saymaya başladım kaldı on yüz milyon baloncukKaç kaç, ṣafakları saymayı unutma.
saymaya başladım kaldı on yüz milyon baloncukKaç kaç, ṣafakları saymayı unutma.
Ben de bilmiyorum. Saçmalamış yine@Dosi hanım ne oluyor 😱
sende mi mesajları taşımaya başladın olacak iş değilBen de bilmiyorum. Saçmalamış yine
Başka konudaki mesajımı o konuya taşırsan bende buraya taşırım.
Ben o konuya yorum yapmıyorum. Yaparsam yer yerinden oynar. Kendimi frenliyorum
Bunun açıklaması yukardasende mi mesajları taşımaya başladın olacak iş değil
@xemrexxx ye gün doğdu artık tutana aşkolsun her mesajı başka yere taşıyacaktır
şimdi senin bu karmaşık ve tehtit dolu mesajından sonra @MasacRE de kafa bir milyon olacaktır tümden kaybedeceğiz sıvacıyıBunun açıklaması yukarda
Dosi hanımın günahını almışız. Cevabı bu tarafta vermişBen de bilmiyorum. Saçmalamış yine
C değil sana dost mu düşman mı onu sen bileceksina) bana değer verdiğinden..
b) bana düşman olduğun için ...
c) @MasacRE ye cevap vermek seni sıkıyor..
d) hiçbiri ...
bazen sanki bana kıyamıyor gibi.. bazende sanki keith long gibi yola bomba döşemişte bombanın üstüne oturmamı bekliyor gibiDosi hanımın günahını almışız. Cevabı bu tarafta vermiş
------
C değil sana dost mu düşman mı onu sen bileceksin
Hangisini düşünmek istersen ama senin iyiliğin için yazmamam daha doğru ama @MasacRE ’ye haftaya bugün soru işaretlerini yok edecek detayı yazacağım. Bunla ne yapmak istiyorsa ona kalmış bir şeya) bana değer verdiğinden..
b) bana düşman olduğun için ...
c) @MasacRE ye cevap vermek seni sıkıyor..
d) hiçbiri ...
Sen de ona bomba döşettirecek hareketlerde bulunma o zamanbazen sanki bana kıyamıyor gibi.. bazende sanki keith long gibi yola bomba döşemişte bombanın üstüne oturmamı bekliyor gibi
bende tam anlayamadım
hayatımda detay asla yok çok düz bir insanım o yüzden direk olarak tekirdağlı tekin dersen zaten masacre beni tanıyacaktırHangisini düşünmek istersen ama senin iyiliğin için yazmamam daha doğru ama @MasacRE ’ye haftaya bugün soru işaretlerini yok edecek detayı yazacağım. Bunla ne yapmak istiyorsa ona kalmış bir şey
karakterimiz pis ne yapalım yerimizde sakin durmak karakterime tersSen de ona bomba döşettirecek hareketlerde bulunma o zaman
Bundan hiç şüphen olmasın. Ona senin yazın ilk kez katılıp daha acemi bir üye olduğunu yazacağımhayatımda detay asla yok çok düz bir insanım o yüzden direk olarak tekirdağlı tekin dersen zaten masacre beni tanıyacaktır
------
karakterimiz pis ne yapalım yerimizde sakin durmak karakterime ters
işte budur gerçekleri söyle isterse beni kurşuna diz yani, gerçek bu işte bunu de yeterliBundan hiç şüphen olmasın. Ona senin yazın ilk kez katılıp daha acemi bir üye olduğunu yazacağım
Yani bu yorumları @MasacRE okuyamadığı için ona DM’den bire bir aynısını yazacağımı düşünüyorsun galibaişte budur gerçekleri söyle isterse beni kurşuna diz yani, gerçek bu işte bunu de yeterli
sen özelden yazarsan daha bir inanır, oysa şimdi kafasını karıştırdınız burda yok kimdir nedir diye afalladı kaldı öyle, mala elinde nereyi sıvayacaktım diye şaşkınlık içinde kal geldi adamaYani bu yorumları @MasacRE okuyamadığı için ona DM’den bire bir aynısını yazacağımı düşünüyorsun galiba
Neyse ben sana söylemiştim zaten ona tüm gerçekleri anlatacağımı. Yani gizli bir durum yok. İçeriği ise gerçeklersen özelden yazarsan daha bir inanır, oysa şimdi kafasını karıştırdınız burda yok kimdir nedir diye afalladı kaldı öyle, mala elinde nereyi sıvayacaktım diye şaşkınlık içinde kal geldi adama
kimi ziyaret ediyorsun ben anlayamadım şimdiziyaretçi olarak takip deyim bakalım sonuç ne =
😱
anladın aslında bunu koyduğuna göre sizlerin yorumlarını takip deyimkimi ziyaret ediyorsun ben anlayamadım şimdi