Sanki ilk bana beğeni at da o şekilde devam etsin dedin diye hatırlıyorum ama neyseYoo, sen kendin attın, herkesde seni takip etti. Bir iki kişiye demiş olabilirim oyüzden ama bu seferki gibi değildi
Sanki ilk bana beğeni at da o şekilde devam etsin dedin diye hatırlıyorum ama neyseYoo, sen kendin attın, herkesde seni takip etti. Bir iki kişiye demiş olabilirim oyüzden ama bu seferki gibi değildi
@MasacRE- diss savaşında beğenmeme tuşuyla vurulsa ne olurYoo, sen kendin attın, herkesde seni takip etti. Bir iki kişiye demiş olabilirim oyüzden ama bu seferki gibi değildi
Tamam. Teşekkürler bildirdiğin için. Ben koyun kestirmeyi düşünüyordum. En iyisi bence. Dediğin gibi güven olmuyorIsveçte istediğini yede bodrumda en güvenilir yerden aldım Altın kasaptan Türkiye ye gidiyorsanız ordan alın
Hayır, sen ilk ne atarsan acaba takip edilecekmi diye konuşmuştuk. Biri harika atmıştı ama herkes sana uymuştuSanki ilk bana beğeni at da o şekilde devam etsin dedin diye hatırlıyorum ama neyse
@Sherlock yeni yarışmacımız olmak istermisin? 1 ay boyunca diss yemek için uğraşacaksınız. Tabi eğer diss yemeyi seviyorsan katıl
Bu bölüm üstadın @DarkLegenD geriledi baya
Tamam konuya beğeni at bari gelmişken ve mesajlarada ben hariç kimseye diss vermeŞimdilik kalması daha mantıklı sanki. Diss yemeden oldukça mutluyum.
Tamam konuya beğeni at bari gelmişken ve mesajlarada ben hariç kimseye diss verme
Keşke @DarkLegenD e senin kadar anlayışlı olsaİstediğin beğeni olsun, hemen atıyorum.
Ben mi tuhafımm 😱 Tövbeler tövbesiForumdaki erkekler niye bukadar tuhaf :S nerden buluyorsunuz bu lafları@Arslan Bey
YaniBen mi tuhafımm 😱 Tövbeler tövbesi
Zirvedeyim
Yarına artık
Gece gece tartışmayalım. Şu anda bol bol saçmalayabilirim.
eee hani?Yarın sakin kafayla Deniz'in ***** meselesini konuşursunuz
Konu yok, neyin tartışması?eee hani?
Gece yine gece deyip vazgeçeceksiniz
@Arslan Bey kapışma kapışma diye diye başımı ağrıttı kaç günicraat 0 @xemrexxx
Sende maşallah isveçten elini Türk dizilerine atmışsın@Yakamoz-Asi tam susacak haftayı buldunGeçen hafta olsaydı burayada bir yorum bırakırdın
Beğenim çok oldu. Bir destekte sen at konuya
Yani
Ay bu diziyide izliyordum bir ara
Sence @denizz19 neden bu kadar ön planda? Neden popüler forumda? Sözde "Askerdeyken"bile niçin hep o konuşuldu?Konu yok, neyin tartışması?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?