Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
aaaa kendini selena yaptı hemen demek ileride kenan gibi biriyle evlenmeyi planlıyor @serhatt konuya:A
Hahha benim aklıma şey gelmişti Ekremi öldürüyordu geçmişe gidip :A :A :A

Ama Ben Selenaysam sen Hades ben Nanaysam Sen Şoker :F Yanı kötü adamların sahibi belli :A :A :A

Bu sene de forumda olmasaydım daha özelini yapacaktım mecbur :A Çıtayı her zaman yükseltmek gerek :A Seneye nolur, nasıl olur bakacaz artık duruma :D

Ne güzel, klasikleşti artık sizin kutlama, sizinkileri de yollarsınız. :A Şöyle güzel bir eğlenin, dökün kurtlarınızı :D Mecbur, ms ertelenmeye gelmez. :A
Doğum günü ve Yılbaşı kutlamalarımız :A :A :A

İnsan birazda tuhaf oluyor bugün doğduğunu düşününce garip bir de hüzün kaplıyor :A

Yine çıkaralım fotoyu ortaya sene 1991 :F :F :F @Bully @xemrexxx
1016823_208588219298083_43780710_n.jpg

Doğum günü ve Yılbaşı kutlamalarımız :A :A :A

İnsan birazda tuhaf oluyor bugün doğduğunu düşününce garip bir de hüzün kaplıyor :A
Özel günleri sevdiklerinle kutlamak iyidir. :A Benim kutlamalarda da alkol oluyor sadece biraz. :A Musti saolsun biz erkekler için şarkı da yapmış, açıp dinliyoruz. :A

Benim doğum günümde de ben hüzünlenmiştim hatırlarsan. :A Yaş alınca ister istemez hüzünleniyorsun ama eğlenmek de istiyorsun, tuhaf günler cidden şu doğum günleri :A

Kız @Çiğdem- doğum günün kutlu olsun :bhr: :Z İyi ki üye olmuşsun foruma da tanımışız seni :Z Neşen ve enerjin hiç eksilmesin, hep böyle ol :D İyi ki doğdun :D

Yeni yaşında inşallah aşk kapını çalar da evlenirsin :A

Bu da hediyelerin :bhr:

%C3%A7ukur.jpg

Ve tabi ki Çiğdem denilince akla gelen şey :A

oklava.jpeg

Özel günleri sevdiklerinle kutlamak iyidir. :A Benim kutlamalarda da alkol oluyor sadece biraz. :A Musti saolsun biz erkekler için şarkı da yapmış, açıp dinliyoruz. :A

Benim doğum günümde de ben hüzünlenmiştim hatırlarsan. :A Yaş alınca ister istemez hüzünleniyorsun ama eğlenmek de istiyorsun, tuhaf günler cidden şu doğum günleri :A
Aaa evet bu şarkısıda çok güzeldir Suç Bende Albümünü dinleyebilirsin baştan Gölgede Aynı kadar klasik hit albümlerden hiç boş şarkısı yok :A

Kız @Çiğdem- doğum günün kutlu olsun :bhr: :Z İyi ki üye olmuşsun foruma da tanımışız seni :Z Neşen ve enerjin hiç eksilmesin, hep böyle ol :D İyi ki doğdun :D

Yeni yaşında inşallah aşk kapını çalar da evlenirsin :A

Bu da hediyelerin :bhr:

%C3%A7ukur.jpg

Ve tabi ki Çiğdem denilince akla gelen şey :A

oklava.jpeg
Aaa teşekkürler cnm sende çok şirin bir oğlansın gerçekten sevecenlik sende de fazlasıyla var :Z Annenin adını taşıdığımada seviniyorum gerçekten güzel isim sizede ailece mutluluk dilerim :Z:Z:Z

Aaa teşekkürler cnm sende çok şirin bir oğlansın gerçekten sevecenlik sende de fazlasıyla var :Z Annenin adını taşıdığımada seviniyorum gerçekten güzel isim sizede ailece mutluluk dilerim :Z:Z:Z
Teşekkürler :bhr: :Z Hediyelere yorum yapmadın, beğenmedin mi :A

