Dizi Savaşları - BÜYÜK FİNAL Sonuçları

Sırada @eskici'nin oyları var. Bakalım burada olduğu gibi @Bully'nin mi yüzünü güldürecek, yoksa onun arkasından iş mi çevirmiş olacak? :A

6 - Kuzey Güney

Aynen aga Kerem Deren'in kaleminden cikmis efsane bir dizidir :D ve senin Akin'da dizide rol almisti :D ve bu dizinin benimle ilgili cok özel bir baglantisi var onu da söyliyim mi ister misin :A
Ne bağlantısıymış o sen de mi oynadın yoksa dizide figüran olarak falan :F

Vaayy çok iyiymiş aga nickinin sırrını çözdük sonunda diziyi bu kadar seviyorsun demek :A

Eskici Atıl karakterini çok mu seviyordun :A
Aynen izledigim diziler arasinda en sevdigim dizidir :A sen hani izlememistin Eskici Atil'i nerden biliyorsun :A evet cok severdim kendisini efsane bir karakterdi Alican Albayrak da efsane bir sekilde canlandirmisti :A

Aynen izledigim diziler arasinda en sevdigim dizidir :A sen hani izlememistin Eskici Atil'i nerden biliyorsun :A evet cok severdim kendisini efsane bir karakterdi Alican Albayrak da efsane bir sekilde canlandirmisti :A
Nerden bilecem aga sen nickim Uçurum'dan geliyor diyince google'a yazdım direkt eskici Uçurum diye çıktı. :A

Sen öyle diyorsan öyledir sahnelerde göreceğiz artık. :A

@xemrexxx kaliteden anladığını belli edip @denizz19'a destek vermeyi tercih etmiş, tabii @Bully'nin yaşacağı şok da cabası. :A

8 - Benim Adım Gültepe (@denizz19)
Ayy ne şok yaşayacam zaten şampiyonluğum garantilenmiş emrenin Gültepe'ye verdiği oya mı ağlayacam :A

Nerden bilecem aga sen nickim Uçurum'dan geliyor diyince google'a yazdım direkt eskici Uçurum diye çıktı. :A

Sen öyle diyorsan öyledir sahnelerde göreceğiz artık. :A

Ayy ne şok yaşayacam zaten şampiyonluğum garantilenmiş emrenin Gültepe'ye verdiği oya mı ağlayacam :A
Ne ara baktin ya benden hizlisi mezarda diyorsun yani :A insallah herkes begenecek sahnelerimizi :D

biz @denizz19 ile fetüş amcayla Tayyip amca gibiyiz sürekli kavga edip milletin gözünü boyarız ama genelde birbirimize destek oluruz tabi o daha sıska olduğu için fetüşç amca oluyor :A
Sırf kendi oyların açıklandı diye gelmediğini ve sonuçların açıklanmasını bitene kadar aramızda olacağını düşünüyorum/umuyorum/rica ediyorum. :A