Ama jüri kadrosuna ekleyeceğim seni, haberin olsun.Yok benim en favori dizim Leyla ile Mecnun'dur. Gidip başka dizilerle yarışıp zaman harcayamam. Bunu izletemediysem, beğendiremediysem diğerlerinin bir anlamı yok.
tamamıyla finalliktiBeğendiğine sevindim aynen finallik sahneydi Kıvanç'ın kariyerindeki en iyi performansı bile olabilir.
Jürilerin, halkın ve sunucunun oyları farklı kat sayılarda oluyorduZaten elenmeni bekleyen var mıydı ki?
Sana final ile ilgili bir şey soracağım, sen daha önce MusicSurvivor'a katıldığın için bilirsin; final oylamaları tam olarak nasıl gerçekleşiyor?
Ezel'e 15-20 dakikacık ara versen kıyamet kopmaz. Ayrıca bir dizin varsa 3. sezona seni de yarışmacı olarak bekliyorum.
Gültepe antiliğiyle sonsuza kadar lanetlenmeyi hak eden @Forumdash'ın puanları geliyor.
6 - Kuzey Güney
4 - Leyla ile Mecnun
2 - Benim Adım Gültepe
Kafana göre ekleme o zamanki şartlara göre ben söylerim. Ağustos'ta başlayacaksa hele beni zor bulursun 15'inden sonra köye kaçacağım.Ama jüri kadrosuna ekleyeceğim seni, haberin olsun.
Yandaş sunucu hani anlamiştin beni bi daha acıklama yapmicamZaten elenmeni bekleyen var mıydı ki?
Sana final ile ilgili bir şey soracağım, sen daha önce MusicSurvivor'a katıldığın için bilirsin; final oylamaları tam olarak nasıl gerçekleşiyor?
Ezel'e 15-20 dakikacık ara versen kıyamet kopmaz. Ayrıca bir dizin varsa 3. sezona seni de yarışmacı olarak bekliyorum.
Gültepe antiliğiyle sonsuza kadar lanetlenmeyi hak eden @Forumdash'ın puanları geliyor.
6 - Kuzey Güney
4 - Leyla ile Mecnun
2 - Benim Adım Gültepe
Biraz daha detaylandırsan?Jürilerin, halkın ve sunucunun oyları farklı kat sayılarda oluyordu
Espri yaptık herhalde, yoksa düz bir şekilde yarışma sunsam anlamı olmaz.Yandaş sunucu hani anlamiştin beni bi daha acıklama yapmicam
Yani sunucunun oyu 5 puan, jürinin 4 puan, halkın 2 puan sayılıyor gibi gibi, bunları sen belirleyeceksinBiraz daha detaylandırsan?
1 Ağustos'ta başlayacak, en azından birkaç hafta jüri olabilirsin yani.Kafana göre ekleme o zamanki şartlara göre ben söylerim. Ağustos'ta başlayacaksa hele beni zor bulursun 15'inden sonra köye kaçacağım.
Sunuculuğun maliyle yarişiyorBiraz daha detaylandırsan?
Espri yaptık herhalde, yoksa düz bir şekilde yarışma sunsam anlamı olmaz.
Aynen o zaman anca 1 2 hafta olabilirim.1 Ağustos'ta başlayacak, en azından birkaç hafta jüri olabilirsin yani.
Her 7 günde neredeyse iki haftayı hallettiğimize göre 5-6 hafta olur ki, bu da yarışmanın yarısına tekabül ediyor.Aynen o zaman anca 1 2 hafta olabilirim.
La tamam yettiği kadar oluruz zorlama fazla istersen.Her 7 günde neredeyse iki haftayı hallettiğimize göre 5-6 hafta olur ki, bu da yarışmanın yarısına tekabül ediyor.
Sunucuya bakın hele Gültepe'ye düşük gelince nasıl da sinirleniyor tarafsızlığa davet ediyorum seniGültepe'yi eleyememenin derin üzüntüsünü taşıyan @batuhankaralar'ın oyları var sırada.
6 - Kuzey Güney
4 - Leyla ile Mecnun
2 - Benim Adım Gültepe