Doğum Günün Kutlu Olsun Çiğdem-

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Bully
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Demek o kara gün bugünmüş :( Neyse şaka bir yana doğum günün kutlu olsun cadaloz :A Forumda hep olması gereken, moralim bozuk olduğunda birden bire neşemi yerine getiren bir dostsun :D İyi ki varsın:) Sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere.

Bu da hediyelerin :A

Ekli dosyayı görüntüle 61445
Aaa teşekkürler :bhr: Seni sohbetlerde görmekten çok memnunuz ilk geldiğimden beridir seni ayrı severdim vadiciler içinden :bhr::bhr::bhr: @Bully

Mutlu Yıllar Çiğdem. İyi ki doğdun.:D
Her ne kadar forumu Ozan kurmuş olsada şuan aktif olma sebebi %60 sensin. Gerçekten enerjin ile herkesi etkiliyorsun. Nice formülü senelere. Zaten bırakırsan bende bırakırım forumu muhtemelen.:X

En harika baba kızını hediye edeyim sana:X

Ekli dosyayı görüntüle 61446
Aaa teşekkürler düşüncelerimiz karşılıklı biliyorsun sende çok önemlisin forum için inş hep birlikte eğlenmeye devam :Z:Z:Z

Emir gerçek kızıyla bu kadar uyumlu olamaz bence dizi tarihinde gördüğüm en yakışan baba kız bunlardı :bhr::bhr::bhr:

Kız sana yazacağım bütün iyi sözcükleri,iltifatları diğer üyeler yazmış o yüzden kendimi yormayacam :A

İyi ki doğmuşsun iyi ki varsın canım,nice güzel musmutlu günlerin olsun.Herşey gönlünce olsun :bhr: :bhr:

12062-unluler1-14.jpg

erkan-kolcak-kostendil-500x500.png

b49972e9d1d521ec933ebdbf70b8f5bf.jpg

Aaa teşekkürler cnm güzel düşüncelerin için senide aramızda görmekten hep mutluyuz hediyelerimde süper :Z:Z:Z

Forumun çenebazı, geyik konusunda @xemrexxx'den sonra çığır açan, doğallığıyla ün salmış, kimseyi kırmayan, forumda hiç "olmamış" bile vermeyen, geyikbaşlı gövel ördeğimiz. Kim bu? @Çiğdem- tabii ki. Doğum günün kutlu olsun. Nice mutlu yıllara geyikbaşlı gövel ördeğimiz. :)
Aaa teşekkürler cnm :bhr: Güzel eğlenceli sohbetlerimiz oluyor bu yıl ayrıca sohbetlerimizden çok memnunum :Z:Z:Z

Demek o kara gün bugünmüş :( Neyse şaka bir yana doğum günün kutlu olsun cadaloz :A Forumda hep olması gereken, moralim bozuk olduğunda birden bire neşemi yerine getiren bir dostsun :D İyi ki varsın:) Sevdiklerinle beraber nice mutlu senelere.

Bu da hediyelerin :A

Ekli dosyayı görüntüle 61445

Aaa teşekkürler :bhr: Seni sohbetlerde görmekten çok memnunuz ilk geldiğimden beridir seni ayrı severdim vadiciler içinden :bhr::bhr::bhr: @Bully
Yılda 2 kez doğum günlerinizde översiniz işte birbirinizi. :A Hiç fena bir rakam değil. :A

Akşama parti var yani, evde duracağınıza diskoya gidin. :A @xemrexxx
Atlıyorum uçağa geliyorum bende :A Kopalım hep beraber :A Gerçi sizin gibi içi geçmiş evde kalmışların arasında benim gibi çıtır,taze biri nasıl eğlenebilir orası meçhul :A
Evde bizim partielrimiz tabi alkolsuz yoksa eve almam :A

Bu arada forumun %80 i parlakçı özellikle MS kadromuzun çoğuda öyle Bastırın Kızlarla direk 1.olurdun :A :A :A @Bully