- Reaksiyon puanı
- 114,197
- Puanı
- 1,060
MEnes. Hep kanım donuyor diyorKimmiş o
MEnes. Hep kanım donuyor diyorKimmiş o
O muhteşem Survivor ve dizi analizlerini Twitter yerine burada yapsaydın belki geçebilirdin biziAdımı kullanıp prim yapmaktan vazgeç artık
@Sherlock @Forumdash @Dosi @MasacRE gibi bu forumda hiçbir işe yaramayan kişiler beni nasıl geçerler
Ben burada eskisi kadar olmasam da gölgemle bile ezerim sizi sonradan gelen varoşlarO muhteşem Survivor ve dizi analizlerini Twitter yerine burada yapsaydın belki geçebilirdin bizi
Seni ve @Aserat ı tebrik ederimKonu güncellendi ve tüm analiz ve Diss listesi eklenmiştir
@Angelica @Aserat @Bully @xdragxx @Emre Ozansoy @MasacRE @Sherlock @Gerekli24 @Turkuazz @The_Erinch @Tolstoyevski @denizz19
Diğerleri seni örnek alsınlar. TeşekkürlerSeni ve @Aserat ı tebrik ederim
Fena gitmemişim. Aktif olduğum dönemde diss listesinde en üst sıralardaydım. Bakalım Ocak'a kadar napacaz
Zorla da olsa dedim ben Bir de etiket mi versek diss şampiyonu diyeDiğerleri seni örnek alsınlar. Teşekkürler
@Tolstoyevski ve sen hariç kimse beni tebrik etmedi
Hele o @MasacRE zirveyi bana kaptırdı diye kıskanmış anlaşılan
Diğerlerinide kınıyorum
@Aserat @Sherlock @xdragxx @Turkuazz @denizz19 @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Angelica (tebrik için diyorum yoksa bazılarınız eline sağlık falan dedi )
Diğerleri seni örnek alsınlar. Teşekkürler
Diğerlerinide kınıyorum
@Aserat @Sherlock @xdragxx @Turkuazz @denizz19 @Gerekli24 @Emre Ozansoy @Angelica (tebrik için diyorum yoksa bazılarınız eline sağlık falan dedi )
Diğerleri seni örnek alsınlar. Teşekkürler
Diğerlerinide kınıyorum
Ne kaparsam kâr
Konuya tekrar bak canım
Bakıyorum hemenn
@Aserat 986 mııı 😱
Demek ki tam bakmamışsınBen senin diss sayını görmedim ki tebrik ediyorum
Yok, bu yarışmanın sonu yok oyüzden etikete gerek yok ortalık etiketlerle dolduZorla da olsa dedim ben Bir de etiket mi versek diss şampiyonu diye
Fazla etiketten zarar çıkmazYok, bu yarışmanın sonu yok oyüzden etikete gerek yok ortalık etiketlerle doldu
Demek ki tam bakmamışsın
Alıntılara iyi bak, konuya bak diyorum, sende tamam deyip aseratın sonucunu yazdın yani konuya bakmışsın ama o konuda benim Diss sayım var üstelik SS ile ve benimki ilk açıklanmış. Benim anlatmaya çalıştığım konuya yarım yamalak bakmışsın.Aseratı demedim senin diss dedim zeynepcim bana aseratın diss sayısını gösteriyosun
Alıntılara iyi bak, konuya bak diyorum, sende tamam deyip aseratın sonucunu yazdın yani konuya bakmışsın ama o konuda benim Diss sayım var üstelik SS ile ve benimki ilk açıklanmış. Benim anlatmaya çalıştığım konuya yarım yamalak bakmışsın.
Bunu sen yazdın, niye nasıl yazacağım diyorsun 😱@Aserat 986 mııı 😱
Yarım yamalak bakmadım o gün tek tek tüm sayfalara baktım ama senin diss sayını görmedim ben her zaman tek tek bakarım sayfalara yarım yamalak baksam aseratin sayısını nasıl yazacağım
Bunu sen yazdın, niye nasıl yazacağım diyorsun 😱
Ben mesajlarda değil konuda yazdım onun ve benim Diss sayımı. İkimizi en sona bırakıp konuda açıkladım. Sen konuya tekrar bakıp onun dissini yazdın
Ee ben de farklı bir şey demedim. Sen konuya tam bakmamışsın diyorum deminden beri ama kabul etmiyorsun. Tam baksaydın benimkinide yorumlardın ama tek aseratı yorumladın. ikisi aynı anda yazıldı konuda.Evet ama seninkini görmedim görsem yazardım zeynep
Ben senin diss sayını görmedim ki tebrik ediyorum
Demek ki tam bakmamışsın
Ee ben de farklı bir şey demedim. Sen konuya tam bakmamışsın diyorum deminden beri ama kabul etmiyorsun. Tam baksaydın benimkinide yorumlardın ama tek aseratı yorumladın. ikisi aynı anda yazıldı konuda.
Bak sana ilk cevabım demek ki tam bakmamışsın oldu ama sen herzaman ki gibi başka şeyler yazdın
Bakıp görememişsen tam bakmamışsın oluyor tabiki.Baktım ama görmemişim yarım bakmakla görmemek aynımı zeynep neyse uzatmayalım kusura bakma daha dikkatli olmalıymışım tebrik ediyorum tekrardan
Genel olarak kimseyi tebrik etmediğim için kalmış öyle. Tebrikler.Diğerleri seni örnek alsınlar. Teşekkürler
Diğerlerinide kınıyorum