Aaa evet bu şarkısıda çok güzeldir Suç Bende Albümünü dinleyebilirsin baştan Gölgede Aynı kadar klasik hit albümlerden hiç boş şarkısı yok :A

Güzelmiş aynen, ruhu dinlendiriyor. :bhr: Suç Bende'nin birçoğunu bilirim ama hatırlamadıklarımı da dinlerim bi ara. :D Beni Ağlatma'yı Galatasaray küfürlü marş olarak kullanıyor zaten söylemiştim sana. :A

Bu da çok güzeldir. :bhr:

Güzelmiş aynen, ruhu dinlendiriyor. :bhr: Suç Bende'nin birçoğunu bilirim ama hatırlamadıklarımı da dinlerim bi ara. :D Beni Ağlatma'yı Galatasaray küfürlü marş olarak kullanıyor zaten söylemiştim sana. :A

Bu da çok güzeldir. :bhr:

Aaa bu şarkının hikayeside ayrı çoğu kişi bilmez orjial klibi yasaklanmıştı hiç bir yer de ne bilgisi vardı ne görüntüsü kısa bir teaserini sonunda bulabildik :A Erotik klipten dolayı yasaklanan kliplerinden daha doğrusu klibi :A

Aaa bu şarkının hikayeside ayrı çoğu kişi bilmez orjial klibi yasaklanmıştı hiç bir yer de ne bilgisi vardı ne görüntüsü kısa bir teaserini sonunda bulabildik :A Erotik klipten dolayı yasaklanan kliplerinden daha doğrusu klibi :A
Yasakçı zihniyeti kınıyor ve lanetliyoruz. :A

Canım ben çok yorgunum, yatayım artık. Cicili bicili rüyalar sana doğum günü kızı. :bhr: :bhr:

0.jpg

:hearteyes::hearteyes::hearteyes: @Çiğdem- forumun neşesi,
canı, kanı, en samimisi, en özeli, en neşe saçanı, en doğalı, en iyimseri, en harika olanı, en büsbütünü, en çok emek vereni, en seveni, en sevileni, en umut vereni, en çok bağlayanı iyiki bu dünyaya geldin. :bhr::bhr::bhr: İyiki seninle tanıştım, doğum günün çok kutlu, musmutlu, heyecan dolu olsun. Iyiki bu dünyaya geldin. Iyiki varsın canım. :Z:Z:Z

maxresdefault.jpg

Sana bir Can Bonomo, birde Sia hediye ediyorum. Biri iyiki doğduğun diğeri de iyiki varolduğun ve senle tanıştığım için. :relaxed::relaxed:

0.jpg

:hearteyes::hearteyes::hearteyes: @Çiğdem- forumun neşesi,
canı, kanı, en samimisi, en özeli, en neşe saçanı, en doğalı, en iyimseri, en harika olanı, en büsbütünü, en çok emek vereni, en seveni, en sevileni, en umut vereni, en çok bağlayanı iyiki bu dünyaya geldin. :bhr::bhr::bhr: İyiki seninle tanıştım, doğum günün çok kutlu, musmutlu, heyecan dolu olsun. Iyiki bu dünyaya geldin. Iyiki varsın canım. :Z:Z:Z

maxresdefault.jpg

Sana bir Can Bonomo, birde Sia hediye ediyorum. Biri iyiki doğduğun diğeri de iyiki varolduğun ve senle tanıştığım için. :relaxed::relaxed:

Oooo Harun kıskanacak başım döndü yazıların hediyelerin hepsi çok güzel @Alamancı
ne diyim bilemedim çok teşekkürler :bhr::bhr::bhr:

Forumun önemli üyelerinden oldun az çok katkımız olduysa ne mutlu :bhr: Yazın MS de başlayınca asıl forumun güzel yönünü görüceksin demiştim yarışmakla iyide yaptın eski üyelerinde gelmesiyle şuan en keyifli zamanlarını geçirdiğini düşünüyorum forumda
:Z:Z:Z