Kardeş payı aslında olabilirdi ama oda fazla sürmedi ondan seçmedim medcezirde karar aldım acı aşkla aşk oyunu başta seçmiştim onları da sonradan değiştimBeş Kardeş, Kardeş Payı falan komedi düşünürsen
Kardeş payı aslında olabilirdi ama oda fazla sürmedi ondan seçmedim medcezirde karar aldım acı aşkla aşk oyunu başta seçmiştim onları da sonradan değiştimBeş Kardeş, Kardeş Payı falan komedi düşünürsen
Medcezir de olur ::Kardeş payı aslında olabilirdi ama oda fazla sürmedi ondan seçmedim medcezirde karar aldım acı aşkla aşk oyunu başta seçmiştim onları da sonradan değiştim
Dizisini çoktan seçti zaten, neyin ısrarı bu?Medcezir de olur ::
Ben seçmedi sanıyordum sana neDizisini çoktan seçti zaten, neyin ısrarı bu?
Haberi yoktu o diziyi seçtiğimiDizisini çoktan seçti zaten, neyin ısrarı bu?
Neler oluyor? Ne oldu dizi teklifi mi geldi sana melunbnm katılacağım dizinin kalitesini anlayamaz bu şoparlar özellikle @MelankoliK ve @DarkLeqenD @denizz19 u saymıyorum bile onun komple algı yeteneği yok
Kazanan belli elenen kimYarışmacı alımları dolmuştur, böylece 2. sezonda @MayısKralı, @batuhankaralar, @MEnes, @denizz19, @Bully, @ozgur2113, @vadikızı, @turkuazz, @Billy Kane ve henüz dizisi belli olmasa da @Çiğdem-'in mücadelesini izleyeceğiz.
Jüri üyelerini de umarım yarın toparlarım.
Konuya diziyi yazmama rağmen hiç takılmamamın sebebi nedir? Neyse, mühim değil. Sana hayatında başarılar.Yarışmacı alımları dolmuştur, böylece 2. sezonda @MayısKralı, @batuhankaralar, @MEnes, @denizz19, @Bully, @ozgur2113, @vadikızı, @turkuazz, @Billy Kane ve henüz dizisi belli olmasa da @Çiğdem-'in mücadelesini izleyeceğiz.
Jüri üyelerini de umarım yarın toparlarım.
Gerçekten görmedim, çok özür dilerim. Kesinlikle seni takmama gibi bir durum yok, hemen ekliyorum.Konuya diziyi yazmama rağmen hiç takılmamamın sebebi nedir? Neyse, mühim değil. Sana hayatında başarılar.
Yok, bu konu için değil de genel de bir takmama durumun var. Neyse, sorun yok.Gerçekten görmedim, çok özür dilerim. Kesinlikle seni takmama gibi bir durum yok, hemen ekliyorum.
Allahın körüGöremememden dolayı @Mr.At'ı yarışmacılar arasına eklemeyi unutmuşum. Böylece elimizde 11 yarışmacı var ve bir hafta 2 eleme olacak.
@MayısKralı @batuhankaralar @MEnes @denizz19 @Bully @ozgur2113 @vadikızı @turkuazz @Billy Kane @Çiğdem-
Mr.At yarışmaya katılmaktan vazgeçti, yani her hafta bir eleme olacak.Allahın körü
Doğru sen gelince anormalleşmesinden korktunSiz normalce takılın ben katılmıyorum.
Sen bana kızamazsınMr.At yarışmaya katılmaktan vazgeçti, yani her hafta bir eleme olacak.
Bir işinde elini yüzüne bulaştırmadan yapsan şaşırcaz forumcak @denizz19 ver gazıGöremememden dolayı @Mr.At'ı yarışmacılar arasına eklemeyi unutmuşum. Böylece elimizde 11 yarışmacı var ve bir hafta 2 eleme olacak.
@MayısKralı @batuhankaralar @MEnes @denizz19 @Bully @ozgur2113 @vadikızı @turkuazz @Billy Kane @Çiğdem-
Doğru sen gelince anormalleşmesinden korktun
Sen bana kızamazsın
Ne kadar komiksiniz, vallahi gül gül öldüm.Bir işinde elini yüzüne bulaştırmadan yapsan şaşırcaz forumcak @denizz19 ver gazı
Ooo varoşum gelmiş nerdesin lan özledim seni internetsiz billy kane, eti cici bebe yiyemeyen bebeğe benzerBir işinde elini yüzüne bulaştırmadan yapsan şaşırcaz forumcak @denizz19 ver gazı