şu ortadakı
Sanırım bu değişmedikçe Örümcek adamın yeni filmlerini takip etmicem son filminde bunu anladım hiç çekilecek dert değil @turkuazz
Tom Holland 2 tane film çekti bilmiyormusun birde bana dersiniz @xemrexxxOrtadaki kim?
Artık sırasıyla konularını açtığın güzelleri seçerdin @MasacREEskiden bir karakter vardi, kimi istese kendine aşık edebiliyordu. O olmak isterdim.
14 yaşında ne ya?Tom Holland 2 tane film çekti bilmiyormusun birde bana dersiniz @xemrexxx
Örümcek adam diye bir velet getirmişler dizide de 14 yaşında hiç ciddiye almıyorlar dalga geçiyorlar : (
Biri troller, diğeri hatırlamaz, diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten size...
Taş kafasın diyoruz suratına daha napalım bee @sokak sanatiBiri troller, diğeri hatırlamaz, diyecek bir şey bulamıyorum gerçekten size...
İkinizi de kınıyorum
Normal hikayesi örümcek adam gibi değil önce yenilmezler filminde oynadı sonra örümcek adam eve dönüş filmini çekti Ironman başrol gibiydi örümcek adam kendi filminde ağırlığı yok Son filmide bu yıl çıktı onuda beğenemedim kendi ana hikayesi yok yenilmezler üzerinden gidiyor14 yaşında ne ya?
Hiç haberim bile olmadı, olmasaymış keşke. Katlettiler güzelin filmi.
Jean Grey olurum bende arada geliyorlar zaten banaNormal hikayesi örümcek adam gibi değil önce yenilmezler filminde oynadı sonra örümcek adam eve dönüş filmini çekti Ironman başrol gibiydi örümcek adam kendi filminde ağırlığı yok Son filmide bu yıl çıktı onuda beğenemedim kendi ana hikayesi yok yenilmezler üzerinden gidiyor
Bu arada x men izlemedim sinama çekiminden @Harunnn60 için
Kontrol altında tutun beni %A
Filmi ne zaman izleyelim, HD versiyon düşmüş diyorlarSeninki yine orada
Forumdasha seni beklicez sözü vermiştin Sen izledinde beni o gelmeden izleme demiştinFilmi ne zaman izleyelim, HD versiyon düşmüş diyorlar
Ben papeli izlemeye gidiyorum @Yiğitt bitiricek yoksa sende izle geceye bulusalımFilmi ne zaman izleyelim, HD versiyon düşmüş diyorlar
Hayır söz vermedim o ocakta geliyor sanırım, şuaan forumdash sevgin tutmasınForumdasha seni beklicez sözü vermiştin Sen izledinde beni o gelmeden izleme demiştin