@Tolstoyevski nasıl o kadar dis alıyor onu da anlamadım zatenBu bir nevi nekadar yarışmacı olmak istediklerini gösteren bir test
Bu arada disslerinle eski şampiyon @Tolstoyevski 'yi devirdin![]()
@Tolstoyevski nasıl o kadar dis alıyor onu da anlamadım zatenBu bir nevi nekadar yarışmacı olmak istediklerini gösteren bir test
Bu arada disslerinle eski şampiyon @Tolstoyevski 'yi devirdin![]()
@eskici de yok ama 300 küsür dissi varBu tabloya girmezsen hiçbir baharda o dis sayılarını göremezsin@Dosi @Emre Ozansoy
Ekli dosyayı görüntüle 90882
Twitter'da takılıyorum ben![]()
Survivor nedeniyle oldu. Bir öncekide 300 küsür. Belki 2. Olabilirsin. Sürpriz olsun. 300ün küsüratını demiyeyim. Burun farkı var![]()
İşte açıklananlardan olmuş olabilir veya açıklanmayan daKim 1.oldu![]()
Haha dur sen git bazinga'nın yorumunu bul oku, senin favori filmin ile alaklı önemli şeyler yazmışSsssssss
Bi @Dosi 'den baya topladım bayram harçlığı toplar gibi, sağolsun.@Tolstoyevski nasıl o kadar dis alıyor onu da anlamadım zatenForumda siyaset bile yasak. Hadi biraz da futbolu say, başka nereden dis topluyor bu adam
![]()
Hmm düşüneyim birazSonraki Survivor sezonun bitimine kadar yeni bölüm yayınlanmamasını talep ediyorum![]()
5.demiş dimi film listesinde aferin Ozan admineHaha dur sen git bazinga'nın yorumunu bul oku, senin favori filmin ile alaklı önemli şeyler yazmışFC Hakkında
![]()
Sürekli senden olmamış yiyorum, başka nereden geliyor sahiden bunlar ne tartışmaların içindeyim ne de herhangi bir kaos 😱
Her hafta veriyoruz yaUmarım benim sana verdiğim karşılığı sen de Ya Tutarsa için yaparsın 10 mesajdan fazlasını isterim reytingimi çaldığın için.@Dosi
Git bak diss kısmına görürsünSürekli senden olmamış yiyorum, başka nereden geliyor sahiden bunlar ne tartışmaların içindeyim ne de herhangi bir kaos 😱![]()
Aynen 3e katlamışız@Dosi hanım yapmaz öyle şey. Rakibine dis kazandırmaz
Bir geçen sezonki sayılara bak bir de bu sezona. Survivor olmasa dis alamayacağız, baksana halimize![]()
Ama tekrar izleyip gözden geçirecek5.demiş dimi film listesinde aferin Ozan admine![]()