10 sayfa yazının hepsini okuyacağımı mı sandın adımın geçtiği yorumları okudum ve olmamışı bastım Allah için bir tane de benle ilgili olumlu yorum yok hep eleştiri hepHayir canim nickimin sirrini dizi savaslari konusunda acikladim okumadin mi
10 sayfa yazının hepsini okuyacağımı mı sandın adımın geçtiği yorumları okudum ve olmamışı bastım Allah için bir tane de benle ilgili olumlu yorum yok hep eleştiri hepHayir canim nickimin sirrini dizi savaslari konusunda acikladim okumadin mi
Az önce dizi savaslari konusu dedim de o konu buymus zaten yeni sezonda bende yarisacam bu yarismada ve yarisagim dizi benim nickimin ortaya cikis sebebidir dizinin ismi de ucurum umuyorum izlemissindir10 sayfa yazının hepsini okuyacağımı mı sandın adımın geçtiği yorumları okudum ve olmamışı bastım Allah için bir tane de benle ilgili olumlu yorum yok hep eleştiri hep
İzlemedim izlemediğim diziye de hep 1 veririmAz önce dizi savaslari konusu dedim de o konu buymus zaten yeni sezonda bende yarisacam bu yarismada ve yarisagim dizi benim nickimin ortaya cikis sebebidir dizinin ismi de ucurum umuyorum izlemissindir
Dizimiz efsanedir izlesen eminim seversin ve 1 verirsen ayip edersinİzlemedim izlemediğim diziye de hep 1 veririm
Finalde Kuzey Güneye oy verdiğini unutuyor olabilirsin ama çok kinciyim unutmam AFK sever misinDizimiz efsanedir izlesen eminim seversin ve 1 verirsen ayip edersin
Kinciligi bosver sen sen ucurum seversen bende ferihayi severimFinalde Kuzey Güneye oy verdiğini unutuyor olabilirsin ama çok kinciyim unutmam AFK sever misin
La diziyi izlet önce izlemeden Nasıl seveyim Hem hatırlıyorum sen Feriha izliyordunKinciligi bosver sen sen ucurum seversen bende ferihayi severim
Tamam izle iste ismini söyledim cok uzun sürmedi zaten ferihayi cok izlemedim biraz bakmistim sadeceLa diziyi izlet önce izlemeden Nasıl seveyim Hem hatırlıyorum sen Feriha izliyordun
Dizinin tamamını izlemem sahneleri paylaş izlerim Çok uzun sürmemişse kalitelidirTamam izle iste ismini söyledim cok uzun sürmedi zaten ferihayi cok izlemedim biraz bakmistim sadece
Toplamda 24 bölüm sürdü ama 15.bölümde basrol oyuncusi diziden ayrildi ondan sonra dizi bozuldu biraz ama ilk 15 bölüm muhtesemdi ve cok kaliteli diziydi sahneleri paylasacam zaten bence begenirsin ama ilk bölüme bakabilirsin simdilik bence ondan sonra da devami gelir zatenDizinin tamamını izlemem sahneleri paylaş izlerim Çok uzun sürmemişse kalitelidir
İzlerim tabiki de ama son dönemlerde pek kaliteli diziler olmadigi icin izlemiyorum sonucta Survivor'da kaliteli bir yarisma her ne kadar Acun kaliteyi düsürse de kaliteli bir yarisma bu arada sen Ucurum dizisini izledin mi@eskici hayret sen kaliteli diziler izler miydin. Survivor'da takılı kalıyordun da sürekli.
Yes izledim. Güzel diziydi. Sağolsun Atv saati ile oynaya oynaya reytingleri düşürmüştü.İzlerim tabiki de ama son dönemlerde pek kaliteli diziler olmadigi icin izlemiyorum sonucta Survivor'da kaliteli bir yarisma her ne kadar Acun kaliteyi düsürse de kaliteli bir yarisma bu arada sen Ucurum dizisini izledin mi
Cok güzel diziydi ya özellikle ilk 15 bölüm harikaydi o dönemler Atv nin reytingleri baya düsüktü cogu dizisi düsük reyting aliyordu bence bu dizi 2 sene sonra baslasa tutardi ve daha uzun sürerdi ama yine de kisa da olsa harika bir dizi izlettilerYes izledim. Güzel diziydi. Sağolsun Atv saati ile oynaya oynaya reytingleri düşürmüştü.
Bir kız vardı adını unuttum. Yeni evlenmişti. Onun hikayesini seviyordum en çok.Cok güzel diziydi ya özellikle ilk 15 bölüm harikaydi o dönemler Atv nin reytingleri baya düsüktü cogu dizisi düsük reyting aliyordu bence bu dizi 2 sene sonra baslasa tutardi ve daha uzun sürerdi ama yine de kisa da olsa harika bir dizi izlettiler
O kizin adi Pinar'di bende en cok Eva'nin hikayesini seviyordum ve de nickimin kaynagi olan Eskici Atil'in karizmasi da efsaneydi dogru diyorsun halkin önüne koy Günesin Kizlari'ni sabah aksam izlesinler ama bu dizinin tutma ihtimali vardi bence insanlarin ilgisini cekecek yanlari vardiBir kız vardı adını unuttum. Yeni evlenmişti. Onun hikayesini seviyordum en çok.
Bence yeniden başlasa bile tutmayabilir. Halk kafa yoran dizileri sevmiyor malesef.
Diziyi izlememe rağmen eskici lafını ilk senden duydum valla. Atıl diyorlardı hep dizide.O kizin adi Pinar'di bende en cok Eva'nin hikayesini seviyordum ve de nickimin kaynagi olan Eskici Atil'in karizmasi da efsaneydi dogru diyorsun halkin önüne koy Günesin Kizlari'ni sabah aksam izlesinler ama bu dizinin tutma ihtimali vardi bence insanlarin ilgisini cekecek yanlari vardi
Ay nasil bilmezsin Atil'in lakabi eskicidir 15.bölümün baslarini izle orda kesin olarak duyarsin aynen zaten benim dizim sayesinde baya hit kazandi zaten bu konu bu kadar yeter herhaldeDiziyi izlememe rağmen eskici lafını ilk senden duydum valla. Atıl diyorlardı hep dizide.
Neyse daha fazla konuşmayalım @Aserat 'a hit kazandırıyoruz gereksiz yere.
Teşekkürler @WesTxCoasT maalesef Kuzey Güney'in yayınlandığı zamanlarda yoktum forumda yoksa birlikte bir güzel yorumlardık.