@Dosi kusura bakma tatlım bahsettiğim gibi @Silinmiş Üye ile yemek yedik o sebeple gelemedim
Foruma gel deseydin ya
@Dosi kusura bakma tatlım bahsettiğim gibi @Silinmiş Üye ile yemek yedik o sebeple gelemedim
Zamanım kıymetli benim ne işim var bu @bazinga hükümranlığı altındaKonu zaten yeterli oranı aldı ama olsun, sen kemik kadrodasın, yabancı gibi takılmamalısın konuda
Sen varsın diye gelmek istemiyormuşForuma gel deseydin ya
Biraz umutlandımToplam disslerde en son değilsin, o duruma biraz sevin 9 disse sahip yeniler var
Sen varsın diye gelmek istemiyormuş
Forum huzura kavuşunca tabi seni sarmıyor artıkZamanım kıymetli benim ne işim var bu @bazinga hükümranlığı altında
Konuya da cevaba da tepki atmıştım zaten söylenecek pek bir şey yok. Sonuncuyum Kim sondan ikinci ise ondan teşekkür bekleyeceğim onu sonunculuktan kurtardığım içinSen yarışmacı değilmisin?
Kendi puanına bile ne yorum ne tepki var
Sence birinci kimdir bizim ekipte ?Biraz umutlandım
Fazla tahminim yok ama Sherlock diyeyimSence birinci kimdir bizim ekipte ?
HahahaPost kasmaya çalışıyorum deneme 1: Herkese başarılar.
Tek tek tüm yorumları okuFazla tahminim yok ama Sherlock diyeyim
Tek tek tüm yorumları oku
Sonuç açıklanmıştı :S
Foruma epey uğramayınca bildirimden anlayamamışımTek tek tüm yorumları oku
Sonuç açıklanmıştı :S
Ben pazartesi geleceğim dedim Dosi hanım, saat belirtmedim ki. Bak geldim işte buradayım Yalnız böyle teker teker sonuç açıklanacağını bilmiyordum, böyle farklı bir heyecan katılmış olaya
Hiç belli olmaz.Hahaha
Senin oy birinciliğe yetmez gibi ama ilk 3 te olursun belki
10 mesaj yazılır ya kolay iş o Hiç olmadı ara ara hortlatıp konuyla alakasız muhabbet ederiz buradaBende @kerem gibi bu konuya en az 10 yorum yazmayan yarışmacılara yaptırım yapayım
Bir sonraki yarışmaya katılmaktan men edeceğim (etiketlediklerime geçerli) hem bazı rakiplerden kurtulurum
1 hafta süreniz var
@Sherlock @MasacRE @Tolstoyevski @xdragxx @Emre Ozansoy @Tolstoyevski @Angelica @Bully @Aserat @denizz19 @The_Erinch @Gerekli24
En yüksek oran 571di. Çok güvenme kendineHiç belli olmaz.