Doğum Günün Kutlu Olsun Afet Güçverir! (Atacan)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Atacan’ım, forumun bana kattığı en güzel dostlarından birisin... Doğum günün kutlu olsun. :bhr: Nice mutlu senelere. :Z

Sana çok özel iki hediye vermek istedim. Biri çok sevdiğim bir Sezen şarkısı, diğeri de senin sevdiğini bildiğim bir Hayat Bilgisi sahnesi... :bhr:

• Harika
Reactions: mrt-06
Doğum günün kutlu olsun canım nice mutlu ve sağlıklı yıllara. :bhr: :Z @Afet Güçverir

IMG_20200406_215407.jpg

images

• Harika
Atacan’ım, forumun bana kattığı en güzel dostlarından birisin... Doğum günün kutlu olsun. :bhr: Nice mutlu senelere. :Z

Sana çok özel iki hediye vermek istedim. Biri çok sevdiğim bir Sezen şarkısı, diğeri de senin sevdiğini bildiğim bir Hayat Bilgisi sahnesi... :bhr:

Çok teşekkürler Özgür'üm, duygularımız karşılıklı biliyorsun sen de benim için öylesin. :bhr: Hepimiz için mutlu yıllar olsun mutluluk dileğini tek başıma paylaşmak istemem :Z

İkisi de harika teşekkürler Özgürtoşum. Keskin Bıçak'ı ben de çok severim diğer sahne için zaten dememe bile gerek yok. :A

• Harika
Reactions: Özgür
Forum görmekten bıkmıştı:( Şimdi hasret kalsınlar:(

Keşke logoyu değişmeseydiniz:( Font değişseydiniz sade logo daha hoş:X
@Çiğdem ablam sağolsun eksik etmiyordu her mesajında. :A

Ben çiçekli logoyu daha çok seviyorum hatta demin ekrana bakıp ya ne tatlı bir logo diye iç geçirdim. :A

• Güldürdün
Reactions: Forumdash
1595113036499.png

Doğum Günün Kutlu Olsun!

Herzaman benim açımdan farklı bir çizgide oldun; seviyeni;dünya görüşünü koru...

Allah Sağlık Versin, Daha Nice Yaşların Olsun

Doğum Günün Kutlu Olsun!
@Afet Güçverir

• Harika