- Reaksiyon puanı
- 59,451
- Puanı
- 1,060
Sen yol yakınken değiştir dizini benden iyi puan çıkmaz Medcezir'imin kemiklerini sızlatamam.Ben sahnelerime güveniyorum.![]()
Sen yol yakınken değiştir dizini benden iyi puan çıkmaz Medcezir'imin kemiklerini sızlatamam.Ben sahnelerime güveniyorum.![]()
Come on KottirikSen yol yakınken değiştir dizini benden iyi puan çıkmaz Medcezir'imin kemiklerini sızlatamam.![]()
1 pointim belli kırgınlar ya da limLeyla ile Mecnun'u anlamak kapasite ister.Zorla öğreteceğim size, kurtuluşunuz yok.
![]()
Ay İngilizcesini yediğim.Come on Kottirik![]()
İftarda doymadın galibaAy İngilizcesini yediğim.
Yine de küçük bir umut ışığı olabilir tabii kim bilir sahnelerin üzerimde etki bırakabilir belki![]()
O senin kalite anlayışını gösterir diyecek bir şey yok.1 pointim belli kırgınlar ya da lim![]()
Muhteşem Yüzyıl ile gel ve hemen elen1 pointim belli kırgınlar ya da lim![]()
Seç tabi çok güzel seçimBeni böyle sev dizisi daha önce seçilmiş değilse o diziyi seçebilirim
ayol total yarışmada işi ne onunMuhteşem Yüzyıl ile gel ve hemen elen
Seç tabi çok güzel seçim![]()
Doydum canım götürdüm kebaplarıİftarda doymadın galiba
Aynen Kuzey Güney'i ben de sevmem ama senin seçimlerine güveniyorum![]()
Seninde beğendiğine sevindimMuhteşem Yüzyıl ile gel ve hemen elen
Seç tabi çok güzel seçim![]()
Senin dışın total için total AB karışımıayol total yarışmada işi ne onun![]()
Katılıyorum kotticimDoydum canım götürdüm kebapları
Karşılıklı güven çerçevesinde iyi bir yarışma çıkarırız inşallah hak eden kazansın diyelim![]()
Benim favorilerimdendir BBS. Hatta özel takvim bile kazanmıştım final bölümünde Twitter hesabından yaptığım yorumlarlaSeninde beğendiğine sevindimumarım daha önce seçen olmamıştır
![]()
dışımı nerede inceledin sapık.ssSenin dışın total için total AB karışımı![]()
Ayy Facebook'ta resimlerin var böyle tıfıl, yumurta gibi çocuksundışımı nerede inceledin sapık.ss
O geçen sezon kullanılmıştı maalesef.Beni böyle sev dizisi daha önce seçilmiş değilse o diziyi seçebilirim @Aserat
höst ne alaka şimdi tyrion lannister da kısa ama adam ab nin dibiAyy Facebook'ta resimlerin var böyle tıfıl, yumurta gibi çocuksun![]()
İyi de bundan bize ne?Senin dışın total için total AB karışımı
Katılıyorum kotticim
Benim favorilerimdendir BBS. Hatta özel takvim bile kazanmıştım final bölümünde Twitter hesabından yaptığım yorumlarla![]()
Cüce reistir. Cesur sahnelerin sembolüdür.höst ne alaka şimdi tyrion lannister da kısa ama adam ab nin dibi@MEnes
Bir daha kullansın ne olmuşO geçen sezon kullanılmıştı maalesef.
Zaten seni ilgilendiren bir şey yok turkuaza söyledimİyi de bundan bize ne?![]()
Sağlık olsun başka bir dizi bulayımO geçen sezon kullanılmıştı maalesef.