Doğum Günün Kutlu Olsun Tolstoyevski !

Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu, sağlıklı senelere. :D @Tolstoyevski

Sana iki adet sanatsal eser bırakıyorum... :A

Ekli dosyayı görüntüle 76024

Off ikisi de müthiş, birinde Alman disiplini var ötekinde kuru pilav Disiplini :A Çok teşekkür Ederim :bhr:

Bu sene en anlamlı hediyeyi Galatasaray verdi desem abartmış olmam, 20 senelik seri doğum günü haftamda bitmiş oldu :A

• Harika
Reactions: Sherlock
Doğum günün kutlu olsun @Tolstoyevski, sevdiklerinle beraber nice mutlu sağlıklı seneler diliyorum sana. :D Hediyelerin. :A

hbbru.jpg

Çok teşekkür ediyorum üçüyle de yarışmış olduğum üç büyük üstadın değerli şarkıları için ayrıca teşekkür ederim (her ne kadar zamanında bizi yakmış olsan da :A ) ve umarım sondaki kareyi 33.haftadaki Göztepe maçı sonunda da görebiliriz :bhr:

• Harika
Reactions: Bully
Iyy kanım dondu :T
Ben konularımı ne özenle açan biriyim. Herkesin konusunu farklı açar ortama ve duruma göre özene bözene açarım ve sen öyle lap diye damlıyorsun demek ki konulara 😱 Ay çok ayıp :A
Çok sabırlı birisi olduğun söylenemez. Diğer kısımlarda da çoğu konunun son cümlelerini okurum o kadarcık. :A

• İlginç
Reactions: Dosi
Çok teşekkür ederim umarım hepimiz için iyi bir sene olarak geride kalır şu virüs olayından da sağ çıkabilirsek :bhr:

Bir seneyi daha atlattık öyle Ya da böyle, sana da bu yüzden tebriklerimi iletiyorum :A Yaş meselesini hiç sorma, zaman çok hızlı akıp gidiyor ve tam da bu yüzden dığum günlerini hüzünlü buluyorum ama yapacak bir şey olmuyor hayatın kanunu bu.. Neyseki ruhum halen 15-16 yaşında belki 17 ama gerçek kimliğim 23 oldu :D
Maalesef aynı durumu yaşıyorum. Ruhen o yaşlarda takılı kaldım ama kimliktr 24 oluyorum 4 martda. :(
Heralde sağ kalıp yaşarsam birkaç yıl sonra tamamen kutlamaları durdururum. Hatta zaman kavramını yitiririm. Şimdiden 30 yaş sendromu yaşıyorum çünkü. :(

• Beğendim
Reactions: Tolstoyevski
Maalesef aynı durumu yaşıyorum. Ruhen o yaşlarda takılı kaldım ama kimliktr 24 oluyorum 4 martda. :(
Heralde sağ kalıp yaşarsam birkaç yıl sonra tamamen kutlamaları durdururum. Hatta zaman kavramını yitiririm. Şimdiden 30 yaş sendromu yaşıyorum çünkü. :(

17 yaşından sonrası çok hızlı geçti ve 17 yaşından beri her doğum günümde içim buruk oluyor. Daha geçen ay kaç yaşındasın diyen birisine ilk 20 diye ağzımdan çıkmıştı hatta, bazen yeni yaşları kabullenmek de zihnen zor oluyor ama daha yine de genç sayılırız, şimdiden böyle olmak 40’lı 50’li yaşlarda çok daha derinden etki bırakır olumsuz anlamda... :(

• Üzücü
Reactions: Ahmed
Olabilir. Bazen benimle hiç konuşmamış sohbet etmemiş gibi bana çok ters şeyler söylüyorsun anlamakta güçlük çekiyorum. :A
Üstüme iyilik sağlık 😱 ters hmmm dur harflerin yerini degiştirelim yani ilk harf son haft: sert
bak bu olabilir. Üslubum biraz öyle olabiliyor :T: sorry

Başlığa İyi Ki Doğdun diye mi yazsaydım acaba (b) bir anda daha hoş geldi kullağa :A
İyi ki doğdun dersen senin ve sevdiklerinin görüşünü betimlemiş olursun. Doğum günün kutlarsan ona özel bir gün oldugunu hissettirirsin. Bilemicem :X Bunu ona sor. Hangisini duymaya ihtiyacı var :X

İyi ki doğdun dersen senin ve sevdiklerinin görüşünü betimlemiş olursun. Doğum günün kutlarsan ona özel bir gün oldugunu hissettirirsin. Bilemicem :X Bunu ona sor. Hangisini duymaya ihtiyacı var :X
Gece gece kafamı kurcaladın :A @Tolstoyevski aydınlaysın olayı :A
Hediyelerin / Hediyelerim kelimesinin tartışmalarıda olmuştu bir ara :A

Sorun değil Zeynep ben alınmam kolay kolay seni de iyi tanıdığımı düşündüğüm için iyi niyetinden şüphem yok. Sadece sen beni tanımıyorsun bundan eminim ama. Çünkü söylediğin seyler çok net belli ediyor. :A
Bence ikimizde birbirimizi yeterince tanımıyoruz😊 sadece konulardan ibaret edindiğimiz izlenimler var. Misal benim sadece bir yanımın türk olduğunu bilmiyorsundur artı türkçem son senelerde iyi olmaya başladı ve ifade etme konusunda zorlandığım oluyor. Anlatmak ve ifade ettiğim şeyler farklı olunabiliyor 😊