Doğum Günün Kutlu Olsun Afet Güçverir! (Atacan)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@Afet Güçverir kuzumm forum dışı kutlamıştım burayada yazayım sen benim çoooook sevdiğim canım kardeşimsin aramızda çok güçlü bir bağ var o bağ hep bağlı kalacak yeni yaşında sağlık mutluluk huzurlu bir ömür diliyorum bidenem tatlım kıymetlimm iyi ki doğdunnn 😍 😘😘

Sezen aksu deyince aklıma bu şarkısı geldi dedim benim atoşum erkek güzeli :D

Seni pamuklara sarmalar sararım ,ne bedel isterim ne hesap sorarım.

• Harika
Reactions: mrt-06
  • Harika
Reactions: The_Erinch
@Afet Güçverir kuzumm forum dışı kutlamıştım burayada yazayım sen benim çoooook sevdiğim canım kardeşimsin aramızda çok güçlü bir bağ var o bağ hep bağlı kalacak yeni yaşında sağlık mutluluk huzurlu bir ömür diliyorum bidenem tatlım kıymetlimm iyi ki doğdunnn 😍 😘😘

Sezen aksu deyince aklıma bu şarkısı geldi dedim benim atoşum erkek güzeli :D

Seni pamuklara sarmalar sararım ,ne bedel isterim ne hesap sorarım.
Güzel sözlerin ve hediyen için çok teşekkürler ablacım, benim duygularımı biliyorsun tamamen aynı hissiyattayım. :bhr:

Zaten kutlamıştım ama buradan bir daha yazayım. :A İyi ki doğdun canım benim, nice mutlu senelere. :bhr: Seni çok seviyorum. :bhr:

Geçen denk geldiğim bir videoyu hediye etmek istiyorum sana. :bhr:

Ve bir de çok sevdiğim bir şarkıyı yolluyorum. :Z

• Harika
Konu açsaydın ya kendine :A

Nice nice yıllara sağlık ve mutluluk ile inşallah. Hayallerini gerçekleştireceğin bir yaş olur umarım.

Hediye olarakta Sibel Can ile yarıştığında dinleme fırsatı bulup çok sevdiğim bir şarkı

Ve senin Bu Şarkı Benim yarışmanda kadrolu jüri iken her programda paylaştığım şarkı :bhr:

• Harika
Geçmiş doğum günün kutlu olsun. Mutlu Yıllar dilerim @mrt-06 . Nice güzel yaşların olsun.🥰

Güzel bir düet hediye edeyim sana.

• Harika
Adımı çıkarttın iyice. Yok öyle bir şey @mrt-06 :A
Doğruları söylemek ne zaman iftira oldu? :A
------

@mrt-06 canımmmmm doğum gününü o zaman da kutlamıştım ama şimdi de kutlayayım iyi ki doğmuşsun iyi ki varsın yeni yaşın mutlu huzurlu sağlıklı olsun inşAllah iyi ki tanışmışız be kış mevsimi vesile oldu cidden kar muhabbeti felan filan :A

HEDİYEM

images.jpeg

• Harika
  • İlginç
Reactions: mrt-06 and cehennet