@Tolstoyevski nasıl o kadar dis alıyor onu da anlamadım zatenBu bir nevi nekadar yarışmacı olmak istediklerini gösteren bir test
Bu arada disslerinle eski şampiyon @Tolstoyevski 'yi devirdin
@Tolstoyevski nasıl o kadar dis alıyor onu da anlamadım zatenBu bir nevi nekadar yarışmacı olmak istediklerini gösteren bir test
Bu arada disslerinle eski şampiyon @Tolstoyevski 'yi devirdin
@eskici de yok ama 300 küsür dissi varBu tabloya girmezsen hiçbir baharda o dis sayılarını göremezsin@Dosi @Emre Ozansoy
Ekli dosyayı görüntüle 90882
Twitter'da takılıyorum ben
Survivor nedeniyle oldu. Bir öncekide 300 küsür. Belki 2. Olabilirsin. Sürpriz olsun. 300ün küsüratını demiyeyim. Burun farkı var
İşte açıklananlardan olmuş olabilir veya açıklanmayan daKim 1.oldu
Haha dur sen git bazinga'nın yorumunu bul oku, senin favori filmin ile alaklı önemli şeyler yazmışSsssssss
Bi @Dosi 'den baya topladım bayram harçlığı toplar gibi, sağolsun.@Tolstoyevski nasıl o kadar dis alıyor onu da anlamadım zatenForumda siyaset bile yasak. Hadi biraz da futbolu say, başka nereden dis topluyor bu adam
Hmm düşüneyim birazSonraki Survivor sezonun bitimine kadar yeni bölüm yayınlanmamasını talep ediyorum
5.demiş dimi film listesinde aferin Ozan admineHaha dur sen git bazinga'nın yorumunu bul oku, senin favori filmin ile alaklı önemli şeyler yazmışFC Hakkında
Sürekli senden olmamış yiyorum, başka nereden geliyor sahiden bunlar ne tartışmaların içindeyim ne de herhangi bir kaos 😱
Her hafta veriyoruz yaUmarım benim sana verdiğim karşılığı sen de Ya Tutarsa için yaparsın 10 mesajdan fazlasını isterim reytingimi çaldığın için.@Dosi
Git bak diss kısmına görürsünSürekli senden olmamış yiyorum, başka nereden geliyor sahiden bunlar ne tartışmaların içindeyim ne de herhangi bir kaos 😱
Aynen 3e katlamışız@Dosi hanım yapmaz öyle şey. Rakibine dis kazandırmaz
Bir geçen sezonki sayılara bak bir de bu sezona. Survivor olmasa dis alamayacağız, baksana halimize
Ama tekrar izleyip gözden geçirecek5.demiş dimi film listesinde aferin Ozan admine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?