@MasacRE- elendik gibi be kardo dayanamadık, tutunamadık geleceğe.
Öyle görünüyor Buraya kadar gelmekte başarıydı yine ben bu kadarını da beklemiyordum açıkçası
@MasacRE- elendik gibi be kardo dayanamadık, tutunamadık geleceğe.
Bu öznel bir şey değil ki, daha önce defalarca konuşuldu sonuçta.@batuhankaralar harikasın teşekkürler
Sunucuya bakın hele Gültepe'ye düşük gelince nasıl da sinirleniyor tarafsızlığa davet ediyorum seni
Daha çok beklersinTOPLAM PUAN DURUMU KONUYA EKLENMİŞTİR!
Finalistler: Kuzey Güney (@Bully) ve Benim Adım Gültepe (@denizz19)
Öte yandan Leyla ile Mecnun (@MEnes) ise kendisinin de beklediği gibi yarışmaya veda etti, ancak final haftasında bize jüri üyesi olarak eşlik edecek.
@Bully @denizz19 @MEnes @xemrexxx @Forumdash @ozgur2113 @MayısKralı @turkuazz @batuhankaralar @Harunnn60 @MasacRE- @Mr.At
Bu arada sahneni bekliyorum. @Bully
Hayır, çünkü 10 dakika içinde göndermiş olacaksın.Kuzey Güney'i geçebileceğini düşünen @denizz19 her zamanki gibi hüsrana uğradı
Forum halkına teşekkürlerimi sunuyorum bizi her haftada zirveye layık gördüğü için
Daha çok beklersin
En az 11 dakika sonra yollamış olurum sahnemiHayır, çünkü 10 dakika içinde göndermiş olacaksın.
Tamam, ama beklediğime pişman etme beni.En az 11 dakika sonra yollamış olurum sahnemi
Öyle yapacak bir şey yok olmadı sevdiremedik sana ve senin gibilere diziyi ve sahneleri.
Birazcık sitemli bir açıklama hissettim ama şöyle açıklayayım.leyla ile mecnun çok sevdiğim dizi halada tekrarlarına bakıyorum.ama şöyle bir durum bu.sahneden sahneye farklı oluyor.öbür sahnelere oranla bu oylamaları yaptım ayrıca keşke elimde olsaydı da üçünüzede eşit puanlama yapıp yarışmayı o şekil oylasam ancak sonuçta mecburi bir tane diziyi düşük oyluyoruz.bu arada bazı haftalar çokta kötü almadın benden hatta 6.haftanın birincisi oylamamda sendin Buda art niyetli olmadığımın kanıtıdır..Öyle yapacak bir şey yok olmadı sevdiremedik sana ve senin gibilere diziyi ve sahneleri.
11 dakika dolmuş, nerede sahnen?En az 11 dakika sonra yollamış olurum sahnemi
Zaten art niyet tabi ki de aramam asla. Ama Leyla ile Mecnun izlemiş ve çok sevmiş birinin diğer dizilerin herhangi bir sahnesiyle karşılaştırınca düşük verme ihtimali çok zor geliyor bana. Komedi sahnesi de duygusal sahnesi de kendine özgüdür, başka dizilerle kıyas kabul etmez benim açımdan ve çoğu Leyla ile Mecnun sever açısından. Ama sen böyle uygun gördüysen ne diyebilirim ki kendi tercihin sonuçta.Birazcık sitemli bir açıklama hissettim ama şöyle açıklayayım.leyla ile mecnun çok sevdiğim dizi halada tekrarlarına bakıyorum.ama şöyle bir durum bu.sahneden sahneye farklı oluyor.öbür sahnelere oranla bu oylamaları yaptım ayrıca keşke elimde olsaydı da üçünüzede eşit puanlama yapıp yarışmayı o şekil oylasam ancak sonuçta mecburi bir tane diziyi düşük oyluyoruz.bu arada bazı haftalar çokta kötü almadın benden hatta 6.haftanın birincisi oylamamda sendin Buda art niyetli olmadığımın kanıtıdır..
Leyla ile mecnunu 100 defada izleyebilirim.her izleyişte ayrı bir keyif alıyorum..ama oylamada düşük oylamak sevmediğim anlamına asla gelmiyor..çünkü bu diziyi çok seviyorum..Zaten art niyet tabi ki de aramam asla. Ama Leyla ile Mecnun izlemiş ve çok sevmiş birinin diğer dizilerin herhangi bir sahnesiyle karşılaştırınca düşük verme ihtimali çok zor geliyor bana. Komedi sahnesi de duygusal sahnesi de kendine özgüdür, başka dizilerle kıyas kabul etmez benim açımdan ve çoğu Leyla ile Mecnun sever açısından. Ama sen böyle uygun gördüysen ne diyebilirim ki kendi tercihin sonuçta.
