Ayy sen katılsan nolur Seni finalde ezeceğim ben de Final puanın belki çok ama herkes bana tam verecekEklemene katılmasam da teşekkürler @denizz19 sonuca bakmak lazım
Ayy sen katılsan nolur Seni finalde ezeceğim ben de Final puanın belki çok ama herkes bana tam verecekEklemene katılmasam da teşekkürler @denizz19 sonuca bakmak lazım
Zaten katıldım demedim katılmadım dedim safAyy sen katılsan nolur Seni finalde ezeceğim ben de Final puanın belki çok ama herkes bana tam verecek
Ben senin diziyi pek sevmiyorumBiz At efendi için yarışmasına sahip çıkalım o bize çelme taksın pis herif.
Harikasın @MayısKralıGelecek sezonda İlişki Durumu: Karışık ile şansını arayacak olan @MayısKralı'nın puanları ise şu şekilde:
6 - Benim Adım Gültepe
4 - Kuzey Güney
2 - Leyla ile Mecnun
Sağlık olsunBen senin diziyi pek sevmiyorum
@Harunnn60 teşekkürler@Harunnn60'dan oylar:
6 - Kuzey Güney
4 - Benim Adım Gültepe
2 - Leyla ile Mecnun
@Bully @denizz19 @MEnes
Neden çıkıyorsun?
Beğendiğine sevindim aynen finallik sahneydi Kıvanç'ın kariyerindeki en iyi performansı bile olabilir.çok iyiydi sahne ya tebrikler
Bu arada final sahneni de hazır et ve yarı final biter bitmez bana gönder.Beğendiğine sevindim aynen finallik sahneydi Kıvanç'ın kariyerindeki en iyi performansı bile olabilir.
Finale çıktığımı bu kadar belli etmeseydin keşkeGelecek sezon için yarışacak dizi bulamadığı için büyük olasılıkla jüri üyesi olarak göreceğimiz @Bully'ye geliyor sıra.
4 - Benim Adım Gültepe
2 - Leyla ile Mecnun
Bu arada final sahneni de hazır et ve yarı final biter bitmez bana gönder.
Ezel izliyorum arada durdurup bakıyorum öyle çok bişe bekleme benden.Deniz çıktı, ama sen yorum yapabilirsin herhalde? @MEnes
Zaten elenmeni bekleyen var mıydı ki?Finale çıktığımı bu kadar belli etmeseydin keşke
Ayrıca ben Pazar ya da Pazartesi'ye kadar yokum söylim belki Pazar'a yetişirim ama bilmiyorum, şehir dışında olacağım
Ezel'e 15-20 dakikacık ara versen kıyamet kopmaz. Ayrıca bir dizin varsa 3. sezona seni de yarışmacı olarak bekliyorum.Bana güle güle anlaşılacağı üzere. Forumca kaliteden ne anladığınızı görmüş olduk. Gerçi buraya kadar gelmek de fena değildi. İki üç kişi harici kimsenin izlemediği bir diziyle olacak maksimum derece olmuş.
Ezel izliyorum arada durdurup bakıyorum öyle çok bişe bekleme benden.
Yok benim en favori dizim Leyla ile Mecnun'dur. Gidip başka dizilerle yarışıp zaman harcayamam. Bunu izletemediysem, beğendiremediysem diğerlerinin bir anlamı yok.Zaten elenmeni bekleyen var mıydı ki?
Sana final ile ilgili bir şey soracağım, sen daha önce MusicSurvivor'a katıldığın için bilirsin; final oylamaları tam olarak nasıl gerçekleşiyor?
Ezel'e 15-20 dakikacık ara versen kıyamet kopmaz. Ayrıca bir dizin varsa 3. sezona seni de yarışmacı olarak bekliyorum.