Tabi canım sen "bonus" olarak ekleneceksin Her bölümde yakında sende diss alma zevkine kapılıp delirirsin biz gibi
hmm tamam "BONUS" olacanHayır ben BONUS olacam banane yoksa sil beni listeden
Tabi canım sen "bonus" olarak ekleneceksin Her bölümde yakında sende diss alma zevkine kapılıp delirirsin biz gibi
hmm tamam "BONUS" olacanHayır ben BONUS olacam banane yoksa sil beni listeden
Çok fazla diss yollanılmış@denizz19 @kerem @DarkLegenD @MasacRE- şok @Forumdash ve @MEnes pek şok olmaz
@dreamy @serhatt @xemrexxx @turkuazz @Aserat @destere
Tabi konunun kendisinede diss geldi o ayrı Ekli dosyayı görüntüle 64086
O zaman gelmesin diye ek bir çaba içine girebilirim belki de 99'da kalırım. 100 yapmak zorunda kalırsın ne belli.Bu detayı anlattığın için teşekkürler (101)
Bu hafıza ile unutmam ve zamanı gelince büyük bir zevkle uygulamaya geçeceğim
@destere yoldaşım bir gelmiş pir gelmiş. Kendisini her zamanki gibi yaptığı her hamlede destekliyorum.@denizz19 @kerem @DarkLegenD @MasacRE- şok @Forumdash ve @MEnes pek şok olmaz
@denizz19 @kerem @DarkLegenD @MasacRE- şok @Forumdash ve @MEnes pek şok olmaz
Ah ah keşke daha fazla mesaj sayım olsaydı bu konudaÇok fazla diss yollanılmış
Ek çaban ne olacak? Herkesin suyuna gidip diss yememekmi? yok ben kendimi 101 için bekleyecemO zaman gelmesin diye ek bir çaba içine girebilirim belki de 99'da kalırım. 100 yapmak zorunda kalırsın ne belli.
Umarım sanada uygular günün birinde ya da yine Kurtlar Vadisi Pusu konusuna biri dadanırda bir 49 diss daha yersin@destere yoldaşım bir gelmiş pir gelmiş. Kendisini her zamanki gibi yaptığı her hamlede destekliyorum.
Aslında düşününce onu da yapamam. Diss yememek için birinin suyuna gitmek falan umrumda olmaz yani. Yersek yiyelim yani çok da mesele değil. Bak şuanda düşündüm ve gerçekten gereksiz detay olduğunu fark ettim.Ek çaban ne olacak? Herkesin suyuna gidip diss yememekmi? yok ben kendimi 101 için bekleyecem
@destere yoldaşım benim sanatsal mesajlarıma diss atmaz. Buna ihtimal vermiyorum, o neyin ne olduğunu bilir.Umarım sanada uygular günün birinde ya da yine Kurtlar Vadisi Pusu konusuna biri dadanırda bir 49 diss daha yersin
Haydi bende boş yere diss atmamaya söz veriyorum ( en son ki sana attığım diss çok yerindeydi, öylesi olursa bilemem tabi )Aslında düşününce onu da yapamam. Diss yememek için birinin suyuna gitmek falan umrumda olmaz yani. Yersek yiyelim yani çok da mesele değil. Bak şuanda düşündüm ve gerçekten gereksiz detay olduğunu fark ettim.
@destere yoldaşım benim sanatsal mesajlarıma diss atmaz. Buna ihtimal vermiyorum, o neyin ne olduğunu bilir.
Zaten hakkı neyse o verilsin mesajlara o konulara bir şey diyemem. Adalet terazisinden asla şaşmayacağım, sen de şaşma zaten.Haydi bende boş yere diss atmamaya söz veriyorum ( en son ki sana attığım diss çok yerindeydi, öylesi olursa bilemem tabi )
Şaşmıyorumda ama destere gibi gönlu zenginlerede birşey diyemiyorumZaten hakkı neyse o verilsin mesajlara o konulara bir şey diyemem. Adalet terazisinden asla şaşmayacağım, sen de şaşma zaten.