Tamam işte eğer bu duyguya sahipsen Leyla ile Mecnun hakkında bu bahsi geçen diğer diziler arasındaki herhangi bir sahneye karşı düşük vermen garibime gitti, mesele bu. Ama sevmiyorsun demiyorum yani, sonuçta sevmemek imkansız öyle bir başyapıtı.Leyla ile mecnunu 100 defada izleyebilirim.her izleyişte ayrı bir keyif alıyorum..ama oylamada düşük oylamak sevmediğim anlamına asla gelmiyor..çünkü bu diziyi çok seviyorum..
Ordaki dizilerin çoğunu biliyorum mesela kuzey güneyin sahneleri onlarıda izledim.işte sorunda burda aslında yarışmacıların çoğu bunu düşünüyor hangi diziyi düşük oylasam o diziyi sevmiyor sanıyorlar ama oylama yaparken dizi ismiyle oylama yapmıyorum tamamıyla sahne seçimleri olarak oylama yapıyorum.mesela yarı finalde Leyla ile mecnunu düşük oylamam sahneyi sevmediğim Yada diziyi sevmediğim anlamına gelmiyor..sadece öbür sahneler ile oranla oyladım..Tamam işte eğer bu duyguya sahipsen Leyla ile Mecnun hakkında bu bahsi geçen diğer diziler arasındaki herhangi bir sahneye karşı düşük vermen garibime gitti, mesele bu. Ama sevmiyorsun demiyorum yani, sonuçta sevmemek imkansız öyle bir başyapıtı.
Tamam ona bir şey demiyorum zaten. Sen elbette sevdiğin bir diziye düşük verebilirsin. O sevmediğin anlamına gelmiyor tabi ki. Ama mesele burada diğer diziler değil ki. Ben Leyla ile Mecnun izleyen ve onu her izlediğinde aynı müthiş keyifi alana biriysem başka dizilerin hangi sahnesi olursa olsun onunla karşılaştıramam ki mesele komedi veya duygusal sahne meselesi de değil kanımca. Çünkü buraya en kral duygusal sahneyi attığımda da aynı puanları aldım. Ha sen yüksek vermiş olabilirsin onu hatırlamıyorum tam. Sözün özü Leyla ile Mecnun'u izlemişsen ve o bizle aynı keyfi almışsan ki aldım diyorsun başka herhangi bir diziyle karşılaştırman garibime gitti sadece.Ordaki dizilerin çoğunu biliyorum mesela kuzey güneyin sahneleri onlarıda izledim.işte sorunda burda aslında yarışmacıların çoğu bunu düşünüyor hangi diziyi düşük oylasam o diziyi sevmiyor sanıyorlar ama oylama yaparken dizi ismiyle oylama yapmıyorum tamamıyla sahne seçimleri olarak oylama yapıyorum.mesela yarı finalde Leyla ile mecnunu düşük oylamam sahneyi sevmediğim Yada diziyi sevmediğim anlamına gelmiyor..sadece öbür sahneler ile oranla oyladım..
Belki inanmayacaksın ama daha bugün 3.bölüm tekrarı izliyordum..oylamayı yaptığımdada bu puanla oylamak hiç istemiyordum ama dediğim gibi sahnelere oranla bu değişiyor..sadece üzüldüğüm durum sen ve senin gibilere diziyi sevdiremedik açıklaman olduTamam ona bir şey demiyorum zaten. Sen elbette sevdiğin bir diziye düşük verebilirsin. O sevmediğin anlamına gelmiyor tabi ki. Ama mesele burada diğer diziler değil ki. Ben Leyla ile Mecnun izleyen ve onu her izlediğinde aynı müthiş keyifi alana biriysem başka dizilerin hangi sahnesi olursa olsun onunla karşılaştıramam ki mesele komedi veya duygusal sahne meselesi de değil kanımca. Çünkü buraya en kral duygusal sahneyi attığımda da aynı puanları aldım. Ha sen yüksek vermiş olabilirsin onu hatırlamıyorum tam. Sözün özü Leyla ile Mecnun'u izlemişsen ve o bizle aynı keyfi almışsan ki aldım diyorsun başka herhangi bir diziyle karşılaştırman garibime gitti sadece.
Benim orada bahsettiğim genel olarak düşük verenlerdi. Yoksa nereden bilim senin Leyla ile Mecnun'u bu kadar sevdiğini ve izlediğini. L&M seven herkesin başımızın üstünde yeri var üzülmene gerek yok bunun için.Belki inanmayacaksın ama daha bugün 3.bölüm tekrarı izliyordum..oylamayı yaptığımdada bu puanla oylamak hiç istemiyordum ama dediğim gibi sahnelere oranla bu değişiyor..sadece üzüldüğüm durum sen ve senin gibilere diziyi sevdiremedik açıklaman oldu