Dizi Savaşları - 8. Hafta (Yarı Final) Sonuçları

Gelecek sezonda İlişki Durumu: Karışık ile şansını arayacak olan @MayısKralı'nın puanları ise şu şekilde:

6 - Benim Adım Gültepe
4 - Kuzey Güney
2 - Leyla ile Mecnun

Hadi, biraz klavyeyi çalıştırın artık. Sonuçta boru değil, koskoca yarı final. :A

Gelecek sezon için yarışacak dizi bulamadığı için büyük olasılıkla jüri üyesi olarak göreceğimiz @Bully'ye geliyor sıra. :A

4 - Benim Adım Gültepe
2 - Leyla ile Mecnun

Beğendiğine sevindim aynen finallik sahneydi Kıvanç'ın kariyerindeki en iyi performansı bile olabilir. :D
Bu arada final sahneni de hazır et ve yarı final biter bitmez bana gönder. :A

Gelecek sezon için yarışacak dizi bulamadığı için büyük olasılıkla jüri üyesi olarak göreceğimiz @Bully'ye geliyor sıra. :A

4 - Benim Adım Gültepe
2 - Leyla ile Mecnun

Bu arada final sahneni de hazır et ve yarı final biter bitmez bana gönder. :A
Finale çıktığımı bu kadar belli etmeseydin keşke :A

Ayrıca ben Pazar ya da Pazartesi'ye kadar yokum söylim belki Pazar'a yetişirim ama bilmiyorum, şehir dışında olacağım :D

Bana güle güle anlaşılacağı üzere. Forumca kaliteden ne anladığınızı görmüş olduk. :A Gerçi buraya kadar gelmek de fena değildi. İki üç kişi harici kimsenin izlemediği bir diziyle olacak maksimum derece olmuş. :A

Deniz çıktı, ama sen yorum yapabilirsin herhalde? :A @MEnes
Ezel izliyorum arada durdurup bakıyorum öyle çok bişe bekleme benden. :A

Finale çıktığımı bu kadar belli etmeseydin keşke :A

Ayrıca ben Pazar ya da Pazartesi'ye kadar yokum söylim belki Pazar'a yetişirim ama bilmiyorum, şehir dışında olacağım :D
Zaten elenmeni bekleyen var mıydı ki? :A

Sana final ile ilgili bir şey soracağım, sen daha önce MusicSurvivor'a katıldığın için bilirsin; final oylamaları tam olarak nasıl gerçekleşiyor? :X

Bana güle güle anlaşılacağı üzere. Forumca kaliteden ne anladığınızı görmüş olduk. :A Gerçi buraya kadar gelmek de fena değildi. İki üç kişi harici kimsenin izlemediği bir diziyle olacak maksimum derece olmuş. :A

Ezel izliyorum arada durdurup bakıyorum öyle çok bişe bekleme benden. :A
Ezel'e 15-20 dakikacık ara versen kıyamet kopmaz. Ayrıca bir dizin varsa 3. sezona seni de yarışmacı olarak bekliyorum. :A

Gültepe antiliğiyle sonsuza kadar lanetlenmeyi hak eden @Forumdash'ın puanları geliyor. :A

6 - Kuzey Güney
4 - Leyla ile Mecnun
2 - Benim Adım Gültepe

Zaten elenmeni bekleyen var mıydı ki? :A

Sana final ile ilgili bir şey soracağım, sen daha önce MusicSurvivor'a katıldığın için bilirsin; final oylamaları tam olarak nasıl gerçekleşiyor? :X

Ezel'e 15-20 dakikacık ara versen kıyamet kopmaz. Ayrıca bir dizin varsa 3. sezona seni de yarışmacı olarak bekliyorum. :A
Yok benim en favori dizim Leyla ile Mecnun'dur. Gidip başka dizilerle yarışıp zaman harcayamam. :A Bunu izletemediysem, beğendiremediysem diğerlerinin bir anlamı yok. :A