Ne bağlantısıymış o sen de mi oynadın yoksa dizide figüran olarak falanAynen aga Kerem Deren'in kaleminden cikmis efsane bir dizidir ve senin Akin'da dizide rol almisti ve bu dizinin benimle ilgili cok özel bir baglantisi var onu da söyliyim mi ister misin
Acikladigin her oy Kuzey Güney'e gidiyor. Zaten farkla öndeymis artik aciklamaya gerek yok bence direk sonuca bagla gitsinFinale özel olarak oylamayı halka da açtık ve bu da @-potterhead-'in gönlünde yatan aslanı öğrenmemizi sağladı.
6 - Kuzey Güney (@Bully)
Hadi, konuşmaya biraz daha devam edin. @Bully @eskici
Daha 10 tane oy var, belki hepsi de Gültepe'ye gitmiş olacak. Yani neyin yaşanacağı hiç belli olmaz.Acikladigin her oy Kuzey Güney'e gidiyor. Zaten farkla öndeymis artik aciklamaya gerek yok bence direk sonuca bagla gitsin
Yok aga keske oysaydim ama öyle bir sansim olmadi malesef benim nickim bu diziden geliyorNe bağlantısıymış o sen de mi oynadın yoksa dizide figüran olarak falan
Nedense hepsi Kuzey Güney'e gidecekmis gibi geliyor banaDaha 10 tane oy var, belki hepsi de Gültepe'ye gitmiş olacak. Yani neyin yaşanacağı hiç belli olmaz.
Vaayy çok iyiymiş aga nickinin sırrını çözdük sonunda diziyi bu kadar seviyorsun demekYok aga keske oysaydim ama öyle bir sansim olmadi malesef benim nickim bu diziden geliyor
Duymamış olayım Kuzey varken Gültepe de neymiş, tarihi fark atmamız lazım.Bir farklılık olsun benim oyum @denizz19 a
Aynen izledigim diziler arasinda en sevdigim dizidir sen hani izlememistin Eskici Atil'i nerden biliyorsun evet cok severdim kendisini efsane bir karakterdi Alican Albayrak da efsane bir sekilde canlandirmistiVaayy çok iyiymiş aga nickinin sırrını çözdük sonunda diziyi bu kadar seviyorsun demek
Eskici Atıl karakterini çok mu seviyordun
Nerden bilecem aga sen nickim Uçurum'dan geliyor diyince google'a yazdım direkt eskici Uçurum diye çıktı.Aynen izledigim diziler arasinda en sevdigim dizidir sen hani izlememistin Eskici Atil'i nerden biliyorsun evet cok severdim kendisini efsane bir karakterdi Alican Albayrak da efsane bir sekilde canlandirmisti
Ayy ne şok yaşayacam zaten şampiyonluğum garantilenmiş emrenin Gültepe'ye verdiği oya mı ağlayacam
Ne ara baktin ya benden hizlisi mezarda diyorsun yani insallah herkes begenecek sahnelerimiziNerden bilecem aga sen nickim Uçurum'dan geliyor diyince google'a yazdım direkt eskici Uçurum diye çıktı.
Sen öyle diyorsan öyledir sahnelerde göreceğiz artık.
Ayy ne şok yaşayacam zaten şampiyonluğum garantilenmiş emrenin Gültepe'ye verdiği oya mı ağlayacam
biz @denizz19 ile fetüş amcayla Tayyip amca gibiyiz sürekli kavga edip milletin gözünü boyarız ama genelde birbirimize destek oluruz tabi o daha sıska olduğu için fetüşç amca oluyor
Buna da Bully farkı diyoruz işte aga bugünlere kolay gelmedik biz.Ne ara baktin ya benden hizlisi mezarda diyorsun yani insallah herkes begenecek sahnelerimizi
Sırf kendi oyların açıklandı diye gelmediğini ve sonuçların açıklanmasını bitene kadar aramızda olacağını düşünüyorum/umuyorum/rica ediyorum.biz @denizz19 ile fetüş amcayla Tayyip amca gibiyiz sürekli kavga edip milletin gözünü boyarız ama genelde birbirimize destek oluruz tabi o daha sıska olduğu için fetüşç amca oluyor