Zey TV Diss Savaşları 10. Bölüm Yaz Özel - Büyük Rekabet

Konuya da cevaba da tepki atmıştım zaten söylenecek pek bir şey yok. Sonuncuyum :A Kim sondan ikinci ise ondan teşekkür bekleyeceğim onu sonunculuktan kurtardığım için :A
@xdragxx oydu galiba :F
Ama @Turkuazz 'ı da umutlandırdın. Belki sonraki bölümde yine sen sonuncu olup onu kurtaracaksın :A

Programın kurulmasında büyük payı olan ve herzaman ki gibi yarışma sonuç zamanı ortalıklarda olmayan @MasacRE 'nin diss sayısının açıklanma zamanı.

Kendisi geçen sefer 4. olmuştu. Bakalım bu kez zirve olacak mı :A
@MasacRE +218 (286)
Ben pazartesi geleceğim dedim Dosi hanım, saat belirtmedim ki. Bak geldim işte buradayım :A Yalnız böyle teker teker sonuç açıklanacağını bilmiyordum, böyle farklı bir heyecan katılmış olaya :A

Performansım da gayet iyi. @Emre Ozansoy uçmuş ama o kemik kadroda olmadığından bizim grup arasında zirve bana ait sanırım? :A

• Harika
Reactions: Emre Ozansoy
Bende @kerem gibi bu konuya en az 10 yorum yazmayan yarışmacılara yaptırım yapayım :A
Bir sonraki yarışmaya katılmaktan men edeceğim :A (etiketlediklerime geçerli) hem bazı rakiplerden kurtulurum :A
1 hafta süreniz var :F
@Sherlock @MasacRE @Tolstoyevski @xdragxx @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @Angelica @Bully @Aserat @denizz19 @The_Erinch @Gerekli24
10 mesaj yazılır ya kolay iş o :A Hiç olmadı ara ara hortlatıp konuyla alakasız muhabbet ederiz burada :A

• Güldürdün
Reactions: Dosi