FF tekin

Senin için kılımı kıpırdatmam inşallah başına çok kötü şeyler gelir :A
zaten yanlışlıkla seslendim sonra toparlamaya çalışsakta bir seslendik işte :D
------

ben gördüğüme yorum yaptım milletin aklını okumuyorum :A:A ayyy inşallah sokak sanatı çıkmaz bir deliydi, bir dişi oldu , şimdi şaka makinesi valla kamu sağlığı için Bakırköy'e gitmeli o ise :(
o hala sokaklarda sürtmüyordur bir baltaya sap olmuştur diye düşünüyorum:D belki espri yeteneğinide geliştirmiştir bellimi olur :D

@Dosi nin kızılcık şerbeti yaparken konuştuğu lafı buraya nasıl taşımayı başardın:D bende diyorum dosi bu konuda konuştuda benmi kaçırdım :D
hmmmm anında kaynağını buldun mesajın bu forum hakimiyeti ve kıvrak zeka aday sayısını çok düşürüyor:A:A

@tekin 'in saat 22 olmadan forumdan kaçması, aynı videoda oğlan gibi 3.5 atıp kaçmasına benziyor :A

@xemrexxx @12.Adam @Bully @Dosi
ben kıza bakmaktan oğlan ne yapıyor daha çözemedim daha:D kız gerçekten güzelmiş,
oğlanda biraz akıl olsa durakta duran bank taklidi yapardı :A
------

@Dosi hanım ne oluyor 😱
boşuna çağırma @Dosi buralara uğramaz, seslendiğinle kalırsın.. ben denemiştim işe yaramıyor :A

ben kıza bakmaktan oğlan ne yapıyor daha çözemedim daha:D kız gerçekten güzelmiş,
oğlanda biraz akıl olsa durakta duran bank taklidi yapardı :A
------

boşuna çağırma @Dosi buralara uğramaz, seslendiğinle kalırsın.. ben denemiştim işe yaramıyor :A
Güldürdün atıp geri gitmiş. Bir açıklama duyamadık :A

• Güldürdün
Reactions: 12.Adam and tekin