Yoldaşım senin hatrına gönlünü zenginleştirmiş ve üstüne mesajların gerçekten disslik demiş. Yani tam manasıyla bu karşılığı sağlamak için her şeyi yapmış. Takdire şayan.Şaşmıyorumda ama destere gibi gönlu zenginlerede birşey diyemiyorum
Blöfünü görüyorum resti çekiyorum. Bonus da yapma diyorumhmm tamam "BONUS" olacan
9. bölümde konuk yarışmacı ol, sonra bakarız durumaBlöfünü görüyorum resti çekiyorum. Bonus da yapma diyorum
Değerlendirebilirim bu teklifini9. bölümde konuk yarışmacı ol, sonra bakarız duruma
Tokadı basmış senin gibi dış mihrağa helal olsun @destere ye herhalde kış uykusuna yatacak yine böyle cesur hareketler yaptığına göre @Harunnn60 @Forumdash @Çiğdem- @serhatt @MEnes @MasacRE- @DarkLegenD@denizz19 @kerem @DarkLegenD @MasacRE- şok @Forumdash ve @MEnes pek şok olmaz
Yoo ben bunu kendime jest olarak görüyorum Diss Savaşları'nda maksat diss koparmak ee bende öyle pek konularda yorum yazamıyorum, haliyle böyle toplu diss sevindirir beni Keşke daha fazla çene çalmış olsaydımda daha fazla olsaydı 1 tane bile mesajı es geçmemişti ve tam konusunda yakıştı disslerTokadı basmış senin gibi dış mihrağa helal olsun @destere ye herhalde kış uykusuna yatacak yine böyle cesur hareketler yaptığına göre @Harunnn60 @Forumdash @Çiğdem- @serhatt @MEnes @MasacRE- @DarkLegenD
Hahahaha yarıldım@denizz19 @kerem @DarkLegenD @MasacRE- şok @Forumdash ve @MEnes pek şok olmaz
@eskici 1 ay gerideki bildirimleri görebiliyoruz ve geldiğinde bu da vardı kesin ama kaçırmışsın Neyse sadece 2 bölüm kaçırdın ama bakıyorumda geldiğinden beri hâla diss yiyememişsin
Bildirimlerin sadece 10 tanesini görebildim sanırım bu yoktu 1 hafta öncesini falan görebildim daha tam alışamadım o yüzden diss yiyecek bir mesaj yazmadım ama yakında hepinizi geçerim tekrardan@eskici 1 ay gerideki bildirimleri görebiliyoruz ve geldiğinde bu da vardı kesin ama kaçırmışsın Neyse sadece 2 bölüm kaçırdın ama bakıyorumda geldiğinden beri hâla diss yiyememişsin
Sonra sakin bir zamanında kurcalarsın yazıları
Konunun kendisine beğeni at önceBildirimlerin sadece 10 tanesini görebildim sanırım bu yoktu 1 hafta öncesini falan görebildim daha tam alışamadım o yüzden diss yiyecek bir mesaj yazmadım ama yakında hepinizi geçerim tekrardan
Diss yemek benim işim istersem 1000 tane bile yerimKonunun kendisine beğeni at önce
@MasacRE- gör bak iddialı konuşuyor
Geçen bölüm seninle aynı diss sayısındaydık eskici bey ama bu bölümün ismi Oyun içinde Oyun, ben bir anda 100 küsür diss almış biriyim
@BesaleT konuya beğeni at
Kısa özet (diss yemeyi seven üyeler bu yarışmada yer alıyor. Ben ayda bir toplam kaç diss yemişiz hesaplıyorum. İnsanları kışkırtarak, damarlarına basarak diss kapmaya çalışıyoruz İnsanlar bana diss atmaya kıyamadıkları için bende bazı diss atmayı seven kişilerle iddialara girip kazanınca karşılığında bana diss atmalarını isteyip birinci oldum bu bölüm bizimkiside böyle bir yarışma, her türlü hile hurdayla diss yemek serbest )