Zey TV Diss Savaşları 8. Bölüm - Oyun İçinde Oyun

Senin yarın kadar mesajla senin kadar disim var benim neredeyse, daha ne yapayım ben :A Hatta bir ara daha fazlaydı da sırf beni geçmek için hırs yapıp iddialarla falan disler attırdın kendine bol bol da öyle geçtin :A
yani şu 146 dissin 140'ı zaten iddiadan dolayı :A:A
Her seferinde başka hesaplarda yapacam diyorum ama ters zamana geliyor sadece diss sayısını hesaplıyorum. Belki sezon finaline ya da başka tatil zamanım mesaj sayımıza oran ve attığımız disslerde analiz ederim :A
bir sonraki 10 günlük tatilimiz 1 ay sonra :F bu dönem bol bol tatil göre göre yaza çabuk geçeriz :Z sonrakide nisanda ve mayıs ayındada 1-2şer günlük tatiller oluyor :Z bi mart ayı kompld iş gibi ama olsun okadar :A

konuya beğeni, etiket kısmına diss atabilirsin :A
Okadar vaktimi alıyor konu. Yakışmaz diss :A
@dreamy ne yapacağını biliyorsun :A

canım seni 2 buçuğa katlamışım. Nerde zirve? :A 3.sün :A
Attım attım. :A Hemen forumda aktif olduğumu görüp etiketlemiş resmen 😱

Attım attım. :A Hemen forumda aktif olduğumu görüp etiketlemiş resmen 😱
@xBUGRAx gibi online listesine bakmayi seviyorum :A ben orda ziyaretçiler ve özellikle robotların baktığı baya eski konulara bakmayı seviyorum :A ilk başlarda ":)" ":D" sadece bu smile kullanırmışım tek ve 2015-2016daki ciddi ve soğuk hallerimi görmek eğlenceli oluyor :A

@xBUGRAx gibi online listesine bakmayi seviyorum :A ben orda ziyaretçiler ve özellikle robotların baktığı baya eski konulara bakmayı seviyorum :A ilk başlarda ":)" ":D" sadece bu smile kullanırmışım tek ve 2015-2016daki ciddi ve soğuk hallerimi görmek eğlenceli oluyor :A
O günlerini ya hatırlamıyorum ya da o zamanlar forumda yoktum :A

O günlerini ya hatırlamıyorum ya da o zamanlar forumda yoktum :A
Sen üye olduktan sonra ben Survivor konusu dışına çıkmaya başlamıştım haliyle denk gelmedin :A Semih'i yorumluyorum ardından -> :) bu var :A biri alıntı yapmış ben smile kulanmadan cevap vermişim. Sanki dövecekmis gibi hissediliyor :F hakilatten 1 smile çok şey ifade edebiliyormuş :A

Sen üye olduktan sonra ben Survivor konusu dışına çıkmaya başlamıştım haliyle denk gelmedin :A Semih'i yorumluyorum ardından -> :) bu var :A biri alıntı yapmış ben smile kulanmadan cevap vermişim. Sanki dövecekmis gibi hissediliyor :F hakilatten 1 smile çok şey ifade edebiliyormuş :A
Evet birinden alıntı yaparken falan hiç o ifadeyi kullanmadım sanırım. :A Semih’e iyi ki kullanmışsın :F Ne olurdu Ütopya’dan onu çağıracağınıza başka dişli rakipler getirseniz. :T:

Sen hangi yetkiye dayanarak sadece 1 diss ile beni geçiyorsun? :bağır: Birincilik benim hakkımdı. :A
eminmisin? Bende en son dissi sonbaharda almıştım. Ufak kızdırmalarla kaptım 5 diss bugün :A
işte böylelikle :A
İlkkez birinci oldum :Z Bir dahaki ay sana güveniyorum alırsın:A ben genelde sonlardaydım ama beni kızdırmıştınız en son :A Artık köşeye çekilebilirim :A

Hee bu olmami yarişi mi (b) Buysa eğer bu yarişi ben kazanırım:A
Sen önce konunun kendisine beğeni at :A
Ooo yani yarışmacı olayım diyorsun? Diss almayı sevenler yarışıyor. @MasacRE- her yeni yarışmacı alındıkça listede geriliyor. Belki seni gözüne kestirip en azından Forumdash'ı geçeyim deyip az atak yapar belki :A
365 dissini burada kayıt edelim. Yarışmacı olacaksan 9. bölümde senide hesaplarız :A

Ooo yani yarışmacı olayım diyorsun? Diss almayı sevenler yarışıyor. @MasacRE- her yeni yarışmacı alındıkça listede geriliyor. Belki seni gözüne kestirip en azından Forumdash'ı geçeyim deyip az atak yapar belki :A
365 dissini burada kayıt edelim. Yarışmacı olacaksan 9. bölümde senide hesaplarız :A
Yok forumdaki yarişmalardan uzak duruyorum:A Hiç adeletli bi sonuc yada oylama görmedim bu zamana dek:A @MasacRE- istersen sana bol bol olmamiş atabilirim:A Konuyu ve mesajlarını belirtmen yeter:F

Hee bu olmami yarişi mi (b) Buysa eğer bu yarişi ben kazanırım:A

Ben de bir şey sandım :A 365 disi var, neyine güveniyorsa artık :A

Yok forumdaki yarişmalardan uzak duruyorum:A Hiç adeletli bi sonuc yada oylama görmedim bu zamana dek:A @MasacRE- istersen sana bol bol olmamiş atabilirim:A Konuyu ve mesajlarını belirtmen yeter:F

Ben de bir şey sandım :A 365 disi var, neyine güveniyorsa artık :A
Bu yarışmada adaletsizlik diye bir mevzu yokki :F Masacreye değil bana diss at :bağır:
Sen önce ilk sayfaya gidip beğenimi ver :bağır::bağır::bağır::bağır:Kaç kere dedirtecen :T: