@xemrexxx herkesi kendi gibi gaddar sanıyorEvet buz tutuyor çok da birşey yok aslında
------
Zaten bende evde kös kös otururken dosi bana iş versin de beni asagilasın diye bekliyiru?m
Ama dosi zaten yapmaz öyle şey
@xemrexxx herkesi kendi gibi gaddar sanıyorEvet buz tutuyor çok da birşey yok aslında
------
Zaten bende evde kös kös otururken dosi bana iş versin de beni asagilasın diye bekliyiru?m
Ama dosi zaten yapmaz öyle şey
kız ben de yapmam ki öyle şeyler yani daha yetenekli hizmetçiler, kahyalar var @RüzgarGülü kim ki@xemrexxx herkesi kendi gibi gaddar sanıyor
Öyle tabi de x li emre de gaddar değildir ya burda öyle dediğine bakma@xemrexxx herkesi kendi gibi gaddar sanıyor
Kadınların hizmetcisi olduğumuz doğrudurkız ben de yapmam ki öyle şeyler yani daha yetenekli hizmetçiler, kahyalar var @RüzgarGülü kim ki
Geyşa mı dedin kendine ?Öyle tabi de x li emre de gaddar değildir ya burda öyle dediğine bakma
Kadınların hizmetcisi olduğumuz doğrudur
Kadınların herşeyi olurum. Hayatı zevk için yaşıyoruz başka birseyimiz kalmadı . 🍺Geyşa mı dedin kendine ?
Tebrikler. İyi yakalamışsın 111111Şu güzelim kareyide buraya atalım. İçinde bir çok kalıcı olmayan güzel detay barındırıyor
Ekli dosyayı görüntüle 130041
mesaj sayısıda 8 ve 6 dan oluşuyor.Tebrikler. İyi yakalamışsın 111111
Çok severin 1 leri ve bir olarak yazmayı
Bende hep dosi hotel çıkıyor. Umarım otel dosinindir ücretsiz otel keyfi ve masaj yaptırırizkullanıcı adını yazınca google amcanın gösterdikleri
Ekli dosyayı görüntüle 130043 Ekli dosyayı görüntüle 130044
Ekli dosyayı görüntüle 130045
Bende de çıktı da eski profili görünce dikkatim bunlara gittiBende hep dosi hotel çıkıyor. Umarım otel dosinindir ücretsiz otel keyfi ve masaj yaptırıriz
Ekli dosyayı görüntüle 130046
Gurbetci ne de olsa. Yatırım adı altında ordan biriktirdiği aylık 500 Euro ile burada otel satın almış olabilir @DosiBende de çıktı da eski profili görünce dikkatim bunlara gitti
fena olmazdı hani bedava tatil keyfi
olabilir ücretsiz davet etmemek için yok öğle bir şey derGurbetci ne de olsa. Yatırım adı altında ordan biriktirdiği aylık 500 Euro ile burada otel satın almış olabilir @Dosi
Aylık 500 Euro biriktirip yazmışimAylık 500 Euro aldığı mı düşünüyorsun yoksa ayda 500 Euro kenara atıp o para ile aldığımı mı? @xemrexxx ’ye benim para çok dert oluyor. O cevaplar belki
Yok demez dosi ya olsa keşke. Bedava masaj da iyi olur en ucuzu 1500 oldu masajın iyi geliyor Taylandlı yapıncaolabilir ücretsiz davet etmemek için yok öğle bir şey der
Bazen net anladım mı ondan emin olmak istiyorumAylık 500 Euro biriktirip yazmışim
X li emre yurt dışına gitmeyi istiyordur belki ondan
Gurbetci ne de olsa. Yatırım adı altında ordan biriktirdiği aylık 500 Euro ile burada otel satın almış olabilir @Dosi
iyi birine benziyor o gün banada parası çok diye çıtlatmışlardı bir anda kıza olan sempatim arttı paramı hararet yaptı bende yoksa dosi mi sıcak kanlı tam çözemedim olayıolabilir ücretsiz davet etmemek için yok öğle bir şey der
Forumu aldım deme de sıkıntı yok. Başımda kadın birinin müdür sorumlu olmasını istemem cinsiyetle alakasi yok. Rahat olamıyorum sadeceBazen net anladım mı ondan emin olmak istiyorum
Yani bir takım yatırım var elbet ama sır gibi kalsın
Parayı görünce değişiyor San sıkıntı çok. Mesela ben şişeyi görünce değişirim.iyi birine benziyor o gün banada parası çok diye çıtlatmışlardı bir anda kıza olan sempatim arttı paramı hararet yaptı bende yoksa dosi mi sıcak kanlı tam çözemedim olayı
@bazinga galiba bazı şeyler gerçekten sır olarak kalmalı…Forumu aldım deme de sıkıntı yok. Başımda kadın birinin müdür sorumlu olmasını istemem cinsiyetle alakasi yok. Rahat olamıyorum sadece
------
Parayı görünce değişiyor San sıkıntı çok. Mesela ben şişeyi görünce değişirim.