Ay Yapım'ı Ay Yapım'ın kendisinden daha çok önemseyen @Forumdash'ın tercihi var sırada.
8 - Kuzey Güney (@Bully)
8 - Kuzey Güney (@Bully)
Aga kullandırtsa bile durum değişmeyecek bu yarışmada ilk haftadan beri toplanan puanlar şampiyonu belirliyor ben tüm rakiplerime ezici bir fark attığım için şampiyon belli zaten formaliteden buradayızBana da öyle geliyor ama görecez bakalim ne olacak @denizz19 un ne yapacagi belli olmaz zorla kendine oy kullandirtmis olabilir
Final puani alma olayindan farkli mi yani bu, yeni sezonda bende yarisacagim merak ettim simdi nasil oluyor o isAga kullandırtsa bile durum değişmeyecek bu yarışmada ilk haftadan beri toplanan puanlar şampiyonu belirliyor ben tüm rakiplerime ezici bir fark attığım için şampiyon belli zaten formaliteden buradayız
@Forumdash teşekkür ediyorum şaşırtmadığın için
Yarın veya çarşamba günü gerçekleşecek olan 3. sezon lansmanında tüm kuralları anlatacağım, aceleye gerek yok.Final puani alma olayindan farkli mi yani bu, yeni sezonda bende yarisacagim merak ettim simdi nasil oluyor o is
Tamamdir merakla bekliyoruz o zamanYarın veya çarşamba günü gerçekleşecek olan 3. sezon lansmanında tüm kuralları anlatacağım, aceleye gerek yok.
Sakın açıklamaya kalkma. @Bully
Final puanı alma var yine agaFinal puani alma olayindan farkli mi yani bu, yeni sezonda bende yarisacagim merak ettim simdi nasil oluyor o is
Hevesimi kursakta bıraktığın için teşekkürler sevgili finalist.Final puanı alma var yine aga
Diğer yarışmalardan tek farkı kazananı sadece final sonuçları değil ilk haftadan beri alınan sonuçların toplamı belirliyor. Ama yeni sezonda farklı olur belki bilemem ben jüri olacağım bu sefer.
Burdayım zaten eskici uzun sorularıyla lafa tutuyor napayım adam yorum yapıyor işte hitin artıyor yine bana çatıyorsun neyse ki kurtuluyorum yarışmandanBari sen bir yerlere kaybolma, bir de finalist olacaksın. @Bully
Oh olsun sana beter ol gider ayak güzel bir gol attım.Hevesimi kursakta bıraktığın için teşekkürler sevgili finalist.
O da iyiymis yeni sezonda yüksek puanlarini bekliyorum o zamanFinal puanı alma var yine aga
Diğer yarışmalardan tek farkı kazananı sadece final sonuçları değil ilk haftadan beri alınan sonuçların toplamı belirliyor. Ama yeni sezonda farklı olur belki bilemem ben jüri olacağım bu sefer.
Tabii erkenden söylenince senin de keyfin iyice yerine geldi.O da iyiymis yeni sezonda yüksek puanlarini bekliyorum o zaman
İşe yarar bir diziyle geldiysen bakarız aga.O da iyiymis yeni sezonda yüksek puanlarini bekliyorum o zaman
Aynen iyi oldu farkli bir kurali ögrenmekTabii erkenden söylenince senin de keyfin iyice yerine geldi.
Dizimiz tek kelimeyle efsanedir aga fazla popüler degil fazla uzunda sürmedi ve herkeste bilmez ama izleyip de begenmeyen olamaz ucurum dizisini izledin miİşe yarar bir diziyle geldiysen bakarız aga.
İzlemedim ama kaliteli bir iş olduğunu duyuyordum aga Bakalım beğeneceğimi düşünüyorum sahnelerini hem Survivor Akın da varmış sanırım o dizide puanlarını iyi etkileyebilir bu durumAynen iyi oldu farkli bir kurali ögrenmek
Dizimiz tek kelimeyle efsanedir aga fazla popüler degil fazla uzunda sürmedi ve herkeste bilmez ama izleyip de begenmeyen olamaz ucurum dizisini izledin mi
Aynen aga Kerem Deren'in kaleminden cikmis efsane bir dizidir ve senin Akin'da dizide rol almisti ve bu dizinin benimle ilgili cok özel bir baglantisi var onu da söyliyim mi ister misinİzlemedim ama kaliteli bir iş olduğunu duyuyordum aga Bakalım beğeneceğimi düşünüyorum sahnelerini hem Survivor Akın da varmış sanırım o dizide puanlarını etkileyebilir bu durum