İyi seneler kardeşimBuradan hediyelerimi verebilirsiniz.
@xBUGRAx @Dosi @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @bazinga @Aserat @xemrexxx @kerem @denizz19 @Angelica @Sherlock @Turkuazz @MasacRE @MEnes @Veteran @dreamy @Ahmed @S.G.A.T. @Emre Ozansoy @ozmoturk @MayısKralı @offensive @emreemreu @Tolstoyevski @DR @ömer karataş @The_Erinch @Gizmen @YıldırıM @Zeyno45 @12.Adam @Gerekli24 @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @EmreCan @slhttnmtl @Doğan @pompy
Geçen gün Instagram'da görmüştüm, kutlayayım dedim ama kaldı öylece.
Geçmiş doğum günün kutlu olsun @mrt-06
Zaten kutlamıştım ama buradan bir daha yazayım. İyi ki doğdun canım benim, nice mutlu senelere. Seni çok seviyorum.
Geçen denk geldiğim bir videoyu hediye etmek istiyorum sana.
Ve bir de çok sevdiğim bir şarkıyı yolluyorum.
Doğum günün kutlu olsun yanında ıguana ve kaplumbağa promosyon ama insandan dönen 😂@mrt-06 @mrt-06
Konu açsaydın ya kendine
Nice nice yıllara sağlık ve mutluluk ile inşallah. Hayallerini gerçekleştireceğin bir yaş olur umarım.
Hediye olarakta Sibel Can ile yarıştığında dinleme fırsatı bulup çok sevdiğim bir şarkı
Ve senin Bu Şarkı Benim yarışmanda kadrolu jüri iken her programda paylaştığım şarkı
Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Mutlu Yıllar dilerim @mrt-06 . Nice güzel yaşların olsun.🥰
Güzel bir düet hediye edeyim sana.
Doğruları söylemek ne zaman iftira oldu?
------
@mrt-06 canımmmmm doğum gününü o zaman da kutlamıştım ama şimdi de kutlayayım iyi ki doğmuşsun iyi ki varsın yeni yaşın mutlu huzurlu sağlıklı olsun inşAllah iyi ki tanışmışız be kış mevsimi vesile oldu cidden kar muhabbeti felan filan
HEDİYEM
Ekli dosyayı görüntüle 105872
Bunun üzerinde hediye yoktur.
Doğum Günün Kutlu Olsun @mrt-06 Yeni yaşın sana başta sağlık olmak üzere huzur, mutluluk ve başarı getirir umarım. 🙂
------
Hediyesiz geçmiş olmayayım.
İyi seneler kardeşim
Tebrikler o zaman yine ve yeniden. @mrt-06 dışarıdayım, hediye için bir şeyler akşama bulurum
Hediyelerime bayıldım herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim.Bende kutlayayım derken unutmuşum. Yeniden bu şansı tanıdığın için çok teşekkürler.
İyi ki doğdun, nice musmutlu senelere.
Hiç Perran Kutman hediyesi gelmemesine şaşırdım, benden 2 tane fotoğrafı gelsin.
Ekli dosyayı görüntüle 105896
Ekli dosyayı görüntüle 105897
🎁 buyurBuradan hediyelerimi verebilirsiniz.
@xBUGRAx @Dosi @serhatt @Yiğitt @Bully @Özgür @bazinga @Aserat @xemrexxx @kerem @denizz19 @Angelica @Sherlock @Turkuazz @MasacRE @MEnes @Veteran @dreamy @Ahmed @S.G.A.T. @Emre Ozansoy @ozmoturk @MayısKralı @offensive @emreemreu @Tolstoyevski @DR @ömer karataş @The_Erinch @Gizmen @YıldırıM @Zeyno45 @12.Adam @Gerekli24 @Maskeli Fedai @DarkLegenD @Yakamoz-Asi @EmreCan @slhttnmtl @Doğan @pompy
HediyelerimHediyelerime bayıldım herkese ayrı ayrı çok teşekkür ederim.
Birlikte nice yaşlara inşallah. Açacaktım konuyu Zeynep ama çok meşgulum son zamanlarda.
Videoları hala izliyorum, resimler yıkılıyor.
Dogum günün kutlu olsun kardesim, nice saglikli ve mutlu senelere.
Hediyen
Çok teşekkür ederim.🎁 buyur
Teşekkür ederim canım