Yok yok sen yarış ben Karagül ile geliyorumYok malum senden başka bir şey daha istedik bugün zaten her yarışmacınş almayalım sen kırgınlarla gel
@Aserat yaz Karagül
Yok yok sen yarış ben Karagül ile geliyorumYok malum senden başka bir şey daha istedik bugün zaten her yarışmacınş almayalım sen kırgınlarla gel
Umarım.Bu sefer gerçekten bitireceğim.
Hazır yorum yapmışken sen de katılsana.
Karagül'ün sahnelerindeki sahicilik hiçbir dizide yok şuan gündemde olan Kırgınlar hariç
bnm katılacağım dizinin kalitesini anlayamaz bu şoparlar özellikle @MelankoliK ve @DarkLeqenD @denizz19 u saymıyorum bile onun komple algı yeteneği yokHazır yorum yapmışken sen de katılsana.
Tamam işte, katıl da neyle katılıyorsan katıl.bnm katılacağım dizinin kalitesini anlayamaz bu şoparlar özellikle @MelankoliK ve @DarkLeqenD @denizz19 u saymıyorum bile onun komple algı yeteneği yok
Ayy hurma beyinliye bakın hele kesin muhteşem yüzyıldır ne olacakbnm katılacağım dizinin kalitesini anlayamaz bu şoparlar özellikle @MelankoliK ve @DarkLeqenD @denizz19 u saymıyorum bile onun komple algı yeteneği yok
@vadikızı abla Kuzey Güney'le katılıyorum senin Kıvanç'a da katkısı olur elbet bu durumun.
Leyla ile Mecnun'u anlamak kapasite ister. Zorla öğreteceğim size, kurtuluşunuz yok.
Ben de sahne çalışmalarına başlarım en kısa sürede hadi iyisin yine.oo tmm cnm iyi hatırlattın sahnelere bakacaktım bende
Ben de sahne çalışmalarına başlarım en kısa sürede hadi iyisin yine.
Kıvanç'ın oyunculukta zirve yaptığı dizi Kuzey Güney'dir ağırlıklı olarak bu diziden gitmelisin bence, tabii Behlül'ü de ihmal etme, birkaç dizisi daha var onları bilmiyorum pek. Ezel ve Kelebeğin Rüyası'ndan da sahne kullanabilirsin.
Vasat diziyle gelmişsin şansın az@vadikızı abla Kuzey Güney'le katılıyorum senin Kıvanç'a da katkısı olur elbet bu durumun.
Hadi ordan kalitemizle ezer geçeriz Karagül'ü.Vasat diziyle gelmişsin şansın az
Sen seversin Karagül'ü Hem ayrıca Karagül'ün bir sürü can alıcı sahnesi varHadi ordan kalitemizle ezer geçeriz Karagül'ü.
Kimseden oy alamayacaksın zaten geçmiş olsun Kıvanç da bu dizi sayesinde şampiyon olmuştu zaten zirvenin en büyük adayıyız.
Iyy nesini sevecem be o kadar antiliği boşuna mı yaptık senin hatrına bile iyi puan çıkmazSen seversin Karagül'ü Hem ayrıca Karagül'ün bir sürü can alıcı sahnesi var
Ben sahnelerime güveniyorum.Iyy nesini sevecem be o kadar antiliği boşuna mı yaptık senin hatrına bile iyi puan çıkmaz