Doğum Günün Kutlu Olsun Tolstoyevski !

Kaç oldun sen şimdi
97'li misin 98 mi
yaşlarımız yakındı şimdi

Bak sana değer veriyoruz, kriterlerimizi bile çiğnedik
az sende gör arkadaşlarım peşimden koşuyor diye.

23 oldum ama yaş mevzusu hoşuma gitmiyor yolun yarısına 12 sene kalmış ciddi ciddi

Reactions: Harunnn60
Yorumlarınızı okumadım vebahsi geçtimi bilmem @Tolstoyevski lezbiyenliği pek seviyor
Lezbiyen eşe hayır demiyor. Bir ara bir kaç kere öyle dilekte bulunmuştum
inşallah eşin lezbiyen çıkar diye söylemişliğim var
aynısını @DarkLegenD ona da demiştim

Hayır karıştırmışsın ben biseksüel eş ve lezbiyen kız evlada hayır demem demiştim
Evlat konusunda en azından balta tiplere gitmeyecek içim rahat olacak anlamında, seneler öncesinde söylemiş olduğum şeyler işte şimdi nereden çıkarttın

Reactions: Dosi
biseksüel hem kadın hem erkeğe ilgi duyan değil mi? aynı hesaba çıkıyor benim temennimle
lezbiyen olup senle evlenmişse demek ki aslında biseksüel

kızınla ilgili evet o yorumu çok iyi hatırlıyorum. Her homofobik mesajlar gördüğümde aklıma geliyor. İki kadının öpüşmesini hos görüp iki erkeğinkini hoş görmemek bana tuhaf geliyor. Ya ikisini hoş görmeyeceksin, ya da ikisini hoş göreceksin Okadar
@Silinmiş Üye

Hayır ikisi aynı değil çünkü lezbiyen bir kadın erkeklerden iğrenir, tıpkı Hetero bir erkeğin yani bizim erkeklerden iğrenmemiz gibi

Erkek-kadın eşcinselliği ayrımcılığı ise ahlaki açıdan doğru değil aslında ama herhalde bu da “içgüdüsel” bir şey olmalı çoğu erkekte olan
Fakat kadınların %80’inin biseksüelliğe meyilli olduğunu düşünüyorum deyip bu konuyu kapatıyorum bu saatte bu kadar

Evet öğretmenim😊 Pedagog, bir nevi öğretmenlikte. Sen rehber öğretmenliği deyince farklı bir meslek oluyor gibi. Pedagog sizde o manayamı geliyor?
Öğrenci sorunları filan ilgileniyor
Normal matematik fizik gibi ders değil. Kişisel gelişimine yardımcı oluyor. Ben o nesilden değilim ama benim yegenlerde de varmiş
Veli toplantısı yapılınca öğrendim
Eski öğretmenlerin değerini daha çok anlıyorsun yuzleştiğinde

Hem ders veriyoruz hem problemleriyle uğraşiyoruz. Hepsi kapsamlı. şuan çalışmıyorum bu ara ama senelerce çalıştık. Eğitime devam edeceğim bir yandan. Dünya değiştikçe, yenilikler geldikçe bizimde güncelenmemiz gerekiyor

İşte bizdekilerle aynısıymış
Bilmıyorum bizdekiler pedogog mu ama heralde ona göre eğitimli insanalardır bilemicem
(yanliş bilgi vermim durduk yere)

Senin de mesleğini elinden alackalar.

İşte bizdekilerle aynısıymış
Bilmıyorum bizdekiler pedogog mu ama heralde ona göre eğitimli insanalardır bilemicem
(yanliş bilgi vermim durduk yere)

Senin de mesleğini elinden alackalar.
Yok benim meslek çok kapsamlı
hem öğretmenlik benim ikinci okuduğum meslek ama bilmem kaçınci yaptığım meslek
bu zamanda birden fazla meslek okuyacaksın ve zamanında bir sürü farklı iş tecrübelerim oldu😊 yani iş ararken başvuracağım alan çok

@Sherlock senden söz ettiğim ama seni etiketlemediğim bir mesaja güldürü atman 😱 demek ki aslında her bildirimi görüp bilerek görmemezlikten geliyorsun 😱 Her BAHANE yalanmıydı yani 😱 Dünden beri herkes hayal kırıklığı yaşatıyor
Delirteceksiniz beni

Tam sen onu yazdığın esnada konuda bulunuyordum Dosi hanım, yoksa görmezdim benden beklenileceği üzere...