Canım yoldaşım
Canım yoldaşım
Bu ay bitene kadar serbestsin ama 10 mesaj bu hafta gelsin yılda 2 kere geliyor. Çoşsun10 mesaj yazılır ya kolay iş o Hiç olmadı ara ara hortlatıp konuyla alakasız muhabbet ederiz burada
Ne zaman açıklayacaksın be hadi @Dosi
Rahat olun Dosi hanım, şu yazdığım mesajla 4'e ulaştım bileBu ay bitene kadar serbestsin ama 10 mesaj bu hafta gelsin yılda 2 kere geliyor. Çoşsun
Twitter'da takılıyorum benNe oldu ne acelen var
Bunu yazman bile +1 kazandırdı sana (5 oldu) @DosiBöyle şartlandırırsanız yazmamsssss
Böyle şartlandırırsanız yazmamsssss
Rahat olun Dosi hanım, şu yazdığım mesajla 4'e ulaştım bile
Keşke 20 deseymişimTwitter'da takılıyorum ben
Olabilir ama hoş değil mlsfBunu yazman bile +1 kazandırdı sana (5 oldu) @Dosi
2 kişi hariç herkesi açıkladım gece ayarlarım konuya yarın bakarsınNe zaman açıklayacaksın be hadi @Dosi
Gıcıklık yapıyorumOlabilir ama hoş değil mlsf
Laf ağızdan çıktı bir kere Dosi hanım Ama 20 de oluruz zaten, o da kolayKeşke 20 deseymişim
Oha ne kadar fazlaymış. 😱 O zaman bir başka bahara artık.En yüksek oran 571di. Çok güvenme kendine
Kim 1.oldu2 kişi hariç herkesi açıkladım gece ayarlarım konuya yarın bakarsın
Bu bir nevi nekadar yarışmacı olmak istediklerini gösteren bir testLaf ağızdan çıktı bir kere Dosi hanım Ama 20 de oluruz zaten, o da kolay
Bu tabloya girmezsen hiçbir baharda o dis sayılarını göremezsin @Dosi @Emre OzansoyOha ne kadar fazlaymış. 😱 O zaman bir başka bahara artık.
Survivor nedeniyle oldu. Bir öncekide 300 küsür. Belki 2. Olabilirsin. Sürpriz olsun. 300ün küsüratını demiyeyim. Burun farkı varOha ne kadar fazlaymış. 😱 O zaman bir başka bahara artık.
Şöyle diyeyim ölecek olsam bile girmem.Bu tabloya girmezsen hiçbir baharda o dis sayılarını göremezsin @Dosi @Emre Ozansoy
Ekli dosyayı görüntüle 90882