Efsaneyi unutursak yüreğimiz kurusun Nelere şahit oldular
Efsaneyi unutursak yüreğimiz kurusun Nelere şahit oldular
En son çıkanı izledin mi ablacım bir çocuk oynuyor.
Aaa yok eskileri sadece Ama Örümcek adam gibi batırmıştır o çocuktaEn son çıkanı izledin mi ablacım bir çocuk oynuyor.
Kim kimdi çok hatırlamıyorumda gümüş sörfçü @Yiğitt kız olan zaten ben @mrt-06 plastik adam yada ateş adamdı bu taş kafada ya sendin ya @sokak sanatiEfsaneyi unutursak yüreğimiz kurusun Nelere şahit oldular
Biz hatırlıyoruz kendimizi problem yokKim kimdi çok hatırlamıyorumda gümüş sörfçü @Yiğitt kız olan zaten ben @mrt-06 plastik adam yada ateş adamdı bu taş kafada ya sendin ya @sokak sanati
Eee kimdinBiz hatırlıyoruz kendimizi problem yok
Üzgünüm hatırlaman gerekliydi Diğerleri söylerse söyler, benden bir şey beklemeEee kimdin
Taş kafa diye aklımda kalmıs benim sokak sanatı da olabilir ama sendin sanırım Tabi Yiğitden eminim sadece oda sonradan geldi için o olmuştuÜzgünüm hatırlaman gerekliydi Diğerleri söylerse söyler, benden bir şey bekleme
Aklımda kalmışmış sanırımmış bilmem ben Ben çok iyi hatırlıyorum her şeyi Sen de şüphelerinle kal öyleTaş kafa diye aklımda kalmıs benim sokak sanatı da olabilir ama sendin sanırım Tabi Yiğitden eminim sadece oda sonradan geldi için o olmuştu
Kim kimdi çok hatırlamıyorumda gümüş sörfçü @Yiğitt kız olan zaten ben @mrt-06 plastik adam yada ateş adamdı bu taş kafada ya sendin ya @sokak sanati
Tony Stark benim hayali kahramanımdir. Gerçek hayata gelirsek kahramanlarım bellidir. Recep Tayyip Erdoğan ve Fatih Terim. İkisinin de yerinde olmak istemezdim daha iyisini yapamazdım çünkü.Eskiden burda bi konu vardı. Uyumadan önce birşeyi devamlı düşünürseniz onu rüyada görürsünüz diye. Bende aynısını yaptım rüyamda Iron Man bana zırh yapmıştı bizim evin oralarda zırhla uçmuş evin çatısına falan cıkmış uzaktan evi izlemiş bizim sokakta bi vukuatı durdurmuştum.
Tabi ki de TONY STARK olmak isterdim. KİNG
Aklımda kalmışmış sanırımmış bilmem ben Ben çok iyi hatırlıyorum her şeyi Sen de şüphelerinle kal öyle
Aaa doğru aklımda kalmıs @Bully de Taş kafa sende olabilirmiydin diye aklımı kurcaladı
Herşeyde hinlik peşinde olmasan olmaz zaten şurada maziyi anarkan bile @Yiğitt @mrt-06
Ne başrol oyuncu, ne de yönetmen yanaşmamıştı 4. seriye.Playsationla ilk filmini 3-4 günde bir sürekli izlerdik ve son gittiğim filmide üçüncü filmiydi
Bir boş vaktinizde bakın çekilebilseydi en iyi serilerden birisi olurmuş
O seriyi en azından izleyebiliyorsun ama şu yeni veletin oynadığı seriler izlenmiyorNe başrol oyuncu, ne de yönetmen yanaşmamıştı 4. seriye.
Muhteşem Spider-man diye başka bir film çıktı, ilkinin tadını hiç veremedi maalesef.