Belli oluyor....Paramparçayım..
Belli oluyor....Paramparçayım..
Çok teşekkürler Özgür'üm, duygularımız karşılıklı biliyorsun sen de benim için öylesin. Hepimiz için mutlu yıllar olsun mutluluk dileğini tek başıma paylaşmak istememAtacan’ım, forumun bana kattığı en güzel dostlarından birisin... Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu senelere.
Sana çok özel iki hediye vermek istedim. Biri çok sevdiğim bir Sezen şarkısı, diğeri de senin sevdiğini bildiğim bir Hayat Bilgisi sahnesi...
Çok teşekkürler Eraycım. Harika kadınlar bir arada olmuş resmen güzel derleme teşekkürler.Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu ve sağlıklı yıllara. @Afet Güçverir
Ekli dosyayı görüntüle 89903
Çok teşekkürler güzel İzmirlim.Nice senelere Atacan keşke nickini değiştirmeseydin.
Çok teşekkürler Batuşum benim. Efsane bir sahne seçimi olmuş ayrıca teşekkürler.
Teşekkür ederim. 😊Doğum günün kutlu olsun, nice senelere. @Afet Güçverir
Çok teşekkürler abicim. Ahhh ahhh efsane aile fotomuz uzun bir süredir görmemiştim duygulandım. Show'um keza..
Forum görmekten bıkmıştı Şimdi hasret kalsınlarÇok teşekkürler abicim. Ahhh ahhh efsane aile fotomuz uzun bir süredir görmemiştim duygulandım. Show'um keza..
@Çiğdem ablam sağolsun eksik etmiyordu her mesajında.Forum görmekten bıkmıştı Şimdi hasret kalsınlar
Keşke logoyu değişmeseydiniz Font değişseydiniz sade logo daha hoş
Çok yer kaplıyor ekranda Bence reklam aralarindan dönüşünde çiçek olarak bi tur renk değiştirsin geri çekilsin@Çiğdem ablam sağolsun eksik etmiyordu her mesajında.
Ben çiçekli logoyu daha çok seviyorum hatta demin ekrana bakıp ya ne tatlı bir logo diye iç geçirdim.
Ekran format tipini "Tam Ekran" olarak değiştirirsen logo küçülüyor 16:9'da büyük duruyor abicim.Çok yer kaplıyor ekranda Bence reklam aralarindan dönüşünde çiçek olarak bi tur renk değiştirsin geri çekilsin
HD kanallarin hepsi 16:9 formatında zaten Yani tam ekranlarEkran format tipini "Tam Ekran" olarak değiştirirsen logo küçülüyor 16:9'da büyük duruyor abicim.
Doğum gününü en içten dileklerle kutluyorum. Sana en önemli şey olan SAĞLIK diliyorum en çok. Seni severim bilirsin.Belli oluyor....