Kaç oldun sen şimdi97'li misin 98 miyaşlarımız yakındı şimdi
Bak sana değer veriyoruz, kriterlerimizi bile çiğnedikaz sende gör arkadaşlarım peşimden koşuyor diye.
2013-2014e dönmek istiyorum23 oldum ama yaş mevzusu hoşuma gitmiyor yolun yarısına 12 sene kalmış ciddi ciddi
Yorumlarınızı okumadım vebahsi geçtimi bilmem @Tolstoyevski lezbiyenliği pek seviyorİşte yasaklansın demek gerekmiyor homofobi olması için illa yani öyle bir yasal sürece dahil olmak gerekmiyor. Sen ılımlı homofobik bir duruş sergiliyorsun şu an, mesela bir önceki konuşmamızda daha da sert bir bakış açın vardı şu an biraz daha iyileşmiş gibi duruyor. Bana göre iki erkeğin öpüşmesini yadırgaman, farklı bulman anlaşılabilir fakat dedigim gibi iğrenç bulduğunu ifade etmen ve rahatsız olman hatta kötü örnek olacak şeklinde bakıp dizilerde görmek istememen homofobinin göstergesidir. Bu konuda ikimizde çok konuştuk geçmişte ve fikrini değiştiremeyeceğim için ve doğum günün olduğu için daha fazla konuşmayalım bence.Son mesaj olsun yani homofobiyle ilgili bu. 😁
Tekrar iyi ki doğdun. ❤
Yorumlarınızı okumadım vebahsi geçtimi bilmem @Tolstoyevski lezbiyenliği pek seviyorLezbiyen eşe hayır demiyor. Bir ara bir kaç kere öyle dilekte bulunmuştuminşallah eşin lezbiyen çıkar diye söylemişliğim varaynısını @DarkLegenD ona da demiştim
Mesajını çok anlamadım ama galiba anlamasam daha iyi olur gibime geldiLezbiyen çıkması gerekmiyor, çok istiyorsa 2. kadın partner daha bulup threesome takılsın yani evlenince.@Tolstoyevski
biseksüel hem kadın hem erkeğe ilgi duyan değil mi? aynı hesaba çıkıyor benim temennimleHayır karıştırmışsın ben biseksüel eş ve lezbiyen kız evlada hayır demem demiştimEvlat konusunda en azından balta tiplere gitmeyecek içim rahat olacak anlamında, seneler öncesinde söylemiş olduğum şeyler işte şimdi nereden çıkarttın
biseksüel hem kadın hem erkeğe ilgi duyan değil mi? aynı hesaba çıkıyor benim temennimlelezbiyen olup senle evlenmişse demek ki aslında biseksüel
kızınla ilgili evet o yorumu çok iyi hatırlıyorum. Her homofobik mesajlar gördüğümde aklıma geliyor. İki kadının öpüşmesini hos görüp iki erkeğinkini hoş görmemek bana tuhaf geliyor. Ya ikisini hoş görmeyeceksin, ya da ikisini hoş göreceksin Okadar@Silinmiş Üye
Öğretmenim demıyormuydunsildim şehrimi geçen.
ay dur ikinci şok
mesleğimide mi unuttun 😱
Ay ben cidden yıkıldım
Evet öğretmenim😊 Pedagog, bir nevi öğretmenlikte. Sen rehber öğretmenliği deyince farklı bir meslek oluyor gibi. Pedagog sizde o manayamı geliyor?Öğretmenim demıyormuydun
Öğrenci sorunları filan ilgileniyorEvet öğretmenim😊 Pedagog, bir nevi öğretmenlikte. Sen rehber öğretmenliği deyince farklı bir meslek oluyor gibi. Pedagog sizde o manayamı geliyor?
Hem ders veriyoruz hem problemleriyle uğraşiyoruz. Hepsi kapsamlı. şuan çalışmıyorum bu ara ama senelerce çalıştık. Eğitime devam edeceğim bir yandan. Dünya değiştikçe, yenilikler geldikçe bizimde güncelenmemiz gerekiyorÖğrenci sorunları filan ilgileniyorNormal matematik fizik gibi ders değil. Kişisel gelişimine yardımcı oluyor. Ben o nesilden değilim ama benim yegenlerde de varmişVeli toplantısı yapılınca öğrendimEski öğretmenlerin değerini daha çok anlıyorsun yuzleştiğinde
İşte bizdekilerle aynısıymışHem ders veriyoruz hem problemleriyle uğraşiyoruz. Hepsi kapsamlı. şuan çalışmıyorum bu ara ama senelerce çalıştık. Eğitime devam edeceğim bir yandan. Dünya değiştikçe, yenilikler geldikçe bizimde güncelenmemiz gerekiyor
Yok benim meslek çok kapsamlıİşte bizdekilerle aynısıymışBilmıyorum bizdekiler pedogog mu ama heralde ona göre eğitimli insanalardır bilemicem(yanliş bilgi vermim durduk yere)
Senin de mesleğini elinden alackalar.
@Sherlock senden söz ettiğim ama seni etiketlemediğim bir mesaja güldürü atman 😱 demek ki aslında her bildirimi görüp bilerek görmemezlikten geliyorsun 😱 Her BAHANE yalanmıydı yani 😱 Dünden beri herkes hayal kırıklığı yaşatıyorSherlock hafıza konusunda berbat. Ahmed'e az önce hafızasındna şikayet etti. Masacre ile de şu hafızadan çok muhabbet döndü. Ondan etiketledim
Yahu hiç mi profilime uğramıyorsun meraktantonla memleketim hakkında mevzular dönüyor
Hangi konuymuş bu acaba2.5 yıl önce hayatımı karartan konuyu açan adamın doğum günü değil mi bu? @Tolstoyevski iyi ki doğdun canım.
@Tolstoyevski iyi bilir hangi konu olduğunu.Hangi konuymuş bu acabave hayatını karartan insanın doğum gününü kutlayan yüce yürekli adam 👏
ama şimdi bizi meraklamdırmak, oldu mu? Yakıştı mı? aslında benimde bu huyum var ama bana yapılmamalı@Tolstoyevski iyi bilir hangi konu olduğunu.
@Sherlock senden söz ettiğim ama seni etiketlemediğim bir mesaja güldürü atman 😱 demek ki aslında her bildirimi görüp bilerek görmemezlikten geliyorsun 😱 Her BAHANE yalanmıydı yani 😱 Dünden beri herkes hayal kırıklığı yaşatıyorDelirteceksiniz beni
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?