Çok da yabancı kalmiş sayılmazsınAynen oldu hediye verirken hangi kelime daha uygun tartışmaları vardı ben fransız kaldim olaya
Çok da yabancı kalmiş sayılmazsınAynen oldu hediye verirken hangi kelime daha uygun tartışmaları vardı ben fransız kaldim olaya
O ne demek? hangisi doğru sence. Aydınlat beniÇok da yabancı kalmiş sayılmazsın
Merak ediyorum seni ya. Bence bir kere @Ahmed'in programına konuk olmalısın. 😁 İyi yerde okuyormuşsun, bölümünü hep felsefe ve edebiyat diye düşünmüştüm. Şaşırdım.
sen nerdeydin isveç mi isviçre miO ne demek? hangisi doğru sence. Aydınlat beni
Ahh ne güzel işte Doğum günü kutlu olsun demekten ziyade iyi ki doğmuşmusun @Tolstoyevski diye sorarak derin düşüncelere gark ediyorum
Zaten kış insanısın ya, zayıf ve çelimsiz kalırsin tabi D vitamini eksikliğinden. Neyse önemli olan karakter zaten, homofobik tavırlarını geride bırakıp temiz düşüncelere eriştiğin bir yıl olur umarım yeni yaşın.
ya neden neden neden karşımdakilerin hafızası bu kadar kötüben seni bu bayrak altında yaşadiğini sanıyordum 🇨🇭 yanlişssam düzelt
D Vitamini çok önemli ve hayati önem taşıyor bence. Zayıf olmak ve hastalanma konusunda da , bağışıklık konusunda da eksikliği son derece önemli. Dikkat et ve güneşli havalarda yürü. Mutluluk güneşte, hayat güneşte...
Ne diyeyim umarım evlenmeyi düşünüyorsan çocuğun gay olur da bir baba olarak ona nasıl destek olman gerektiğini ve eşcinsel insanların hayatını aslında yaşayamadığı gerçeğiyle yüzleşirsin. Çünkü görünür değil eşcinseller ve gizli yaşamak zorunda. Senin düşüncelerinde bu gizli yaşama konusunda olduğundan homofobiksin. Ama doğum gününde bunu tartışmayalım.
Tamam biri isveç diğeri isviçre birbirlerine türkçe olarak yakın isimler çok doğal kariştirmam onlar da mı kariştiriyor yoksa niye etiketliyorsunya neden neden neden karşımdakilerin hafızası bu kadar kötü
hâlâ tahmin yürütüyorsun, emin değilsin. Ben bas bas her yerde yazıyorum ülkemi. Yetmiyor Eurovision konusunu açıyorum ülkemin. O da yetmiyor bir ara iki ülkemin bayrağının bulunduğu avatar kullanmıştım.
ah ah, tamam yaşlısında, bukadar olmazki 😱 @Ahmed @Sherlock @MasacRE
Sherlock hafıza konusunda berbat. Ahmed'e az önce hafızasındna şikayet etti. Masacre ile de şu hafızadan çok muhabbet döndü. Ondan etiketledimTamam biri isveç diğeri isviçre birbirlerine türkçe olarak yakın isimler çok doğal kariştirmam onlar da mı kariştiriyor yoksa niye etiketliyorsun
ÜLkene baktım yazmıyor hakkında kısmında kadın ve pedegog oldugun yazıyor Gerçi rehber hocası da olabilirsinSherlock hafıza konusunda berbat. Ahmed'e az önce hafızasındna şikayet etti. Masacre ile de şu hafızadan çok muhabbet döndü. Ondan etiketledim
Yahu hiç mi profilime uğramıyorsun meraktan tonla memleketim hakkında mevzular dönüyor
Hayır bu kez vermeyeceğim bunaklığına bu kaçıncı vaka ve her seferinde yaşlılığına veriyorum dedim. Bu kez çok sinirlendim 😡Bunaklığına ver
sildim şehrimi geçen.ÜLkene baktım yazmıyor hakkında kısmında kadın ve pedegog oldugun yazıyor Gerçi rehber hocası da olabilirsin
Kaç oldun sen şimdi 97'li misin 98 mi yaşlarımız yakındı şimdiHediyen için çok teşekkür ederim düşünmen yeterli
2020’den tek dileğim kazasız belasız sağlıklı ve huzurlu atlatabilmek sevdiklerimizle. Şu virüs olayının bir kökü kazınsa ondan kurtulmuş olmanın şerefine de bir kutlama konusu açılmalı hem kutlama hem de hayatını kaybedenleri anma maksadıyla...
Ne güzel kudretli bir kaynak varken ilaçlarla D vitamini alman... Sözün bittiği yer.
Tanımıyorum arkadaşı, kim bilir ne tarz baskılara maruz kaldı da terk etti burayı. Ebeveynlik konusunu eleştirebilirsin elbette ama annesi olmayan da çok insan var, tek başına baba olarak hayatını idame ettirenler. Erkekler de babadır anne kadar bunu unutma. Türkiye'de anne baba olanlar çoğu bilinçsizce çocuk yapıyor haliyle ilgisiz olan babalardan yola çıkıp genellemek yanlış olur. Çok duygusal ve anaç erkeklerde var annelerden bile daha baba olabilecek kadar. Neyse bu eleştirilebilir sorun yok. Benim tavrım senin iğrenç bulman, görmek istememen. Ben hetero iki kişi öpüşünce de lezbiyenlikte de, gay de de gayet keyif alıyorum izlerken. Keyif almayabilirsin ama sen fakat rahatsız ediyorsa ve iğrenç diyorsan yine söylüyorum bu homofobikliktir. Mevzu evlenmek değil sadece. 😁