Sen yol yakınken değiştir dizini benden iyi puan çıkmaz Medcezir'imin kemiklerini sızlatamam.Ben sahnelerime güveniyorum.
Sen yol yakınken değiştir dizini benden iyi puan çıkmaz Medcezir'imin kemiklerini sızlatamam.Ben sahnelerime güveniyorum.
Come on KottirikSen yol yakınken değiştir dizini benden iyi puan çıkmaz Medcezir'imin kemiklerini sızlatamam.
1 pointim belli kırgınlar ya da limLeyla ile Mecnun'u anlamak kapasite ister. Zorla öğreteceğim size, kurtuluşunuz yok.
Ay İngilizcesini yediğim.Come on Kottirik
İftarda doymadın galibaAy İngilizcesini yediğim.
Yine de küçük bir umut ışığı olabilir tabii kim bilir sahnelerin üzerimde etki bırakabilir belki
O senin kalite anlayışını gösterir diyecek bir şey yok.1 pointim belli kırgınlar ya da lim
Muhteşem Yüzyıl ile gel ve hemen elen1 pointim belli kırgınlar ya da lim
Seç tabi çok güzel seçimBeni böyle sev dizisi daha önce seçilmiş değilse o diziyi seçebilirim
ayol total yarışmada işi ne onunMuhteşem Yüzyıl ile gel ve hemen elen
Seç tabi çok güzel seçim
Doydum canım götürdüm kebaplarıİftarda doymadın galiba
Aynen Kuzey Güney'i ben de sevmem ama senin seçimlerine güveniyorum
Seninde beğendiğine sevindim umarım daha önce seçen olmamıştırMuhteşem Yüzyıl ile gel ve hemen elen
Seç tabi çok güzel seçim
Senin dışın total için total AB karışımıayol total yarışmada işi ne onun
Katılıyorum kotticimDoydum canım götürdüm kebapları
Karşılıklı güven çerçevesinde iyi bir yarışma çıkarırız inşallah hak eden kazansın diyelim
Benim favorilerimdendir BBS. Hatta özel takvim bile kazanmıştım final bölümünde Twitter hesabından yaptığım yorumlarlaSeninde beğendiğine sevindim umarım daha önce seçen olmamıştır
dışımı nerede inceledin sapık.ssSenin dışın total için total AB karışımı
Ayy Facebook'ta resimlerin var böyle tıfıl, yumurta gibi çocuksundışımı nerede inceledin sapık.ss
O geçen sezon kullanılmıştı maalesef.Beni böyle sev dizisi daha önce seçilmiş değilse o diziyi seçebilirim @Aserat
höst ne alaka şimdi tyrion lannister da kısa ama adam ab nin dibi @MEnesAyy Facebook'ta resimlerin var böyle tıfıl, yumurta gibi çocuksun
İyi de bundan bize ne?Senin dışın total için total AB karışımı
Katılıyorum kotticim
Benim favorilerimdendir BBS. Hatta özel takvim bile kazanmıştım final bölümünde Twitter hesabından yaptığım yorumlarla
Cüce reistir. Cesur sahnelerin sembolüdür.höst ne alaka şimdi tyrion lannister da kısa ama adam ab nin dibi @MEnes
Bir daha kullansın ne olmuşO geçen sezon kullanılmıştı maalesef.
Zaten seni ilgilendiren bir şey yok turkuaza söyledimİyi de bundan bize ne?
Sağlık olsun başka bir dizi bulayımO geçen sezon kullanılmıştı maalesef.