Zey TV Diss Savaşları 6. Bölüm - Sezon Finali

ee hani inceleyip gelmemiş yorum :A
Belki Atacan'ı alt ederiz diye yeni kategoriler ekledim, @MEnes ve Dark kârlı çıktı :F

Aramıza Deniz ve Kerem'de katıldı. Zirve karışacak. Şu aşamada tek benle sen birbirimize eş rakibiz gibi ama evet MS'de sende benden daha çok avantajlı gibisin ama ben yine @DarkLegenD in maskesine laf ata ata belki yine 20 diss alırım :A

Hey Dark, nerde yorum? :bağır::bağır:
Hadsizlik yaparsan tabii ki de diss alırsın. Avatarlarımın kalitesini ne zaman anlayacaksınız merak ediyorum.
Benim açımdan değişen bir şey olmamış pek, sen de @DarkLegenD i iyi yakalayıp atak yapmışsın :A Yalnız o nereden aldı bu kadar disi onu anlamadım, kim atıyor bu disleri sana dark, taktik ver bize :A

Her yoruma atlayıp, milletin tersini söylüyor. Budur taktik :A "Ciddi" duruşuda bir etken olabilir.
Ben hangi konuda bol diss görsem birşeyler yazıyorum ama bana vermiyorlar diss :T Damla'ya laflarımdan işe yaramamıştı :F Dark olmasaydı seni geçemezdim :A
@Yiğitt atmıyor çünkü küsüştük. O'nun dışında yan sanayi milli şef @sokak sanati atıyor. Geri kalanlar kara listemdekilerden gelmiş olabilir.

Hadsizlik yaparsan tabii ki de diss alırsın. Avatarlarımın kalitesini ne zaman anlayacaksınız merak ediyorum.

@Yiğitt atmıyor çünkü küsüştük. O'nun dışında yan sanayi milli şef @sokak sanati atıyor. Geri kalanlar kara listemdekilerden gelmiş olabilir.
Oooo @DarkLegenD buyurdular konuya :A

Nezamanki eski avatarlarına dönsen ozaman överim. Kusura bakma ama bu avatarlarla baya baya gıcık görünüyorsun :A
Bu yine eh işte ama öncekiler berbattı. Bunuda en kısa zamanda değiştirirsin umarım :A

@MEnes Kuzumm ne ettinde 3 diss birden yedin ne güzel kaçıyordun sen yaa:F:F @eskici yine kayboldun ama ne ara 8 dis yedin yaa :F:F @Dosi emeğine sağlık harika bir bölüm olmuş yeni sezonu merakla bekliyorum:D

Nezamanki eski avatarlarına dönsen ozaman överim. Kusura bakma ama bu avatarlarla baya baya gıcık görünüyorsun :A
Bu yine eh işte ama öncekiler berbattı. Bunuda en kısa zamanda değiştirirsin umarım :A
Beğendin mi?

Maalesef yine çirkin bir detay koymuşsun :F

@MasacRE- bu mesajada diss yedim :Z Daha işe yarıyor :A
Bu arada sen 15 diss yedin,15 diss atmışsın :A yorum yapmadın o detaya :A

Buna hayır diyemeyeceğim vee bendee varım diyorum :A :F
Hoşgeldin aramıza :A @MasacRE- @MEnes yeni kurban geldi :A Seninde son durumunu ekliyeyim :Z
Screenshot_20180716-231210.png

Ben de o moda girsem mi bazen düşünüyorum. :A Rahatlıkla alabileceğimi biliyorum. :A
Bi başladınmı hoşuna gider :A
Ben başta bana diss verdiklerinde hayrola niye derdim. Şimdi diss alma derdindeyim :A
Yarışmamız heyecanlı olacak, başlarda çok diss alanlar kendi aralarında,sonlardakide kendi aralarında kapışacak :A