2 ve 3. bölümü de izledim ben bugün.Ben papeli izlemeye gidiyorum @Yiğitt bitiricek yoksa sende izle geceye bulusalım
2 ve 3. bölümü de izledim ben bugün.Ben papeli izlemeye gidiyorum @Yiğitt bitiricek yoksa sende izle geceye bulusalım
Benide ona söz verdin üçümüz konusurkan herşeyi sen yaptınHayır söz vermedim o ocakta geliyor sanırım, şuaan forumdash sevgin tutmasın
2 ve 3. bölümü de izledim ben bugün.
Zaten sezon kaç bölümde 4.bölüme geçtin ooo 😱😱😱
Ben ilk 3 seriyi izleyip bıraktım. Daha da izlemeye niyetli değilim. Ama geçen gün açınca tüylerim diken diken oldu.Normal hikayesi örümcek adam gibi değil önce yenilmezler filminde oynadı sonra örümcek adam eve dönüş filmini çekti Ironman başrol gibiydi örümcek adam kendi filminde ağırlığı yok Son filmide bu yıl çıktı onuda beğenemedim kendi ana hikayesi yok yenilmezler üzerinden gidiyor
Bu arada x men izlemedim sinama çekiminden @Harunnn60 için
4'ü de bu gece izlerim, şu an yerli dizimi izliyorum.Zaten sezon kaç bölümde 4.bölüme geçtin ooo 😱😱😱
Hatırlamadığı gibi hakaret ediyor bir de...Taş kafasın diyoruz suratına daha napalım bee @sokak sanati
Biz en iyisi rahmetliyi bekleyelim @Harunnn60 @MasacRE4'ü de bu gece izlerim, şu an yerli dizimi izliyorum.
Sürükleyici bir iş vallahi.
@sokak sanati da olabilir gibi kafamı karıştırıyordu gelip burda rolde kesmiş olabilir bilmiyorumHatırlamadığı gibi hakaret ediyor bir de...
Bu kadarına da pes artık
İnanılmaz Örümcek adam 2012 onu izle güzeldi , ikinci filmi güzel değildi fazla fakat İnanılmaz Örümcek Adam serisinide izleyebilirsinBen ilk 3 seriyi izleyip bıraktım. Daha da izlemeye niyetli değilim. Ama geçen gün açınca tüylerim diken diken oldu.
Şu an 4'ü izliyorum da dururum sonra, sizi beklerim. Film falan serpiştireceğim araya, siz gelin yavaştan. @Harunnn60Biz en iyisi rahmetliyi bekleyelim @Harunnn60 @MasacRE
@sokak sanati da olabilir gibi kafamı karıştırıyordu gelip burda rolde kesmiş olabilir bilmiyorum
Ayoll dizi 6 bölüm değilmi zaten niye biz başlamadan 4 izliyon @Harunnn60Şu an 4'ü izliyorum da dururum sonra, sizi beklerim. Film falan serpiştireceğim araya, siz gelin yavaştan. @Harunnn60
Ben izlemek için seni ikna etmeye çalısıyordum sonra forumdashta ordaydı o dönünce birlikte izleme kararı almıstık bundada beni durduran kararı alan sensin forumdashta bekleyin beni diyip gitmiştiOcakta İzleriz dediğimi hatırlamıyorum. @Çiğdem
Aman kalsın, sinirlerim alt üst olur.İnanılmaz Örümcek adam 2012 onu izle güzeldi , ikinci filmi güzel değildi fazla fakat İnanılmaz Örümcek Adam serisinide izleyebilirsin
o kadar kötü değil o seride izleniyor sadece yeni velete bakma yeterAman kalsın, sinirlerim alt üst olur.
@sokak sanati da olabilir gibi kafamı karıştırıyordu gelip burda rolde kesmiş olabilir bilmiyorum
Umut sebep olarak trollese de, sonuç olarak doğruydu yazdıkları...@Bully halbuki seni hiç önemsememış. Ne acı şeyler duyuyorum..
Taş kafa sen olabilirsin dedik sonucta oda bişidir @sokak sanatiUmut sebep olarak trollese de, sonuç olarak doğruydu yazdıkları...
Evet taş adam bendim ve Çiğdem bunu hatırlayıp hatırlamadığından emin değil.. Kalbim kırıldı, tamir olur mu bilmiyorum..