Sen de bana sardın iyice
Sen de bana sardın iyice
Ben gidince kim sana saracak? Az daha sabret.Sen de bana sardın iyice![]()
Bana saracak adam çok sen boşluğa düşme deBen gidince kim sana saracak? Az daha sabret.![]()
Diyor ki; "Artık git, seninle uğraşmaktan bıktım."Bana saracak adam çok sen boşluğa düşme de![]()
Nereye gidiyon ki sen sanki reelde dünyayı kurtaracanDiyor ki; "Artık git, seninle uğraşmaktan bıktım."![]()
Üniversite başlıyor ya, artık aktif kalamayacağım. Daha "tez" bitireceğim. Tez, eğer "tez" bitmezse, okul da "tez" bitmez.Nereye gidiyon ki sen sanki reelde dünyayı kurtaracan![]()
Kelime oyunu yapmaÜniversite başlıyor ya, artık aktif kalamayacağım. Daha "tez" bitireceğim. Tez, eğer "tez" bitmezse, okul da "tez" bitmez.![]()
Sen askerdeyken bile giriyordun ayrı da, ben kafamı ekstra buraya vermeyeyim.Kelime oyunu yapmaÜniversite varken foruma girilmez diye yasa mı var
![]()
Askerdeyken 17:00'dan sonra yakalanmadığını müddetçe kullanabiliyorsun telefonSen askerdeyken bile giriyordun ayrı da, ben kafamı ekstra buraya vermeyeyim.
Sonuç olarak sınavlarda dizi eleştirisi istemiyorlar.![]()
Zevkinden hiç vazgeçmiyor adam. Askerdeyken bile girmeye ve "dizi eleştirmenliğini" yapmaya devam ediyor.Askerdeyken 17:00'dan sonra yakalanmadığını müddetçe kullanabiliyorsun telefonben de hiç yakalanmadım
![]()
Ben askere gittiğimde 300 civarıydı Twitter takipçim askere gittim 400'ü geçtiZevkinden hiç vazgeçmiyor adam. Askerdeyken bile girmeye ve "dizi eleştirmenliğini" yapmaya devam ediyor.![]()
Çoğu da yumurta takipçidir. Kalkmış, bana takipçilerini savunuyor.Ben askere gittiğimde 300 civarıydı Twitter takipçim askere gittim 400'ü geçti![]()
Yoo hepsi civcivliÇoğu da yumurta takipçidir. Kalkmış, bana takipçilerini savunuyor.![]()
Göreceğiz artık.O nasıl oluyormuş? @denizz19 a baya diss verdin
Sen öyle san dostum
Senin havan söner inşallah@DarkLegenD dan umutluyum
o seni zirvelere taşımıştır![]()
Siz her konuda kapışıyorsunuz zaten
@denizz19'la kapışmak isterdim de, muhtemelen o ara forumda olmam.Diss Savaşları'nın yeni bölümünü erteledim.
@denizz19 nezaman kendini iyi hissederse ozaman devam ederizKendisi hem bölümün iddialı ismi hemde onunla karşılıklı yorumlaşmadan ben zevk almıyorum mesaj yazarken
Yeni bölümde sadece diss alma hesabı olmayacak. Eski bir bölümde olduğu gibi farklı kategorilerimiz olacaktır. Hangileri olacağı sürpriz olsun.
Yakın zamanda sezonun ilk bölümüyle görüşmek üzere...
@MasacRE- @gözlemci @kerem @eskici @DarkLegenD @MEnes @mrt-06
@vadikızı @turkuazz @dreamy @Arslan Bey @serhatt
Kafamı dağıtmak için giriyorum zaten foruma istediğin zaman yayınlayabilirsin biraz eğlenelim. 😳 Teşekkür ederim canım hep yanımdasın.Diss Savaşları'nın yeni bölümünü erteledim.
@denizz19 nezaman kendini iyi hissederse ozaman devam ederizKendisi hem bölümün iddialı ismi hemde onunla karşılıklı yorumlaşmadan ben zevk almıyorum mesaj yazarken
Yeni bölümde sadece diss alma hesabı olmayacak. Eski bir bölümde olduğu gibi farklı kategorilerimiz olacaktır. Hangileri olacağı sürpriz olsun.
Yakın zamanda sezonun ilk bölümüyle görüşmek üzere...
@MasacRE- @gözlemci @kerem @eskici @DarkLegenD @MEnes @mrt-06
@vadikızı @turkuazz @dreamy @Arslan Bey @serhatt
Gönül isterdiki daha fazlasını yapayım ama işte bukadar geliyor elden. Benim için çok kıymetlisin, oyüzden elimden gelen desteği vermeye çalışıyorum.Kafamı dağıtmak için giriyorum zaten foruma istediğin zaman yayınlayabilirsin biraz eğlenelim. 😳 Teşekkür ederim canım hep yanımdasın.
1 hafta daha burdaysan gelecek hafta Cumartesi gecesi yayınlarım@denizz19'la kapışmak isterdim de, muhtemelen o ara forumda olmam.
Tabii, önce kendini toparlasın da.
Ozan atışması gibi olacaksa, ben de katılayım.Gönül isterdiki daha fazlasını yapayım ama işte bukadar geliyor elden. Benim için çok kıymetlisin, oyüzden elimden gelen desteği vermeye çalışıyorum.
Haftaya yayınlarım canımGeceleri hesaplama işlerini yapıyorum genelde ve Cumartesi gecesi en uygunu oluyor ama dün yayınlamama kararı almadığım için hesaplamadım.
1 hafta daha burdaysan gelecek hafta Cumartesi gecesi yayınlarım![]()