FF dosimosi / Dosi

• Güldürdün
Reactions: tekin
şimdi senin bu karmaşık ve tehtit dolu mesajından sonra @MasacRE de kafa bir milyon olacaktır tümden kaybedeceğiz sıvacıyı :A
O senin için geçerli :A ne için senin sözlük konuna yorum yazmadığımı en iyi sen biliyorsun. Orda senin hakkında tüm gerçekler konuşulur malum. @MasacRE

• Güldürdün
Reactions: MasacRE and tekin
O senin için geçerli :A ne için senin sözlük konuna yorum yazmadığımı en iyi sen biliyorsun. Orda senin hakkında tüm gerçekler konuşulur malum. @MasacRE
a) bana değer verdiğinden..
b) bana düşman olduğun için ...
c) @MasacRE ye cevap vermek seni sıkıyor.. :D
d) hiçbiri ...

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Dosi and tekin
a) bana değer verdiğinden..
b) bana düşman olduğun için ...
c) @MasacRE ye cevap vermek seni sıkıyor.. :D
d) hiçbiri ...
Hangisini düşünmek istersen ama senin iyiliğin için yazmamam daha doğru ama @MasacRE ’ye haftaya bugün soru işaretlerini yok edecek detayı yazacağım. Bunla ne yapmak istiyorsa ona kalmış bir şey :A

• Harika
Hangisini düşünmek istersen ama senin iyiliğin için yazmamam daha doğru ama @MasacRE ’ye haftaya bugün soru işaretlerini yok edecek detayı yazacağım. Bunla ne yapmak istiyorsa ona kalmış bir şey :A
hayatımda detay asla yok çok düz bir insanım:D o yüzden direk olarak tekirdağlı tekin dersen zaten masacre beni tanıyacaktır :A
------

Sen de ona bomba döşettirecek hareketlerde bulunma o zaman :A
karakterimiz pis ne yapalım yerimizde sakin durmak karakterime ters :A

hayatımda detay asla yok çok düz bir insanım:D o yüzden direk olarak tekirdağlı tekin dersen zaten masacre beni tanıyacaktır :A
------

karakterimiz pis ne yapalım yerimizde sakin durmak karakterime ters :A
Bundan hiç şüphen olmasın. Ona senin yazın ilk kez katılıp daha acemi bir üye olduğunu yazacağım :A

• Harika
Yani bu yorumları @MasacRE okuyamadığı için ona DM’den bire bir aynısını yazacağımı düşünüyorsun galiba :A
sen özelden yazarsan daha bir inanır, oysa şimdi kafasını karıştırdınız burda yok kimdir nedir diye afalladı kaldı öyle, mala elinde nereyi sıvayacaktım diye şaşkınlık içinde kal geldi adama :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
sen özelden yazarsan daha bir inanır, oysa şimdi kafasını karıştırdınız burda yok kimdir nedir diye afalladı kaldı öyle, mala elinde nereyi sıvayacaktım diye şaşkınlık içinde kal geldi adama :A
Neyse ben sana söylemiştim zaten ona tüm gerçekleri anlatacağımı. Yani gizli bir durum yok. İçeriği ise gerçekler :Z

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: MasacRE and tekin