FF dosimosi / Dosi

Reactions: tekin
şimdi senin bu karmaşık ve tehtit dolu mesajından sonra @MasacRE de kafa bir milyon olacaktır tümden kaybedeceğiz sıvacıyı
O senin için geçerli
ne için senin sözlük konuna yorum yazmadığımı en iyi sen biliyorsun. Orda senin hakkında tüm gerçekler konuşulur malum. @MasacRE

Reactions: MasacRE and tekin
Reactions: Dosi and tekin
Dosi hanımın günahını almışız. Cevabı bu tarafta vermiş

------

C değil sana dost mu düşman mı onu sen bileceksin
bazen sanki bana kıyamıyor gibi.. bazende sanki keith long gibi yola bomba döşemişte bombanın üstüne oturmamı bekliyor gibi

bende tam anlayamadım

Reactions: MasacRE and Dosi
a) bana değer verdiğinden..
b) bana düşman olduğun için ...
c) @MasacRE ye cevap vermek seni sıkıyor..

d) hiçbiri ...
Hangisini düşünmek istersen ama senin iyiliğin için yazmamam daha doğru ama @MasacRE ’ye haftaya bugün soru işaretlerini yok edecek detayı yazacağım. Bunla ne yapmak istiyorsa ona kalmış bir şey

Hangisini düşünmek istersen ama senin iyiliğin için yazmamam daha doğru ama @MasacRE ’ye haftaya bugün soru işaretlerini yok edecek detayı yazacağım. Bunla ne yapmak istiyorsa ona kalmış bir şey
hayatımda detay asla yok çok düz bir insanım
o yüzden direk olarak tekirdağlı tekin dersen zaten masacre beni tanıyacaktır

------

Sen de ona bomba döşettirecek hareketlerde bulunma o zaman
karakterimiz pis ne yapalım yerimizde sakin durmak karakterime ters

hayatımda detay asla yok çok düz bir insanım
o yüzden direk olarak tekirdağlı tekin dersen zaten masacre beni tanıyacaktır

------

karakterimiz pis ne yapalım yerimizde sakin durmak karakterime ters
Bundan hiç şüphen olmasın. Ona senin yazın ilk kez katılıp daha acemi bir üye olduğunu yazacağım

Bundan hiç şüphen olmasın. Ona senin yazın ilk kez katılıp daha acemi bir üye olduğunu yazacağım
işte budur gerçekleri söyle isterse beni kurşuna diz yani, gerçek bu işte bunu de yeterli

Reactions: Dosi
Yani bu yorumları @MasacRE okuyamadığı için ona DM’den bire bir aynısını yazacağımı düşünüyorsun galiba
sen özelden yazarsan daha bir inanır, oysa şimdi kafasını karıştırdınız burda yok kimdir nedir diye afalladı kaldı öyle, mala elinde nereyi sıvayacaktım diye şaşkınlık içinde kal geldi adama

Reactions: Dosi
Neyse ben sana söylemiştim zaten ona tüm gerçekleri anlatacağımı. Yani gizli bir durum yok. İçeriği ise gerçekler

Reactions: MasacRE and tekin