Dizi Savaşları - BÜYÜK FİNAL Sonuçları

Aserat

Konu Sahibi
Süper Mod.
Reaksiyon puanı
64,562
Puanı
1,061
Ve Dizi Savaşları'nda final heyecanı başlıyor. 14 Haziran'da start verdiğimiz sezon bu akşam itibariyle son bulacak ve 31 Temmuz gecesinde de yeni yarışmacı ve dizilerimizle 3. ("Dizi Savaşları" adıyla 2.) sezona start vereceğiz.
  • Sonuçlar bu akşam 20.30'da açıklanmaya başlayacaktır.
Sunucularımızı tekrar hatırlayalım:
Finalist dizimiz 'Benim Adım Gültepe'den Ekin Koç, Tolga Sarıtaş, Burak Dakak ve Efe Akercan
tolga-saritas-kimdir-_31438239391.jpg

Ve diğer finalist 'Kuzey Güney'den Kıvanç Tatlıtuğ ile Buğra Gülsoy
CnIbdeGW8AAK4Hv.jpg

SONUÇLAR
  1. Kuzey Güney - 80x2 = 160 (ŞAMPİYON)
  2. Benim Adım Gültepe - 40x2 = 80 (İKİNCİ)
OY KULLANANLAR
@Aserat
@xemrexxx
@Forumdash
@ozgur2113
@MayısKralı
@MEnes
@turkuazz
@batuhankaralar
@Harunnn60
@MasacRE-
@Mr.At
@-potterhead-
@eskici
@yatutarsa
@yigit_00
@WesTxCoasT

Son düzenleme:
Şampiyon belli de gerçi yine de bekliyoruz diyelim bakalım. :A

o ka kişi banlandı o ka forum şehidi var yani hepsi de çok değerli insanlar takas olsun dark olsun doğu olsun sen tutturmuşsun yarışma da yarışma ıyyy pis acun kılıklı.ss @eskici :A
Sıradan bir hafta olsa neyse, ama konuda da yazdığı gibi BÜYÜK FİNAL. Ayrıca gelecek sezon yarışmacı olacağın için her halükarda yorum yapmak zorunda kalacaksın. :A

Ben burdayım da keşke Deniz'in de aktif olduğu bir zaman seçseymişsin jüriler ne diye yorum yapacak yarışmacı yapar yorumu :D
Zaten dün açıklayacaktım, ama forumdaki sorunlar nedeniyle bugüne kaldı; yoksa ben de Deniz'in olmasını isterdim. Ama öte yandan da bir daha ertelemek istemiyorum, çünkü yarışmadaki heyecan çoktan öldü ve 3. sezona bir an önce start vermeye çabalıyorum. :A

@Bully agamdan yeni bir sampiyonluk daha mi geliyor acaba :A yoksa @denizz19 hayatinda ki ilk sampiyonlugunu mu alacak :A
Tabii ki yeni bir şampiyonluk daha geliyor aga ilk haftadan beri Kuzey Güney hep birinciydi Deniz avcunu yalasın anca :A

Zaten dün açıklayacaktım, ama forumdaki sorunlar nedeniyle bugüne kaldı; yoksa ben de Deniz'in olmasını isterdim. Ama öte yandan da bir daha ertelemek istemiyorum, çünkü yarışmadaki heyecan çoktan öldü ve 3. sezona bir an önce start vermeye çabalıyorum. :A
Hadi bakalım o zaman bir an önce başla ve bitir de şampiyonluk konumu aç. :A

Tabii ki yeni bir şampiyonluk daha geliyor aga ilk haftadan beri Kuzey Güney hep birinciydi Deniz avcunu yalasın anca :A

Hadi bakalım o zaman bir an önce başla ve bitir de şampiyonluk konumu aç. :A
Bana da öyle geliyor ama görecez bakalim ne olacak @denizz19 un ne yapacagi belli olmaz zorla kendine oy kullandirtmis olabilir :A