Bakalım artık, Kanal D'yi blu tv ambargosu sebebiyle kınıyorum.Ben sevdiririm bence sana.Ayrıca çok iyi bir dizidir bence izlemediysen tavsiye ederim izle yazın.
![]()
Bakalım artık, Kanal D'yi blu tv ambargosu sebebiyle kınıyorum.Ben sevdiririm bence sana.Ayrıca çok iyi bir dizidir bence izlemediysen tavsiye ederim izle yazın.
![]()
Ooo bi dakika 2 dk yetmiyor bana öyle sınırlama varsa şimdiden çekilimİlk hafta için sahnelerinizi en geç Yarın 22.30'a kadar gönderebilirsiniz. Sahneleriniz en fazla 2 dakika olmalı ve recap yerini de sahnelerle birlikte bana yollamanız gerekiyor.
@Bully @denizz19 @Çiğdem- @ozgur2113 @vadikızı @Billy Kane @MayısKralı @turkuazz @batuhankaralar @MEnes
Bu arada jüri üyelerimiz de @EFE UYSAL, @Yiğitt, @OzaN ve @xemrexxx oldu.![]()
Onu biz 2.5 yaptık, size yeter o.Ooo bi dakika 2 dk yetmiyor bana öyle sınırlama varsa şimdiden çekilim![]()
Neyse şimdi baktım ilk sahnem 2 dk 30 saniyeymişOnu biz 2.5 yaptık, size yeter o.![]()
İstersen jüri üyesi olabilirsin.Başvurular bitti herhalde [emoji17] yoksa bende katılabilirdim.
Yarışmayı daha çok tercih ediyordum. Zaten program Batuhan dayken katılacaktım ama zaman sıkıntısından olmadı [emoji17] neyse yarışmacılar tam ise katılmasam da sıkıntı olmaz.İstersen jüri üyesi olabilirsin.![]()
bu ne zaman basladıda sahne süreside geldi ayollSahne Gönderenler: @denizz19 @Bully @Billy Kane @vadikızı @turkuazz
Sahne Göndermeyenler: @ozgur2113 @Çiğdem- @MayısKralı @batuhankaralar @MEnes
Son süre bugün 22.30'dur. Zamanında göndermeyenler -10 puan ile başlayacaktır.
Jüriyi tamamlar tamamlamaz süreniz başlamış oldu işte.bu ne zaman basladıda sahne süreside geldi ayoll![]()
açsana 1.hafta konusunuJüriyi tamamlar tamamlamaz süreniz başlamış oldu işte.![]()
Aslında sahneler tamamlandıktan sonra açmayı düşünüyordum, ama akşama doğru olabilir.açsana 1.hafta konusunu![]()
@ozgur2113 @MayısKralı @batuhankaralar
Sahnelerinizi belirtilen zamana kadar yollamamanız durumunda -10 ile başlayacaksınız.
O kadar etiketledim, görmedin mi?Son sahne süresi falan ne zaman hiç haberim yok ki![]()
1. hafta konusunu açmadın ki ben bilmiyorum
İstersen jüri üyesi olabilirsin.![]()