Bayağı iddialı konuşuyorsun açıkçası.Aynen bakalım neler olacak belki de sen sıyrılamazsın
@MEnes eleneceksin ben de arkandan numaradan üzüleceğim.
Bu sahneyle elenirsem zaten bir şey demem. Son dönemlerin en duygulu dizi finaliydi.Bayağı iddialı konuşuyorsun açıkçası.
Elenirsen forumun zevksizliğinden olur.Bu sahneyle elenirsem zaten bir şey demem. Son dönemlerin en duygulu dizi finaliydi.
Final sahnem sende zatenBu arada 3. sezona hangi diziyle başvuracaksın, artık söyle de rahat edelim. @GunesinOglu
Öte yandan final sahnelerinizi de şimdiden hazırlayın, yarı final biter bitmez kalan iki kişiden hemen sahnelerini isteyeceğim ve direkt oylamaya başlayacağız. @Bully @denizz19 @MEnes
Elenirsen forumun zevksizliğinden olur.
Göreceğiz bakalım. Benim sahnem baya absürd aslında herkesin tarzına uymayabilir Ama gerçek komediden anlayan biri göndermenin kalitesine bakarak o sahneye düşük vermez.
Hiç belli olmaz son kararı halk verecek.Aynen bakalım neler olacak belki de sen sıyrılamazsın
@MEnes eleneceksin ben de arkandan numaradan üzüleceğim.
Hangisi olduğunu unuttum desem?Final sahnem sende zaten
Ayy sus kendini sandık başında mı sanıyonGöreceğiz bakalım. Benim sahnem baya absürd aslında herkesin tarzına uymayabilir Ama gerçek komediden anlayan biri göndermenin kalitesine bakarak o sahneye düşük vermez.
Hiç belli olmaz son kararı halk verecek.
Beb gönül rahatlığıyla düşük verdim mesela umarım elenirsinGöreceğiz bakalım. Benim sahnem baya absürd aslında herkesin tarzına uymayabilir Ama gerçek komediden anlayan biri göndermenin kalitesine bakarak o sahneye düşük vermez.
Hiç belli olmaz son kararı halk verecek.
Tüm Sahnelerim Sırayla özel kutusuna girsen desemHangisi olduğunu unuttum desem?
Noldu la daha işin başındayız hemen korktun mu? Eleneceğim merak etme ben bizim halkımıza güveniyorum da mizahlarına güvenmiyorum, beni finale çıkartmazlar.Ayy sus kendini sandık başında mı sanıyon
İşte bu senin nasıl kan dondurucu mizahtan anlamayan biri olduğunu gösteriyor.Beb gönül rahatlığıyla düşük verdim mesela umarım elenirsin
Ne korkacam be bizim halkımız duygusuz duygulu sahneden de anlamıyor zaten. Senin kan donduran dizine tam verirlerNoldu la daha işin başındayız hemen korktun mu? Eleneceğim merak etme ben bizim halkımıza güveniyorum da mizahlarına güvenmiyorum, beni finale çıkartmazlar.
İşte bu senin nasıl kan dondurucu mizahtan anlamayan biri olduğunu gösteriyor.
Kesinlikle katılıyorum denizz19 kimse ağzına sağlık.@denizz19 Kuzey Güney'e en yüksek puanı verse de haftanın en iyi sahnesinin tartışmasız Gültepe olduğunu ekliyor.
4 - Kuzey Güney
2 - Leyla ile Mecnun