Eğer Şans Verilseydi, Hangi Süper Kahraman Olmak İsterdiniz?

Normal hikayesi örümcek adam gibi değil önce yenilmezler filminde oynadı sonra örümcek adam eve dönüş filmini çekti Ironman başrol gibiydi örümcek adam kendi filminde ağırlığı yok :( Son filmide bu yıl çıktı onuda beğenemedim kendi ana hikayesi yok yenilmezler üzerinden gidiyor :(

Bu arada x men izlemedim sinama çekiminden @Harunnn60 için :A
Ben ilk 3 seriyi izleyip bıraktım. Daha da izlemeye niyetli değilim. :A Ama geçen gün açınca tüylerim diken diken oldu. :(

• Güldürdün
Reactions: Çiğdem
Ben ilk 3 seriyi izleyip bıraktım. Daha da izlemeye niyetli değilim. :A Ama geçen gün açınca tüylerim diken diken oldu. :(
İnanılmaz Örümcek adam 2012 onu izle güzeldi , ikinci filmi güzel değildi fazla fakat İnanılmaz Örümcek Adam serisinide izleyebilirsin :A

• Güldürdün
Reactions: kerem
  • Harika
Reactions: Yiğitt
@Yiğitt Dışında emin değilim dedimya orda tek @Bully yok Atacanla sendede değilim :F @Yiğitt Sonradan geldi için o olmuştu onuda oyüzden eminim kendimi zaten kız oldundan eminim eğer iki kız olsaydı kendimide emin olmayabilirdim :F :F :F

Bu kadar önemsiz olduğumuzu bilmiyorduk. En hassas noktamızdan vurduk.. @Bully konuşmadan tekrardan çıkalım..

• Güldürdün
Reactions: Bully and Çiğdem