Doğum Günün Kutlu Olsun Tolstoyevski !

Tam sen onu yazdığın esnada konuda bulunuyordum Dosi hanım, yoksa görmezdim benden beklenileceği üzere... :A
dur bir dakika! Toparlayayım durumu
Ben o nu gece yazdım ve o esnada konuda bulunmak? ama sen bu sabah gülmüşsün 😱 gece görüp sabah hatırlayıp gülmen senin hafızanın kötü oluşuna aykırı. Yoksa hafıza problemi de mi sadece bir BAHANE? 😱 bu daha Kötüüüü

@Tolstoyevski doğum günün kutlu olsun SABAR yoldaşım benim... Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar diliyorum. Sabarla kal, esen kal... Daha 23'müşsün çok bir şey değil, ben 26'yım öleyim o zaman... :A

Neyse ölüm kalım onlara çok bulaşmadan hediyeye gelelim... :A

Walter amcamdan bir esinti gelir yüzlere... Aaah amcam ah, büyük adamsın vesselam...
walter-white-Heisenberg.jpg

Diğer hediye ise bir efsanenin başlangıcındaki bu fazla bilinmeyen muazzam sahneyi gönderiyorum sana. Yeni dizi yazıyor videoda resmen, vaaay be dedirtti...

• Harika
Reactions: Tolstoyevski
dur bir dakika! Toparlayayım durumu
Ben o nu gece yazdım ve o esnada konuda bulunmak? ama sen bu sabah gülmüşsün 😱 gece görüp sabah hatırlayıp gülmen senin hafızanın kötü oluşuna aykırı. Yoksa hafıza problemi de mi sadece bir BAHANE? 😱 bu daha Kötüüüü

@Sherlock çık hesaptan... :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi
  • Güldürdün
Reactions: DarkLegenD and Dosi
Şu malum konu değil mi... teşekkür ederim nice hayat karartmalara:A (hatırlayamadı)

Matrix konusundan bahsetmiyorsa balık hafızam yine devrede burcum sağolsun :A
eğer o konuysa çok pis kinlenebilirim sana :A sinirleneceğim kesin ama ve hayal kırıklığı :A

• Güldürdün
@Tolstoyevski doğum günün kutlu olsun SABAR yoldaşım benim... Nice mutlu, huzurlu, sağlıklı yıllar diliyorum. Sabarla kal, esen kal... Daha 23'müşsün çok bir şey değil, ben 26'yım öleyim o zaman... :A

Neyse ölüm kalım onlara çok bulaşmadan hediyeye gelelim... :A

Walter amcamdan bir esinti gelir yüzlere... Aaah amcam ah, büyük adamsın vesselam...
walter-white-Heisenberg.jpg

Diğer hediye ise bir efsanenin başlangıcındaki bu fazla bilinmeyen muazzam sahneyi gönderiyorum sana. Yeni dizi yazıyor videoda resmen, vaaay be dedirtti...

Çok teşekkür ediyorum nice sabırlı ve sabarlı senelere dilerim sağlıklı ve huzurlu inşallah :A

Üstadı da özledik... Hey gidi hey

images

LİM ilk bölüm yayınlanalı neredeyse 10 sene olacak. Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor be... Hediye için ayrıca teşekkür ederim, korniş bulmuş kadar oldum :A

• Harika
Reactions: MEnes
eğer o konuysa çok pis kinlenebilirim sana :A sinirleneceğim kesin ama ve hayal kırıklığı :A

O konu derken eğer film yorumu konusundan bahsediyorsan o değil, Matrix ve simülasyonla alakalı bir konum var gibiydi o aklıma geldi :A

• Güldürdün
O konu derken eğer film yorumu konusundan bahsediyorsan o değil, Matrix ve simülasyonla alakalı bir konum var gibiydi o aklıma geldi :A
@DarkLegenD 'in bahsettiği meseleyi hatırlamışsan işte ozaman görecen sen belayı. Onu diyorum :A Dark'tan cevap bekleyelim. Hatırlamamışsan paylaşacak. Hatırlamışsanda triplerin büyuğünü göreceksin😡

@DarkLegenD 'in bahsettiği meseleyi hatırlamışsan işte ozaman görecen sen belayı. Onu diyorum :A Dark'tan cevap bekleyelim. Hatırlamamışsan paylaşacak. Hatırlamışsanda triplerin büyuğünü göreceksin😡
Söylemeyeceğim... Çatır çutur çatlayın. :A

Çok teşekkür ediyorum nice sabırlı ve sabarlı senelere dilerim sağlıklı ve huzurlu inşallah :A

images

LİM ilk bölüm yayınlanalı neredeyse 10 sene olacak. Zaman gerçekten çok hızlı geçiyor be... Hediye için ayrıca teşekkür ederim, korniş bulmuş kadar oldum :A
Üstadın her şeyi bir başkaydı... Gerçekten özledik kendisini...

O ilk bölüm, o ilk günü hiç unutamam. Masum bir şekilde televizyona oturmuş aa Trt'de bir dizi başlamış izliyim bari diyip her hafta Pazartesi akşamları deli gibi televizyonun başına geçer olmuştum. Gerçekten bu destanı ilk günden güncel olarak izlediğim için kendimi çok şanslı sayıyorum... Brit o brit stop da diyorlar... Brit varsa o da sensin... :A

• Harika

images

Yapma... paramparça oldum...

• Üzücü
Şarkı seçimi olarak ona bir Selda Bağcan, Erkin Koray olabilirdi :A bu arada hani spoi kutusu? Kutuya paran mı yetmedi?:A
Seçimleri bu defa değişik seçim dedim :A spoi kutusunu da bu defalık es geçiyorum haklısın sanıyorum param yetmedi çok fazla harcamalardan :A

• Güldürdün
Seçimleri bu defa değişik seçim dedim :A spoi kutusunu da bu defalık es geçiyorum haklısın sanıyorum param yetmedi çok fazla harcamalardan :A
Herkese aynı anda hediye alıp dağıtırsan tabiki paran yetmez :A :A
Bu aralar biriktir paranı. Lazım olacak :A

Forum İstatistikleri

Konular
172,188
Üyeler
8,467
Son Üye
Spito1961