Abidin reise cevap yazmamak olmaz@Bully Erinç gaza bastı
@Gerekli24 kaldı bi ama o da buna cevap yazdımı tamam
İyi ki limit koydumhaftayı iyi kapattık 😎
Ekli dosyayı görüntüle 90968
Abidin reise cevap yazmamak olmaz@Bully Erinç gaza bastı
@Gerekli24 kaldı bi ama o da buna cevap yazdımı tamam
İyi ki limit koydumhaftayı iyi kapattık 😎
Ekli dosyayı görüntüle 90968
Ben de programım ile alakalı yazdın sandımForumda mesaj yazma isteğim son günlerde hiç yok.
fazla uğrayamadım şu sıralar ondan araya kaynamıştır,Tebrikler🤗🤗
Ben dedikten sonra pek bir etkisi olmuyor
Ortağım...
10 mesajın oldu senindeAbidin reise cevap yazmamak olmaz
Ben daha yeni çözdüm tebrik olayını 🙈 işde bayağı yoğunum yaa, fazla adapte olamıyorum bu hafta. Sağlam Diss almışın :=) Diss aldın diye tebrik etmekde ilginç geldi, hayatta sadece oyun gereği Diss alman dileğiyle :=)Tam değiltebriki alamadım daha
Yazmam için önce bölümü okumam gerekiyor.Ben de programım ile alakalı yazdın sandım
Harika sayı@Dosi özelden atmama gerek yok zaten bitmiş yarışma direk buradan göndereyim diss sayısını. Hiç beklemediğim şekilde artmış 91 olmuş resmen... Yine yeniden kanım dondu...
Hiç beklemediğim düzeyde artmış, hepsi senin suçun....
Harika sayıhemen konuya ekleyeyim ve analizi yapayım
65 diss almışsın 7 ayda ama bukadar diss atmış olamam 😱Hiç beklemediğim düzeyde artmış, hepsi senin suçun...
İyi diss almışım, beklediğimden çok daha fazlası...65 diss almışsın 7 ayda ama bukadar diss atmış olamam 😱
Bi baksana üstten, benim harici çok atan olmuşmudiss kısmına bakarsan diss atanları görürsün
Başkalarından 10 diss almış olsan bile bu çokİyi diss almışım, beklediğimden çok daha fazlası...Hepsi sen değilsin ama yüzde 70 sensin...
Kesinlikle ve 10'dan çok bile almış olabilirim başkalarından, gerçekten çok...Başkalarından 10 diss almış olsan bile bu çok
Seni de ekledim konuya. Attığın tepki ve yaptığın yorumlar reyting olarak sayaca işler. Yetiştin yine
Bu arada @MasacRE artık hiç bir mesajıma cevap vermiyor. Galiba küsmüş bana sebepsiz yere😱
Konudaki zirvemi bile yorumlamadı
Edit: cidden es geçiyormuş 😱 neyse öğrenmiş oldum tam olarak...
Keyfi bilir. Bir şey diyemem.Kesinlikle ve 10'dan çok bile almış olabilirim başkalarından, gerçekten çok...İyi yaptın ekleyerek ama yerim yine değişmemiş tabi.Reyting önemli tabii, siz kanal sahiplerinin tek derdi bu olsa gerek.Yoldaşımın derdi nedir bilmiyorum ama yine boş işler peşindedir...@MasacRE
Benim boş işler peşinde olduğum ne zaman görülmüş sayın yoldaşımKesinlikle ve 10'dan çok bile almış olabilirim başkalarından, gerçekten çok...İyi yaptın ekleyerek ama yerim yine değişmemiş tabi.Reyting önemli tabii, siz kanal sahiplerinin tek derdi bu olsa gerek.Yoldaşımın derdi nedir bilmiyorum ama yine boş işler peşindedir...@MasacRE
O nereden çıktı ya, ben niye küseyim sana durduk yereBaşkalarından 10 diss almış olsan bile bu çok
Seni de ekledim konuya. Attığın tepki ve yaptığın yorumlar reyting olarak sayaca işler. Yetiştin yine
Bu arada @MasacRE artık hiç bir mesajıma cevap vermiyor. Galiba küsmüş bana sebepsiz yere😱
Konudaki zirvemi bile yorumlamadı
Edit: cidden es geçiyormuş 😱 neyse öğrenmiş oldum tam olarak...
Diğerleri seni örnek alsınlar. Teşekkürler
@Tolstoyevski ve sen hariç kimse beni tebrik etmedi
Hele o @MasacRE zirveyi bana kaptırdı diye kıskanmış anlaşılan
Diğerlerinide kınıyorum
@Aserat @Sherlock @xdragxx @Turkuazz @denizz19 @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Angelica (tebrik için diyorum yoksa bazılarınız eline sağlık falan dedi)
O nereden çıktı ya, ben niye küseyim sana durduk yereGeçen 10 mesaj muhabbeti yapmadık mı işte. Ondan sonra genelde akşam maç zamanları geldim foruma, diğer bildirimlerden atladığım şeyler olmuş olabilir senin zirven de orada kaynamıştır arada
Şampiyonluğunuzu da kutluyorum Dosi hanım. İyi bir performans gösterip hak ettiniz bu birinciliği. Yalnız yeniler çok tehlikeli, bir sonraki turda hepimizi harcar bu yeniler, hiç başa çıkılacak gibi değiller
Görünen bütün bildirimlerime baktım şimdi de senden reyting sonuçları dışında hiçbir bildirimim yok bu süreçteBir kaç kere es geçtin, özelden de bahsin geçmişti. Baktım artık oralı olmuyorsun bu konu dışında etiketleri bıraktım. Bak kaç gün futbolda ben de varım ama seni etiketlemedim mesajlarıma
Yeniler artık bizimle eşit durumda olacaklar, Aserat çok tehlikeli. Diğerleri ile baş etme olasılığımız olabilir. Ben de memnun değilim bu durumdan ama yapacak bir şey yok
Üst mesajımda alıntımda var işte etiketimGörünen bütün bildirimlerime baktım şimdi de senden reyting sonuçları dışında hiçbir bildirimim yok bu süreçteÖzele de gelirsek foruma uzun süre girmedikten sonra orası baya dolup taşmış. Daha yeni yeni okuyorum o mesajları ben, güncel mesajlardan çok uzaktayım yani
Tamam işte onun dışında başka bir şey yok. O da bildirimlerin arasında görünmüyor şu anda mesela. Daha önce baksam görürdüm ama silinmiş demek ki. O kadar etiket kaçırma olur Dosi hanım, biraz daha ısrarla bir yerlere etiketleseydiniz bari, boşu boşuna beni küs zannetmişsiniz kendinizeÜst mesajımda alıntımda var işte etiketimsana taş atmışımya. Ondan öncesinde de sonuçları ekledşiim falan diye etiketlemiştim. ondan sonra bıraktım zaten seni etiketlemeyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?