Ben biraz hazıra konuyorum ondan galibaSen demek ki yeterince sinir edemiyorsun insanları![]()
Ben biraz hazıra konuyorum ondan galibaSen demek ki yeterince sinir edemiyorsun insanları![]()
Hadsizlik yaparsan tabii ki de diss alırsın. Avatarlarımın kalitesini ne zaman anlayacaksınız merak ediyorum.ee hani inceleyip gelmemiş yorum
Belki Atacan'ı alt ederiz diye yeni kategoriler ekledim, @MEnes ve Dark kârlı çıktı
Aramıza Deniz ve Kerem'de katıldı. Zirve karışacak. Şu aşamada tek benle sen birbirimize eş rakibiz gibi ama evet MS'de sende benden daha çok avantajlı gibisin ama ben yine @DarkLegenD in maskesine laf ata ata belki yine 20 diss alırım
Hey Dark, nerde yorum?![]()
Benim açımdan değişen bir şey olmamış pek, sen de @DarkLegenD i iyi yakalayıp atak yapmışsınYalnız o nereden aldı bu kadar disi onu anlamadım, kim atıyor bu disleri sana dark, taktik ver bize
![]()
@Yiğitt atmıyor çünkü küsüştük. O'nun dışında yan sanayi milli şef @sokak sanati atıyor. Geri kalanlar kara listemdekilerden gelmiş olabilir.Her yoruma atlayıp, milletin tersini söylüyor. Budur taktik"Ciddi" duruşuda bir etken olabilir.
Ben hangi konuda bol diss görsem birşeyler yazıyorum ama bana vermiyorlar dissDamla'ya laflarımdan işe yaramamıştı
Dark olmasaydı seni geçemezdim
![]()
Oooo @DarkLegenD buyurdular konuyaHadsizlik yaparsan tabii ki de diss alırsın. Avatarlarımın kalitesini ne zaman anlayacaksınız merak ediyorum.
@Yiğitt atmıyor çünkü küsüştük. O'nun dışında yan sanayi milli şef @sokak sanati atıyor. Geri kalanlar kara listemdekilerden gelmiş olabilir.
Emin miyiz?Hadsizlik yaparsan tabii ki de diss alırsın. Avatarlarımın kalitesini ne zaman anlayacaksınız merak ediyorum.
@Yiğitt atmıyor çünkü küsüştük. O'nun dışında yan sanayi milli şef @sokak sanati atıyor. Geri kalanlar kara listemdekilerden gelmiş olabilir.
Beğendin mi?Oooo @DarkLegenD buyurdular konuya
Nezamanki eski avatarlarına dönsen ozaman överim. Kusura bakma ama bu avatarlarla baya baya gıcık görünüyorsun
Bu yine eh işte ama öncekiler berbattı. Bunuda en kısa zamanda değiştirirsin umarım![]()
Maalesef yine çirkin bir detay koymuşsunBeğendin mi?
@MasacRE- bu mesajada diss yedimOooo @DarkLegenD buyurdular konuya
Nezamanki eski avatarlarına dönsen ozaman överim. Kusura bakma ama bu avatarlarla baya baya gıcık görünüyorsun
Bu yine eh işte ama öncekiler berbattı. Bunuda en kısa zamanda değiştirirsin umarım![]()
Sen ciddi anlamda zevksizsin.Maalesef yine çirkin bir detay koymuşsun
@MasacRE- bu mesajada diss yedimDaha işe yarıyor
Bu arada sen 15 diss yedin,15 diss atmışsınyorum yapmadın o detaya
![]()
Senden kat ve kat zevkli olduğumu düşünürsek demek ki senin zevk seviyen dipteSen ciddi anlamda zevksizsin.
Buna hayır diyemeyeceğim vee bendee varım diyorumisterse sende katıl aramizda, zirvedekiler baya çekişmeli olacak. Biz sondakilerde çekişmeli yarışalım![]()
Ben yeni kurban hepinize selamlarHoşgeldin aramıza@MasacRE- @MEnes yeni kurban geldi
Seninde son durumunu ekliyeyim
Ekli dosyayı görüntüle 60451
Bu da bana benziyor diss alması çok zorlu olacak.Hoşgeldin aramıza@MasacRE- @MEnes yeni kurban geldi
Seninde son durumunu ekliyeyim
Ekli dosyayı görüntüle 60451
Eminmisin? Daha dün gece aldık yarışmaya hemen 5 diss kapmış bile @gözlemciBu da bana benziyor diss alması çok zorlu olacak.![]()
Dünki mevzuda almış. Öyle bir tartışma her zaman olmaz sanmıyorum.Eminmisin? Daha dün gece aldık yarışmaya hemen 5 diss kapmış bile @gözlemci
iyiki günlük takılan biri değilde kolay lokma olarak görüyorum![]()
Herkes sen değil, diss almak için çabalar tüm yarışmacılarDünki mevzuda almış. Öyle bir tartışma her zaman olmaz sanmıyorum.![]()
Ben de o moda girsem mi bazen düşünüyorum.Herkes sen değil, diss almak için çabalar tüm yarışmacılarSen özelsin o konuda
![]()
Bi başladınmı hoşuna giderBen de o moda girsem mi bazen düşünüyorum.Rahatlıkla alabileceğimi biliyorum.
![]()