Dizi Savaşları - 8. Hafta (Yarı Final) Sonuçları

@MEnes'in oyları:

4 - Kuzey Güney
2 - Benim Adım Gültepe

@Aserat teşekkürler :A

@MEnes eyvallah her hafta istikrarlı olarak tam verdin bakalım final görebilecek misin :A

İkimiz da ağır dramla gelmişiz belki de komedi sıyrılır aradan kim bilir :A
Aynen bakalım neler olacak belki de sen sıyrılamazsın :A

@MEnes eleneceksin ben de arkandan numaradan üzüleceğim. :)

Bu arada 3. sezona hangi diziyle başvuracaksın, artık söyle de rahat edelim. :A @GunesinOglu

Öte yandan final sahnelerinizi de şimdiden hazırlayın, yarı final biter bitmez kalan iki kişiden hemen sahnelerini isteyeceğim ve direkt oylamaya başlayacağız. :X @Bully @denizz19 @MEnes

Bu sahneyle elenirsem zaten bir şey demem. Son dönemlerin en duygulu dizi finaliydi. :(
Elenirsen forumun zevksizliğinden olur. :A

Bu arada 3. sezona hangi diziyle başvuracaksın, artık söyle de rahat edelim. :A @GunesinOglu

Öte yandan final sahnelerinizi de şimdiden hazırlayın, yarı final biter bitmez kalan iki kişiden hemen sahnelerini isteyeceğim ve direkt oylamaya başlayacağız. :X @Bully @denizz19 @MEnes

Elenirsen forumun zevksizliğinden olur. :A
Final sahnem sende zaten :D

@Aserat teşekkürler :A

@MEnes eyvallah her hafta istikrarlı olarak tam verdin bakalım final görebilecek misin :A

İkimiz da ağır dramla gelmişiz belki de komedi sıyrılır aradan kim bilir :A
Göreceğiz bakalım. Benim sahnem baya absürd aslında herkesin tarzına uymayabilir :A Ama gerçek komediden anlayan biri göndermenin kalitesine bakarak o sahneye düşük vermez. :A
Aynen bakalım neler olacak belki de sen sıyrılamazsın :A

@MEnes eleneceksin ben de arkandan numaradan üzüleceğim. :)
Hiç belli olmaz son kararı halk verecek. :A

Göreceğiz bakalım. Benim sahnem baya absürd aslında herkesin tarzına uymayabilir :A Ama gerçek komediden anlayan biri göndermenin kalitesine bakarak o sahneye düşük vermez. :A

Hiç belli olmaz son kararı halk verecek. :A
Beb gönül rahatlığıyla düşük verdim mesela umarım elenirsin :A

Ayy sus kendini sandık başında mı sanıyon :T:
Noldu la daha işin başındayız hemen korktun mu? :A Eleneceğim merak etme ben bizim halkımıza güveniyorum da mizahlarına güvenmiyorum, beni finale çıkartmazlar. :A
Beb gönül rahatlığıyla düşük verdim mesela umarım elenirsin :A
İşte bu senin nasıl kan dondurucu mizahtan anlamayan biri olduğunu gösteriyor. :A :A

@denizz19 Kuzey Güney'e en yüksek puanı verse de haftanın en iyi sahnesinin tartışmasız Gültepe olduğunu ekliyor. :A

4 - Kuzey Güney
2 - Leyla ile Mecnun

Noldu la daha işin başındayız hemen korktun mu? :A Eleneceğim merak etme ben bizim halkımıza güveniyorum da mizahlarına güvenmiyorum, beni finale çıkartmazlar. :A

İşte bu senin nasıl kan dondurucu mizahtan anlamayan biri olduğunu gösteriyor. :A :A
Ne korkacam be bizim halkımız duygusuz duygulu sahneden de anlamıyor zaten. :A Senin kan donduran dizine tam verirler :A

@denizz19 Kuzey Güney'e en yüksek puanı verse de haftanın en iyi sahnesinin tartışmasız Gültepe olduğunu ekliyor. :A

4 - Kuzey Güney
2 - Leyla ile Mecnun
Kesinlikle katılıyorum denizz19 kimse ağzına sağlık.