- Reaksiyon puanı
- 113,175
- Puanı
- 1,060
Sen şunu instagramdan sonra belirt. Benim kafam almadı pek 1 haftamız var daha. Konuşuruz Olmadı size özel bölüm açarızOzan atışması gibi olacaksa, ben de katılayım.
Sen şunu instagramdan sonra belirt. Benim kafam almadı pek 1 haftamız var daha. Konuşuruz Olmadı size özel bölüm açarızOzan atışması gibi olacaksa, ben de katılayım.
Sen şunu instagramdan sonra belirt. Benim kafam almadı pek 1 haftamız var daha. Konuşuruz Olmadı size özel bölüm açarız
@denizz19 adına Ekim'e ertelenmesi iyi olmuş.Diss Savaşları'nın yeni bölümünü erteledim.
@denizz19 nezaman kendini iyi hissederse ozaman devam ederiz Kendisi hem bölümün iddialı ismi hemde onunla karşılıklı yorumlaşmadan ben zevk almıyorum mesaj yazarken
Yeni bölümde sadece diss alma hesabı olmayacak. Eski bir bölümde olduğu gibi farklı kategorilerimiz olacaktır. Hangileri olacağı sürpriz olsun.
Yakın zamanda sezonun ilk bölümüyle görüşmek üzere...
@MasacRE- @gözlemci @kerem @eskici @DarkLegenD @MEnes @mrt-06
@vadikızı @turkuazz @dreamy @Arslan Bey @serhatt
Deniz yayınlanmasını istediğini belirtti ama yinede 1 hafta daha geçsin istiyorum. haftaya yayınlarız inşallah. Farklı kategorilerde de yarışacaksınız@denizz19 adına Ekim'e ertelenmesi iyi olmuş.
Programın ismini değiştirmelisin o zaman.Deniz yayınlanmasını istediğini belirtti ama yinede 1 hafta daha geçsin istiyorum. haftaya yayınlarız inşallah. Farklı kategorilerde de yarışacaksınız
Hayır, yine diss ile alakalı Eski bölümleri bilmediğin için yaşayarak öğreneceksinProgramın ismini değiştirmelisin o zaman.
Diss Savaşları'nın yeni bölümünü erteledim.
@denizz19 nezaman kendini iyi hissederse ozaman devam ederiz Kendisi hem bölümün iddialı ismi hemde onunla karşılıklı yorumlaşmadan ben zevk almıyorum mesaj yazarken
Yeni bölümde sadece diss alma hesabı olmayacak. Eski bir bölümde olduğu gibi farklı kategorilerimiz olacaktır. Hangileri olacağı sürpriz olsun.
Yakın zamanda sezonun ilk bölümüyle görüşmek üzere...
@MasacRE- @gözlemci @kerem @eskici @DarkLegenD @MEnes @mrt-06
@vadikızı @turkuazz @dreamy @Arslan Bey @serhatt