Hiç alışkın değilizDiss düşüklüğüm ile mesaj düşüklüğüm doğru orantılı. Sebep budur yani.
Hiç alışkın değilizDiss düşüklüğüm ile mesaj düşüklüğüm doğru orantılı. Sebep budur yani.
Hoşgeldin hediyesi olarak 3-4 benden gelsin o zaman.Senden diss beklıyorum o zaman Berlinin İtlerinden kapıcam muhtemelen
Eksra işte Bonus niteliğinde koyarsın listeye
İmkansız, ben sonunculuğu kimselere kaptırmam.Süründürerek
En sonki bölümde 19 beğeni almıştık şuan forumda olmayan 2 yarışmacımız ve kadrolu bir kaç seyircilerimiz eksik
Sen yarışmacı olmaktan vazgeçtin galiba? Doğal halinle yarışsan bile @MEnes i geçerek sonuncu olmaktan kurtulursun bilesin
Farklı birşey yazmadım bende zatenİmkansız, ben sonunculuğu kimselere kaptırmam.
Bölümle ilgili fikirlerimi de yazacağım merak etme.Farklı birşey yazmadım bende zaten
Ee bukadarmı? Bölüme dair tek kelimen yok. Dünkü MasacRE-'nin konusundaki o kaçırdığın mesaj içinde baştan salma yazı yazmıştın
Tabi tabi. Ben demeseydim konu kapanmıştıBölümle ilgili fikirlerimi de yazacağım merak etme.
Kaçırmadım uygun zaman bulunca uğrayacağım aklımda yani.Tabi tabi. Ben demeseydim konu kapanmıştı
Deniz'in kutlama konusunuda kaçırdın galiba?
artık alışkanlık oldu, her kutlama konuda senin ismin geçiyor
Yani, sunuculuk görevimi az kötüye kullanıp birinci olabilmek için türlü oyunlara girmiş olabilirim Bir daha böyle bir zirve imkansız olabilir. @destere bana en az 130 diss vermişti. 10 tanede @gözlemci kaybedeceğim iddialara asla girmem. Prensipim benim@Dosi ve @kerem arasındaki liderlik yarışı bir hayli çekişmeli geçmiş gerçekten. Ama burun farkıyla kazanmışsın. Hem sunarım hem kazanırım demişsin resmen.
@DarkLegenD dostum hakkında dediklerine katılıyorum. Emoji kullanmaya başladıktan sonra o etrafına saçtığı farklı aurası kayboldu... Keşke eskisi gibi olsa, tekrar zirveye oynardı bence.
Ay herşeyede uygun bir cevapKaçırmadım uygun zaman bulunca uğrayacağım aklımda yani.
Tabi canım sen "bonus" olarak ekleneceksin Her bölümde yakında sende diss alma zevkine kapılıp delirirsin biz gibiBeni bonus olarak eklicek @Dosi Siz yarişin
O muhabbeti hatırlıyorum. Tüm koşullardan yararlanmıştın diss almak için. Senden gerçekten korkulur. Ben de bir şekilde 100 yapıp zirvede bırakacağım zaten.Yani, sunuculuk görevimi az kotüye kullanıp birinci olabilmek türlü oyunlara girdim Bir daha böyle bir zirve imkansız olabilir. @destere bana en az 130 diss vermişti. 10 tanede @gözlemci kaybedeceğim iddialara asla girmem. Prensipim benim
senin 100 olmana 2 diss kalmış. Gönlü zengin biri verir umarım diss. Mesela @Forumdash Kendisi etrafa belleş diss vermekten söz ediyordu. Seni aklına sokalım onun
Ay herşeyede uygun bir cevap
101 olmanada ben katkı sağlarım zirven yalan olurO muhabbeti hatırlıyorum. Tüm koşullardan yararlanmıştın diss almak için. Senden gerçekten korkulur. Ben de bir şekilde 100 yapıp zirvede bırakacağım zaten.
Her zaman cevabım hazırdır, kaçmaz.
100 iyidir, 101 gibi küsüratlı bir rakamı çok hoş karşılaşmayabilirim.101 olmanada ben katkı sağlarım zirven yalan olur
Ee yani korkun tabiki, o muazzam hafızam sayesinde kapmıştım dissleri Kanıtlayamayacağım iddialarada girmem ben
Bu detayı anlattığın için teşekkürler (101)100 iyidir, 101 gibi küsüratlı bir rakamı çok hoş karşılaşmayabilirim.
Hafıza önemli tabi. Detayları unutmamak gerekir hiçbir zaman.
berbat mesajların var valla diss atmadan duramıyor insan hele konu dahada disslik olmuş@denizz19 @kerem @DarkLegenD @MasacRE- şok @Forumdash ve @MEnes pek şok olmaz
@dreamy @serhatt @xemrexxx @turkuazz @Aserat @destere
Tabi konunun kendisinede diss geldi o ayrı Ekli dosyayı görüntüle 64086
haha, en sonkine güldürü atabilirdin Hiç bir mesajıda kaçırmamışsınberbat mesajların var valla diss atmadan duramıyor insan hele konu dahada disslik olmuş
Hayır ben BONUS olacam banane yoksa sil beni listedeneksta nasıl oluyor be? Yok ben kaydettim bir kere. Artık yarışmacısın MEnes bazen 0 bazen 2 alıyor. Onun gibi doğal olup takıl işte ama gönüllü olma kimseye
Yukardaki bildirimlerini es geçme. Ben bir belge yayınladım, kerem'de etiketlemiş seni ve MasacRE-ninde alıntısı var