Çok tantana etme de ufaktan sahneni yolla.Ooo varoşum gelmiş nerdesin lan özledim seni internetsiz billy kane, eti cici bebe yiyemeyen bebeğe benzer
Çok tantana etme de ufaktan sahneni yolla.Ooo varoşum gelmiş nerdesin lan özledim seni internetsiz billy kane, eti cici bebe yiyemeyen bebeğe benzer
Son süre ne zamanÇok tantana etme de ufaktan sahneni yolla.
Övdün mü sövdün mü ne değişik adamsın senOoo varoşum gelmiş nerdesin lan özledim seni internetsiz billy kane, eti cici bebe yiyemeyen bebeğe benzer
Övdüm övdüm ama sana varoş demek hoşuma gidiyorÖvdün mü sövdün mü ne değişik adamsın sen
Maşallah ne çok jüri üyesi bulmuşsun öyleİlk hafta için sahnelerinizi en geç Yarın 22.30'a kadar gönderebilirsiniz.
@Bully @denizz19 @Çiğdem- @ozgur2113 @vadikızı @Billy Kane @MayısKralı @turkuazz @batuhankaralar @MEnes
Bu arada jüri üyelerimiz de @EFE UYSAL, @Yiğitt, @OzaN ve @xemrexxx oldu.
Her hafta bir tane de konuk jüri olacak işte, daha fazlasına gerek yok. Yarışmayı çok büyütmek istemiyorum, yoksa uğraşması zor oluyor.Maşallah ne çok jüri üyesi bulmuşsun öyle
Aynen çok büyütme bence de yarışmayı, vasat bir iş olacağı belli.Her hafta bir tane de konuk jüri olacak işte, daha fazlasına gerek yok. Yarışmayı çok büyütmek istemiyorum, yoksa uğraşması zor oluyor.
Konuşma da sahneni gönder.Aynen çok büyütme bence de yarışmayı, vasat bir iş olacağı belli.
Benim Albümüm sonuçları var hiç uğraşamam şimdi senleKonuşma da sahneni gönder.
Sence kaç olabilir?Benim Albümüm sonuçları var hiç uğraşamam şimdi senle
Toplamda kaç sahne yollayacaz bu arada
2 dk azmış bu arada hani sınırsızdı sahne süremiz. 3 yapalım bari şunu sonra da arttırırız.Sence kaç olabilir?
Belki 2 buçuk olabilir, ayarlamayı ona göre yapabilirim.2 dk azmış bu arada hani sınırsızdı sahne süremiz. 3 yapalım bari şunu sonra da arttırırız.
En kalitelisini buldu, daha ne istiyon:Maşallah ne çok jüri üyesi bulmuşsun öyle
Sen bu yarışmayı yine batıracan belli. ssBelki 2 buçuk olabilir, ayarlamayı ona göre yapabilirim.
Öyle tabii bebeğim. Kanal D'mizin dizisi Kuzey Güney'le katılıyorum desteklerini beklerim.En kalitelisini buldu, daha ne istiyon:
Pek sevdiğim bir dizi değildir, bakalım ne olacak?Sen bu yarışmayı yine batıracan belli. ss
Öyle tabii bebeğim. Kanal D'mizin dizisi Kuzey Güney'le katılıyorum desteklerini beklerim.
Ben sevdiririm bence sana. Ayrıca çok iyi bir dizidir bence izlemediysen tavsiye ederim izle yazın.Pek sevdiğim bir dizi değildir, bakalım ne olacak?