- Reaksiyon puanı
- 113,957
- Puanı
- 1,060
Belki olursunBen yarışmada yokum ki zaten
Belki yılbaşında olurum diyorsan şuankini kayıt ederiz
Belki olursunBen yarışmada yokum ki zaten
Yılbaşında olurum daBelki olursunşimdi olmasa bile Ağustostan itibaren hepimiz 0 oluyoruz ve yılbaşına kadar nekadar toplarsak o rakamlar yarışacak
Belki yılbaşında olurum diyorsan şuankini kayıt ederiz
Yeni katılacaklar için toplam kategorimizde oluyor ama 11. Bölümde olacaksan şimdiden seni listeye alma adına ekleyelim ki yılbaşında 'Ağustosta bu kadar diss vardı ve şimdi bu kadar üstüne katmış' diyebileyimYılbaşında olurum daYılbaşında olursam ağustos-ocak arasına bakmayacak mısınız zaten?O yüzden şimdiki sayımın bilinmesinin bir önemi yok
Ekle bari pek anlamadım ama editleyimYeni katılacaklar için toplam kategorimizde oluyor ama 11. Bölümde olacaksan şimdiden seni listeye alma adına ekleyelim ki yılbaşında 'Ağustosta bu kadar diss vardı ve şimdi bu kadar üstüne katmış' diyebileyim
Yeni bölümde anlarsınEkle bari pek anlamadım ama editleyim
İddiasızım zaten hocamAykut hocamın diss sayısını ifşalama fikri, çık aklımdan... @xdragxx
Sorun değil. O kemik kadro kısmında değil, toplama eklenecek, sadece yılbaşında kemik kadroda olabilmek için gerekli rakamlarAykut hocamın diss sayısını ifşalama fikri, çık aklımdan... @xdragxx
İddiasızım zaten hocam
Sorun değil. O kemik kadro kısmında değil, toplama eklenecek, sadece yılbaşında kemik kadroda olabilmek için gerekli rakamlarsenin zaman daralıyor. Bu gidişle bir rakipten kurtuluruz
Kendini zorlama. Seyircimiz olursun artık.Aykut hocam için yaktık...
Ek süre lazım.
Benle ne alakası var hocam atın ss'yiHocam... Senin yüzünden gg wp olduk... @xdragxx
Benle ne alakası var hocam atın ss'yi
Satmak değil hocam :Hocam neden sattın hemen beni...
Satmak değil hocam :Zeynep işin içine beni niye kattı anlamadımssss
Yahu hangi birini sayayım ?Hocam kendisi benden bezmiş, paramparçayım...
Herşey bir 🦋 etkisi oldu. Konuya yazdın nerden bakılıyor deyip sonra hop yarışmacı kadrosuna eklendinSatmak değil hocam :Zeynep işin içine beni niye kattı anlamadımssss
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?