Dizi Savaşları - BÜYÜK FİNAL Sonuçları

Ay Yapım'ı Ay Yapım'ın kendisinden daha çok önemseyen @Forumdash'ın tercihi var sırada. :A

8 - Kuzey Güney (@Bully)

Bana da öyle geliyor ama görecez bakalim ne olacak @denizz19 un ne yapacagi belli olmaz zorla kendine oy kullandirtmis olabilir :A
Aga kullandırtsa bile durum değişmeyecek bu yarışmada ilk haftadan beri toplanan puanlar şampiyonu belirliyor ben tüm rakiplerime ezici bir fark attığım için şampiyon belli zaten formaliteden buradayız :A

@Forumdash teşekkür ediyorum şaşırtmadığın için :A

@denizz19 da tam dışarı çıkacak zamanı buldu; ama sonuçları gördüğünde biraz sinirlenebilirdi, belki de daha hayırlı olmuştur böylesi. İşte onun küplere binmesine neden olacak olan oylardan biri de @MEnes'ten geliyor. :A

8 - Kuzey Güney (@Bully)

Aga kullandırtsa bile durum değişmeyecek bu yarışmada ilk haftadan beri toplanan puanlar şampiyonu belirliyor ben tüm rakiplerime ezici bir fark attığım için şampiyon belli zaten formaliteden buradayız :A

@Forumdash teşekkür ediyorum şaşırtmadığın için :A
Final puani alma olayindan farkli mi yani bu, yeni sezonda bende yarisacagim merak ettim simdi nasil oluyor o is :A

Final puani alma olayindan farkli mi yani bu, yeni sezonda bende yarisacagim merak ettim simdi nasil oluyor o is :A
Final puanı alma var yine aga :D

Diğer yarışmalardan tek farkı kazananı sadece final sonuçları değil ilk haftadan beri alınan sonuçların toplamı belirliyor. :D Ama yeni sezonda farklı olur belki bilemem ben jüri olacağım bu sefer. :A

Diğer yarışmalardan tek farkı kazananı sadece final sonuçları değil ilk haftadan beri alınan sonuçların toplamı belirliyor. :D Ama yeni sezonda farklı olur belki bilemem ben jüri olacağım bu sefer. :A
Hevesimi kursakta bıraktığın için teşekkürler sevgili finalist. :A

Sıra sadık izleyicisi olduğu Leyla ile Mecnun'un elenmesine en çok üzülenlerden biri olan @MasacRE-'nin tercihi ise bilin bakalım kimden yana oldu? :A

8 - Kuzey Güney (@Bully)

Son düzenleme:

O da iyiymis :D yeni sezonda yüksek puanlarini bekliyorum o zaman :A

Aynen iyi oldu farkli bir kurali ögrenmek :A

Dizimiz tek kelimeyle efsanedir aga fazla popüler degil fazla uzunda sürmedi ve herkeste bilmez ama izleyip de begenmeyen olamaz :A ucurum dizisini izledin mi :D
İzlemedim ama kaliteli bir iş olduğunu duyuyordum aga :A Bakalım beğeneceğimi düşünüyorum sahnelerini hem Survivor Akın da varmış sanırım o dizide puanlarını iyi etkileyebilir bu durum :A

İzlemedim ama kaliteli bir iş olduğunu duyuyordum aga :A Bakalım beğeneceğimi düşünüyorum sahnelerini hem Survivor Akın da varmış sanırım o dizide puanlarını etkileyebilir bu durum :A
Aynen aga Kerem Deren'in kaleminden cikmis efsane bir dizidir :D ve senin Akin'da dizide rol almisti :D ve bu dizinin benimle ilgili cok özel bir baglantisi var onu da söyliyim mi ister misin :A