Ama kaç kere söyledim ben bu konuyu anlamıyorum diyeKonuya iyi birşeyler yap
Etiketkediğim mesajada. Seni boşuna etiketlememiş olayım Gözlük atma
Ama kaç kere söyledim ben bu konuyu anlamıyorum diyeKonuya iyi birşeyler yap
Etiketkediğim mesajada. Seni boşuna etiketlememiş olayım Gözlük atma
Verilen emeği boş geçmeAma kaç kere söyledim ben bu konuyu anlamıyorum diye
Ne yapmamı isytiyorsun söyle onu yapacamVerilen emeği boş geçme
Toplum ne yapıyorsa sen uy yeter
Anlamayacak ne var ya, 1 ay boyunca en çok diss alanlar kazanıyor. Ben özellikle diss almak için @DarkLegenD in avatarına bilerek çirkin dedim ve en az 20 kere yedi tuzağımı ve bana diss attı şimdi ifşa olduk ama olsun.
Haydi gereğini yap.
Sezon finali yaptık ama sonbaharda yine rahatsız ederim seni
bir önceki sayafada ne dedimNe yapmamı isytiyorsun söyle onu yapacam
Alınma ama seni kırmak istemediğimi biliyorsunbir önceki sayafada ne dedim
neyse boşver. Kızdım sana, zorlama yok bende
Ah ah canım, ben böyle ufak şeylere kırılırmıyım hiç? Hele söz konusu sensen.Alınma ama seni kırmak istemediğimi biliyorsun
Gördüm onu da. O daha da ilginç doğrusu.Sen beğenmedin bizi, istemediğini söylemiştin, yoksa sırf o hileli başlıklı konuna aldiğın diss ile birinci olmuştun
Konuya ve etiket listeme beğeni at
Detaylı bakamamışsın, bir kategoride birinci olmuşsun
Sonunculuğu kimselere bırakmayı düşünmüyorum uzun bir süre.Ne yapayım, bizi her ay yenmeni önlemek için o kategorileride açtım ama artık sayımız çoğaldı, bir dahaki bölüme yine azalacak, yoksa işin içinden çıkamam
Bak şunlara, sana kafa tutuyorlar
@MasacRE- biz en iyisi kendi aramızda sonuncu olmamak için mücadele edelim, yani @MEnes den sonra sonuncu olmamak için
Yarış mrt-06 @DarkLegenD Deniz ve kerem arasında geçecek belli
Pek görmüş gibi değilsinGördüm onu da. O daha da ilginç doğrusu.
@eskici gelmezse o zor canımSonunculuğu kimselere bırakmayı düşünmüyorum uzun bir süre.
Ben jüri olarak da prim yaparım MS'den @denizz19 un üstüne oynayacağım özellikle, böylelikle hem ondan dis alacağım hem de rakibime dis attırtacağım bir taşla iki kuş4 diss ile geçtin @DarkLegenD i ama ilginç olan kısım, senin mesaj oranına diss sayının az olması. Orda geridesin
Bizim yeni kategori diss atma kötüdür ve sen orda sonuncusun
@denizz19 yeni yarışmada seni geçmeye çalışacak ve MS sayesinde siz yarışmacılar avantajlısınız. Olan ben @MasacRE- @eskici ve @MEnes e olacak
Çok dahiyane bir fikir ama keşke açıklamasaydın saf olduğunu bir kez daha ortaya çıkardınBen jüri olarak da prim yaparım MS'den @denizz19 un üstüne oynayacağım özellikle, böylelikle hem ondan dis alacağım hem de rakibime dis attırtacağım bir taşla iki kuş
Gördüm gördüm kimseye dis atmadığım için birinci olmayı normal karşıladım yani.
Belki gerçekte dis almak istemiyorum, o yüzden bunu sana açıkladım dis atmaman için ne biliyorsunÇok dahiyane bir fikir ama keşke açıklamasaydın saf olduğunu bir kez daha ortaya çıkardın
O kadar yılan değilsin henüzBelki gerçekte dis almak istemiyorum, o yüzden bunu sana açıkladım dis atmaman için ne biliyorsun
Toplam mesaj sayılarımız ve diss sayısı oranlarında da sonuncusunGördüm gördüm kimseye dis atmadığım için birinci olmayı normal karşıladım yani.
isterse sende katıl aramizda, zirvedekiler baya çekişmeli olacak. Biz sondakilerde çekişmeli yarışalımBende bu ay sokak çalgıcısı sayesinde epey diss yedim katılsam zirvedeydim şuanda
ee hani inceleyip gelmemiş yorumBen jüri olarak da prim yaparım MS'den @denizz19 un üstüne oynayacağım özellikle, böylelikle hem ondan dis alacağım hem de rakibime dis attırtacağım bir taşla iki kuş
Benim açımdan değişen bir şey olmamış pek, sen de @DarkLegenD i iyi yakalayıp atak yapmışsın Yalnız o nereden aldı bu kadar disi onu anlamadım, kim atıyor bu disleri sana dark, taktik ver bizeee hani inceleyip gelmemiş yorum
Belki Atacan'ı alt ederiz diye yeni kategoriler ekledim, @MEnes ve Dark kârlı çıktı
Aramıza Deniz ve Kerem'de katıldı. Zirve karışacak. Şu aşamada tek benle sen birbirimize eş rakibiz gibi ama evet MS'de sende benden daha çok avantajlı gibisin ama ben yine @DarkLegenD in maskesine laf ata ata belki yine 20 diss alırım
Hey Dark, nerde yorum?
Her yoruma atlayıp, milletin tersini söylüyor. Budur taktik "Ciddi" duruşuda bir etken olabilir.Benim açımdan değişen bir şey olmamış pek, sen de @DarkLegenD i iyi yakalayıp atak yapmışsın Yalnız o nereden aldı bu kadar disi onu anlamadım, kim atıyor bu disleri sana dark, taktik ver bize
Sen demek ki yeterince sinir edemiyorsun insanlarıHer yoruma atlayıp, milletin tersini söylüyor. Budur taktik "Ciddi" duruşuda bir etken olabilir.
Ben hangi konuda bol diss görsem birşeyler yazıyorum ama bana vermiyorlar diss Damla'ya laflarımdan işe yaramamıştı Dark olmasaydı seni geçemezdim